samsun yerel seçim sonuçları

Başlatan HABEREXEN.COM, 28 March 2009, 12:27:53

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: recep55 - 30 March 2009, 00:27:42
son dakika
açılan sandık % 93.14
MHP 54523
akp  53329

haydi mhp bastır yavrum, akpnin 5de5i de yalan oldu ;D

Recep

hadi bismillah az kaldı inşallah hayırlısı olacak

Akyol

mehmet yılmaz

Merkezdeki 4 ilçeden 1'i DSP'nin, 1'i CHP'nin 1'i de Ak Partinin oldu... Geriye kalan İlkadım da MHP'nin olsun, çeşitlilikten isitfade edelim, birbirleriyle yarışsınlar...

europe_55

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 30 March 2009, 00:30:49
Merkezdeki 4 ilçeden 1'i DSP'nin, 1'i CHP'nin 1'i de Ak Partinin oldu... Geriye kalan İlkadım da MHP'nin olsun, çeşitlilikten isitfade edelim, birbirleriyle yarışsınlar...

evet ilkadımda da mhp alırsa merkezdeki 4 ilçeninde başkanı başka partiden olacak bizimde bundan en iyi şekilde yararlanmamız lazım, büyükşehirde istediğimizi yapamasakda alt belediyelerde baya etkili olduk site olarak diye düşünüyorum

Akyol

evet bol çeşitli oldu inşallah kazanan SAMSUN ve SAMSUNSPOR olur

Clint_Eastwood

İlkadım'da MHP alırsa bir nebze rahat nefes alacağız... Hadi Mhp bitir şu Akp'nin işini...

merkez

Sevgili Samsuni Metin Burmanın avukatlığını yapıyor gibi bir durum içine girmek istemiyorum zira metin burmayı kendime taraf olarak görmüyorum.

Adem Bektaş samsunsporun en fazla desteğe ihtiyacı olduğu bir dönemde kılını kıpırdatmadı,metin burma zamanında ismail başkan vardı kimse destek vermek konusunda ihtiyaç hissetmedi.

ben metinci alici hasancı değilim ben samsuncuyum samsunsporluyum,adem bektaşın kombine olayı çok gücüme gitmişti hala da gidiyor  bundan daha büyük bir zarar mı olur ?

Sonuç Atakuma hayırlı olsun

cem 55

saldır mhp hadi be alalım şu ilkadımı herşey samsunsporumuz için kaldı 62 sandık

mehmet yılmaz

merkez kardeşim

Klavyeden iletişim bu kadar oluyor demek ki. Anlatamadım tam olarak. Yoksa ben de Bektaş'ın ne tarzını ne de Samsunspor konusundaki lakaytlığını tasvip ediyorum. Bektaş konusunda dediklerinde çok haklısın, ben de diyorum ki keşke Mehmet Atalay olsa idi CHP Atakum adayı.
Dediğin gibi hayırlı olsun.

**KaR6**

Samsunun ilçe baskanlıkları benim oy pusulalarım gibi oldu, akp hariç tabi, bi mhp eksik, yuru be necattin başkan ;D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 30 March 2009, 00:39:03
ben de diyorum ki keşke Mehmet Atalay olsa idi CHP Atakum adayı.
hayırlısı olsun.

**KaR6**

Alıntı yapılan: işkembe haber ajansıYusuf Ziya Yılmaz yaptıgı açıklamada, sonuctan cok mutluyum. Ancak Bir daha ki seçimlerde Mehmet Yılmaz aday olursa seçime girmem, çünkü hezimete ugramak istemiyorum dedi..

merkez

Tabi Mehmet ATALAY olsa çok daha sindirecektik,çok daha fazla sevinip samsunspor için atakum cenahından güzel haberler duyma konusunda ümitlenecektik.

Ama her halükarda Adem Bektaşın atakumdan tasfiyesi samsunlunun artık siyasi iradeye güvenmediğinin işaretidir.

Keza İlkadımda rekor kıracağız deyip hüsrana uğrayan oflu kaldırıma karşı ,hemşehrilik bilincini ortaya koyan kavaklıların buna müteakip bu ruhtan etkilenen termeli,çarşambalı,ladikli bilumum samsunlunun desteği ile ilkadımda süpriz yapan necattin demirtaşın seçimi kazanacak olması (inşallah)bu kent daha ölmemiş dedirtiyor.