Bank Asya 1.Lig 28.Hafta | Kdc. Karabükspor - Samsunspor'umuz : 1-1

Başlatan MeL_55, 22 March 2009, 18:56:59

« önceki - sonraki »

selahattin55

çok rahat kazanacağımız maçı berabere bitirdik.ilk yarı turgut biraz daha becerikli olsaydı en az 3 olurdu ama bunada şükür.
centilman karabük seyircisinede teşekkürler.bize gerçekten iyi davrandılar.ama ne atkı kaldı ne forma hepsini aldılar.ayrıca emniyet görevlileri bile çok iyidi.benden birtanesi atkıyı istedi verdim.yani dün samsunspor malzemesi satan bir satıcı olsaydı iyi malzeme satardı karabük taraftarına.

Recep

maç için yazılması gereken her şey yazılmış bende bir kaç not ilave edeyim
dün bizim için berabere bile kalsak güzel bir gün oldu Allah şükür gittiğimiz maçlarda 3 puan yada 1 puan alıp geliyoruz aslında yanebileceğimiz bir maçtı ilk yarda verilmeyen bie penaltı ve 3 tane net gol pozisyonumuz vardı ikinci yarı ise her zamanki gibi skoru koruma telaşı ile geriye yaslandık ama sağlık olsun
Karabük seyircisi maçtan önce maçın içinde ve maç sonunda çok dostane davrandılar hepisine teşekkürler
bizi en çok üzen olay ise Samsunsporumuza otobüsümüz hiç yakışmıyor polis eskortunda
şehrin içinde otobüsü görünce üzüldüm vede utandım

jean

deplasmanada bir puan guzel umarim kalan maclarda sorun yasamayiz

veis

karabükde bize engüzel misafirperverligi gösteren karabük taraftarına sonsuz teşekkürler.kendimize ayrılan trübine giderken bile olmaz arkadaşlar bizimle seyredeceksiniz ayrım olmaz diyebilecek kadar erdemliydiler gerçekden çok güzeldi.

Kodalak

Alıntı yapılan: nilsah - 28 March 2009, 23:31:04
Arkadaşlar eger ıstersek skyp den canlı yayın yapmamız mümkün.bende amsterdamlıya tsk ederim bana katlanmış oldugu için.bu arada bu yayında bence bazı ilkler yaşandı bunları sıralamak isterim.
1-karabükten cıkan sesim sırası ile italya-amerika-hollanda yazılı hali ile amerika-italya-istanbula ulaştı.( amsterdamlı ile bu yayında emegi gecen internet alt yapısı sagalayıcılara tsk ederiz.)

2-Tarihde ilk defa canlı anlatımda dinleyici sunucuya sorular sora bildi.
3-Tarihde bence ilk kez chat programı spor amaclı kullanıldı.
4-Ve ben ilk kez konuşmalarımın eksik yada fazla sekilde yazılı halde şartlar gereği sansüre ugramış halini gördüm.
5-ve bu yayını karabüklülerin içinden yapma cesaretimede alkış istiyorum.

şimdide hedefimiz:amsterdamlı sana söz veriyorum canlı olarak internetden sana macı seyrettirecem.ve kişiye özel mac canlı yayını ile tarihe gececeğiz 

üstad ne diyim eline sağlık valla süper bir anlatım oldu,sabah şirkete geldim arkadaşlar yine takıldılar abi ne oldu SAMSUNSPOR diye seni anlattım harika bir olaydı devamını bekleriz.İnşallah deplasmanlara bende gelmek isterim.

kaptan 55

takımımızı karabük deplasmanında yalnız bırakmayan grup istanbul 55'e teşekkürler.bu şartlarda karabükten alınan 1 puan iyidir üzüldüğüm nokta ise ne günlere kaldık karabükten 1 puan aldığımıza sevinir durumdayız?

ugrass

Kais

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 March 2009, 14:25:50
http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=24251

komediye bakın ;D
yok abi ne komedisi size ne kadar teşekkür etsek az takımı yalnız bırakmadınız.5 kişide olsa deplasman deplasmandır.önemli olan takımın yanında olmak.

edmontdante

Alıntı yapılan: selahattin55 - 29 March 2009, 16:31:14
çok rahat kazanacağımız maçı berabere bitirdik.ilk yarı turgut biraz daha becerikli olsaydı en az 3 olurdu ama bunada şükür.

Maç nasıl gelişti bilmiyorum ama senaryo aynıdır demiştim maçtan sonra.Bu sezon deplasmandan çok az puan çıkardık ama hep puan alabileceğimiz maçları kaybettik.Aklıma ilk gelenler Malatya ve Ordu maçları mesela.

edmontdante

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 March 2009, 14:04:45
karabükte gerçekten adam gibi karşılandık.adamlar gelin birlikte izleyelim bile dediler.bu yapılanları unutmamalıyız.nasıl karşılandıysak öyle de karşılamalıyız.bu konuda tribündeki diğer arkadaşlarda samsun'da ve karabük'de gerekeni yapacaktır mutlaka.

Helal Olsun Karabüklü'lere.1991-1992 sezonunda ne maçlarımız olmuştu onlarla.

**KaR6**

Alıntı yapılan: Kais - 30 March 2009, 10:05:52
yok abi ne komedisi size ne kadar teşekkür etsek az takımı yalnız bırakmadınız.5 kişide olsa deplasman deplasmandır.önemli olan takımın yanında olmak.

eyvallah kardeşim, sağolasın.. ama tiplerimiz çok komik, kendimizden geçmişiz iyice, o yuzden öyle dedim :)

mehmet yılmaz

celebi

samsuni hocam resim için teşekkürler. ali ihsan ve ali hikmet koptu valla.

ali ihsan

Alıntı yapılan: celebi - 30 March 2009, 19:57:00
samsuni hocam resim için teşekkürler. ali ihsan ve ali hikmet koptu valla.

Biz tellere yapıştık hemen .
Recep abi aman Turgut beni görmesin diye Selo Reis'in arkasına saklandı  ;D Gitti mi ? diyede soruyormuş  ;D

Recep

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 30 March 2009, 22:50:30
Biz tellere yapıştık hemen .
Recep abi aman Turgut beni görmesin diye Selo Reis'in arkasına saklandı  ;D Gitti mi ? diyede soruyormuş  ;D
sallama birader
Turgut golü atar atmaz koştu abi bu golü senin için attım sen her hafta maça gel senin için bir golüm mutlaka olacak dedi  ;D
bunu herkeste sende duydun ama olayları sapıtıyorsun ;D