Bank Asya 1.Lig 28.Hafta | Kdc. Karabükspor - Samsunspor'umuz : 1-1

Başlatan MeL_55, 22 March 2009, 18:56:59

« önceki - sonraki »

Recep

telif hakkı ödemeden ismimi her mesajda kullanmışsınız bundan sonrasının avukatımla görüşürsünüz :) :)

berusa55

**KaR6**

Alıntı yapılan: recep55 - 31 March 2009, 16:35:24
telif hakkı ödemeden ismimi her mesajda kullanmışsınız bundan sonrasının avukatımla görüşürsünüz :) :)

benle yani ;D kendime dava mı acacam şimdi ;D

engin abi, attıgının yanında kaçırdıklarını gorseydin anlardın ne demek istediğimi ki sen her hafta goruyosun, niye ustume geliosun ;D

edmontdante

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 March 2009, 19:04:56
engin abi, attıgının yanında kaçırdıklarını gorseydin anlardın ne demek istediğimi ki sen her hafta goruyosun, niye ustume geliosun ;D

İyiki görmedik kardeşim zaten deliriyorum her hafta tribünde.Demek ki "İç sahada üzerimde anlayamadığım bir baskı oluyor" demecinin  pek doğruluk payı yok aynı tas aynı hamam yani deplasmanda da

Yanlız deplasmandaki malatya maçının videosunu izlediğimde gözlerime inanamamıştım o neydi öyle.Turgut harbiden arap atı gibiydi takıp peşine götürüyordu defansı.Bir orada gördüm bir daha da nasip olmadı

Sioux

**KaR6**

**KaR6**

Alıntı yapılan: berusa55 - 31 March 2009, 01:11:04
Mustafa cidden güzel deplasman yapmışsınız tebrikler. Hele yolda durup Samsun tabelası önündeki fotonuz olayı tamamlamış   :)

asıl olay mesalelerle takımı ugurlamamızdı abicim, onu gorsen var ya, harikaydı :)

CriminaL

kaptan 55

Akyol

Kar6 yok mu meşaleli resim? bu arada gazeteyi saklıyorum diyarbakır maçında veririm sana ;)

Kais

kuzey55

dün aksam cnnturk de maçın özetini izledim...tellerden koşarken görüntülemişler bizi.harbi manyakmışız :D

Akyol

kuzey55

Akyol

sitemizde paylaşabilsek bunları ben bir türlü rastlayamadım malatya maçını izledim ama karabük maçını göremedim sağlık olsun ne diyelim  ;)