samsun yerel seçim sonuçları

Başlatan HABEREXEN.COM, 28 March 2009, 12:27:53

« önceki - sonraki »

merkez

Necattin DEMİRTAŞ 01:20

Şu an parti il binasındayım.Henüz sonuçlar net değil,insanları sakinliğe davet ediyorum.Kimseyi ümitlendirip sonra hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.Sabırla beklemeliyiz sanırım yarım saate kadar durumu netleştirip basın açıklamasıyla durumu izah etmek üzere halkımızın karşısına çıkacağız.Bizim elimizdeki rakamlar sizin elinizdeki rakamlardan daha fazla,duygusal olmadan gerçek sonuçları vermek üzere yarım saat daha sabırla bekleyelim.

Sercan

55.550 MHP 54.121 AKP

İlkadım belediyesi...

Sercan

Mert

Arkadaşlar nereden takip ediyorsunuz sonuçları?

merkez

Metin BURMA 01:26

Bizdeki rakamlara göre BİZ 19370 AKP 17944 MHP 14261 bizdeki rakamlar böyle.Bu rakamlarda oynama olacağını sanmıyorum.Bu saatten sonra aleyhte bir durum olmaz.bu gece program olmıcak,yarın seçim kurulunun takvimine göre hareket edeceğiz.Metin Burma olarak seçimleri kazandığımızı AKP li yöneticilerde teyyit ettiler zaten.Samsunlulara sonuçların hayırlı olmasını diliyorum.Bu sonuçlardan herkesin bir sonuç çıkarması lazım,halkın iradesine saygı duyup kendimizi sorgulamalıyız diyorum.

**KaR6**

Alıntı yapılan: Mert 55 - 30 March 2009, 01:26:04
Arkadaşlar nereden takip ediyorsunuz sonuçları?

hurriyet.com.tr en sağlamı sanırım kardeşim..

Mert

Atakumda adem bektaş yaklaşıyor

Sercan

istanbuldan

Samsun'da çok ilginç sonuçlar alındı gerçekten. siyasi mozaik fena olmadı bence. Şimdi YZY yi hareketlendirmek lazım. Sonuçta muhtacız. Ona Samsunsporluluğu aşılayabiliriz bence. Gerçi fb maçınıda unutmadık ama düzelebilir diye tahmin ediyorum... Köprüleri atmamak lazım.

berusa55

yaman55

ohbe atakum halkı kurtuldu akpden

mehmet yılmaz

Artık Necaattin Demirtaş'ın da gayrıresmi olarak da başkanlığının açıklanmasını bekliyoruz. Kavaklılarla dalga geçenler de boylarının ölçüsünü almışlardır inşallah. Dün Sn. Demirtaş dernekte bize Samsunspor için acilen otopark ve halk ekmek projelerini devreye sokacağını ifade etimşti.

ali ihsan

İlkadım'ı Necaattin Demirtaş'ın alması çok önemli gerçekten.Lakin Atakum kötü sürpriz oldu.Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk.

berusa55

Anne tarafında Kavaklı ve Necaattin Demirtaş'a oy vermiş biri olarak şu durumla ne kadar gurur duysam azdır. İnşallah Samsunspor'umuza çok hayırlı olacaktır.

Samsun sahipsiz değildir sahipsiz kalmayacaktır! Ey Milletvekilleri; şu durumdan ders alın. Genel seçime ne kaldı di mi şurda!!!