Bank Asya 1.Lig 28.Hafta | Kdc. Karabükspor - Samsunspor'umuz : 1-1

Başlatan MeL_55, 22 March 2009, 18:56:59

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: farUqras - 29 March 2009, 12:56:11
daha siteye konulmamıs ki resimler haber gazetesinn..
yok ben normal gazetede gördüm zaten siteye bakmadım  ;)

ugrass

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 29 March 2009, 13:00:04
yok ben normal gazetede gördüm zaten siteye bakmadım  ;)

ankarada oldugum için yokki sansım.. samsundan gidince anladım degerini SAMSUNSPORumuzun...

europe_55

Bence iyi bir sonuc ile Samsun´a dönüyoruz...
Bundan sonra sikinti cekmeyecegiz Insallah ve bir daha ki yil daha iddiali bir kadro ile Süper lig icin mücadele edecegiz...

Akyol

Alıntı yapılan: farUqras - 29 March 2009, 13:03:05
ankarada oldugum için yokki sansım.. samsundan gidince anladım degerini SAMSUNSPORumuzun...
pardon arkadaşım ben nispet yapmış gibi oldum sağlık olsun gün gelir dönersin  ;)

HoliganSamSunLu

1 puan iyi geldi ama galibiyet olsa çok daha güzel olucakmış ordunun  yenilmesi iyi oldu

**KaR6**

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 29 March 2009, 12:53:38
ben haber gazetesinde bir resim gördüm dehşete düştüm kar6 nickli arkadaşımız gol sevinci adı altında tribünden burhan ve turguta saldırmış resmen  :P çevik kuvvetin bu tip arkadaşlara dikkat etmesi gerekiyorsa dillerine acı biber sürmesi gerekmektedir  :D

yaa aklıma gelmedi değil ama engel olamadım ki kendime.. babam aradı şimdi atmısın kendini ortalara yine diye..  bi de bana gizli git diyolar, al işte, kafadan yakalandıydık ;D akyol gazeteyi sakla, 12 nisan d.bakır macına ordayım ;D

kuzey55

gol sonrası futbolculara sarıldığımız anı hiç unutamıyorum.kendimiz parçaladık adeta.ayrıca futbolcuların birbirine kenetlenmesi de görülmeye değerdi.zaten turgut bize maç öncesi gol sözü vermişti.vuruşu da gayt iyiydi.

sBc-55

Alıntı yapılan: beşnumara - 29 March 2009, 02:50:26
en alttaki resimden anlaşılan çelebi abiyi yatağından kaldırmışsınız heralde baksanıza resme :D
sevgili kar6 yazında hiç kavga gürültü olmadı demişsin ben her zaman yazdım buraya giresuna biz gittiğimizde sorun olmamıştı bi kısım insanlar geldiğinde sorunlar başlamıştı.ayrıca ahmet çakırın samsunspor taraftarı çok değişmiş dediğinde yine yazmıştım onun daha önceden gördüğü taraftar siz değildiniz. keşke herkes sizin gibi olsa.zor durumdaki kulübe bir darbe de onlar vurmasa :'( resimler için teşekkürler. ayrıca istanbula kazasız belasız gidip geldiler.ayağınıza yüreğinize sağlık

Bir kısım insanlar..Oda güzel..

kuzey55

karabükte gerçekten adam gibi karşılandık.adamlar gelin birlikte izleyelim bile dediler.bu yapılanları unutmamalıyız.nasıl karşılandıysak öyle de karşılamalıyız.bu konuda tribündeki diğer arkadaşlarda samsun'da ve karabük'de gerekeni yapacaktır mutlaka.

ErkÇay55

Tüm futbolcu kardeşlerimizi yürükten kutulyorum.bir puan gerçekten bu koşullarda hiçte fena değil.Takımımızı yalnız bırakmayan gönüldaşlarımızada teşekkürler.

ali ihsan

Bir daha deplasmana giderken çakma atkı götürecem,herifler resmen soydu bizi  :) Dönerken takım otobüsüne sallayacak atkı vb. bir şey olmadığı için kıyafeti uygun olan çelebi yi camdan çıkarıp salladık  ;D

ali ihsan

Dünkü maçta Turgut çok gayretliydi.Ömür,Can,Kenan sivrilen isimlerdi.veysel oyuna girince saçma sapan toplar kaybetti.Hakan Koçaslan girdi ve her zamanki gibi sarı kartını yedi  :D vakit olsa kırmızıda yerdi. hasan'a çıkan sarı kart hatalıydı.gerçi maçtan sonra Can Ulun'un dediği gibi birazda Eray oynasın lafına katılıyorum.

esedullah

ugrass