TEMLİK KRİZİ

Başlatan ozgur_altunay, 14 March 2009, 16:53:54

« önceki - sonraki »

ozgur_altunay

TEMLİK KRİZİ
Kırmızı- Beyazlılar'da Sportoto gelirlerinden Türkiye İş Bankası'na ödenen borç bitti.
14 Mart 2009 Cumartesi 13:59
Kırmızı- Beyazlılar'da Sportoto gelirlerinden Türkiye İş Bankası'na ödenen borç bitti. Şimdi sırada eski yöneticilerin Naci Pınar adına verdiği temlikte. Ancak, Pınar'a vekalet veren eski yöneticilerin çoğu 'Vermiyoruz' diyerek adeta çark etti

NACİ PINAR'DA
Samsunspor'un geleceği adına çok önem taşıyan temlikler yine sorun oldu. İş Bankası'na olan temlikli borç, Sportoto'dan kesilen gelirlerle bitirildi. Bunun üzerine temlik sıralamısında ikinci sırada bulunan Mazhar Başoğlu başkanlığı dönemindeki yöneticilerin alacakları sıraya geçti. Başoğlu dönemindeki yöneticilerin yaklaşık 2.5 milyon TL (2.5 trilyon) alacağının vekaleti Naci Pınar'ın üzerinde bulunuyor.

BAĞIŞLAYACAKLARDI
Sezon başında gerçekleşen genel kurul öncesi başta Naci Pınar olmak üzere temlik vekaleti veren birçok yönetici,"Temlik sırası bize geldiğinde parayı Samsunspor'a bağışlayacağız" açıklamaları yapılmıştı. Ancak, Başkan Fuat Köktaş'ın istifası ile 3 gündür liste çıkarma uğraşısında bulunduğu bilinen yönetici Tahsin Kosif, karşılarına Naci Pınar'ın temliklerinin çıkması nedeniyle sıkıntı yaşadıkları öğrenildi.

ÇARK EDENLER VAR
Temlikler konusunda görüşlerini aldığımız Tahsin Kosif,"Temliklerin bağışı konusunda verilen sözler vardı. Bunlar unutulmamalı. Samsunspor'a bu paranın çok ihtiyacı var. Yaptığımız girişimlerde,(Vermiyoruz) yanıtı aldık. Adeta yıkıldık" derken, Temlikler üzürende bulunan eski yönetici Naci Pınar,"Bana güvenerek arkadaşlarımız temlikleri binim üzerimi yaptılar. Benim açımdan bir sorun yok. Alacak sahiplerini ikna etmeliler. Ancak bazılarında sıkıntı olduğu bir gerçek" diye konuştu.

Sercan

Alıntı yapılan: ozgur_altunay - 14 March 2009, 16:53:54
TEMLİK KRİZİ
Kırmızı- Beyazlılar'da Sportoto gelirlerinden Türkiye İş Bankası'na ödenen borç bitti.
14 Mart 2009 Cumartesi 13:59
Kırmızı- Beyazlılar'da Sportoto gelirlerinden Türkiye İş Bankası'na ödenen borç bitti. Şimdi sırada eski yöneticilerin Naci Pınar adına verdiği temlikte. Ancak, Pınar'a vekalet veren eski yöneticilerin çoğu 'Vermiyoruz' diyerek adeta çark etti

NACİ PINAR'DA
Samsunspor'un geleceği adına çok önem taşıyan temlikler yine sorun oldu. İş Bankası'na olan temlikli borç, Sportoto'dan kesilen gelirlerle bitirildi. Bunun üzerine temlik sıralamısında ikinci sırada bulunan Mazhar Başoğlu başkanlığı dönemindeki yöneticilerin alacakları sıraya geçti. Başoğlu dönemindeki yöneticilerin yaklaşık 2.5 milyon TL (2.5 trilyon) alacağının vekaleti Naci Pınar'ın üzerinde bulunuyor.

BAĞIŞLAYACAKLARDI
Sezon başında gerçekleşen genel kurul öncesi başta Naci Pınar olmak üzere temlik vekaleti veren birçok yönetici,"Temlik sırası bize geldiğinde parayı Samsunspor'a bağışlayacağız" açıklamaları yapılmıştı. Ancak, Başkan Fuat Köktaş'ın istifası ile 3 gündür liste çıkarma uğraşısında bulunduğu bilinen yönetici Tahsin Kosif, karşılarına Naci Pınar'ın temliklerinin çıkması nedeniyle sıkıntı yaşadıkları öğrenildi.

ÇARK EDENLER VAR
Temlikler konusunda görüşlerini aldığımız Tahsin Kosif,"Temliklerin bağışı konusunda verilen sözler vardı. Bunlar unutulmamalı. Samsunspor'a bu paranın çok ihtiyacı var. Yaptığımız girişimlerde,(Vermiyoruz) yanıtı aldık. Adeta yıkıldık" derken, Temlikler üzürende bulunan eski yönetici Naci Pınar,"Bana güvenerek arkadaşlarımız temlikleri binim üzerimi yaptılar. Benim açımdan bir sorun yok. Alacak sahiplerini ikna etmeliler. Ancak bazılarında sıkıntı olduğu bir gerçek" diye konuştu.

Kitapsız herifle bu klüpten çoluğunuz çocuğunuz ekmek yedi...

kuzey55

samsunsporumuzun kaderi bu temlikler yani bu adamların elinde.bu yük omzumuzdan kalkarsa önümüz bir hayli açılacak.

ugrass

anlamadıgım bişe bu adamlar her hafta maca gelen adamlar... :S

ramcQ_55

temlikler kalksa spor totodan gelen para ile samsunspor'umuz biraz osun rahatlar yaa

şerefsizler 10 bin lira alacağı olanlar bile temliklemişler alacaklarını ne var yani kaldırsanız zenginmi olacaksınız lan kulüpden alacağınız paralarla yazık yaa kaderimize bak bi kac tane adamın elinde

Sadece Samsunspor

temlik her zaman vardı zaten ama spor toto gelirinden iş bankasına borç bitmiş o zaman spor toto gelirleri artık kulübemi girecek yoksa diğer borçlaramı bağlanacak yine

ali ihsan

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 14 March 2009, 18:05:33
temlik her zaman vardı zaten ama spor toto gelirinden iş bankasına borç bitmiş o zaman spor toto gelirleri artık kulübemi girecek yoksa diğer borçlaramı bağlanacak yine

İs bankasından sonraki temlike gidecek para.Sırada da Naci Pınar adına eski yöneticilerin koydurduğu 2,5 trilyonluk temlik var.Kaldırmazlarsa bu para onlara ödenecek maalesef.

kayacan

Az vicdan olacak insanda.Utanmadan temliği istiyorlar.Ben Yönetici olsaydım bunların dönemindeki hesabı gelir gideri inceleyip bunların açığını bulur heryerde rezil ederdim bunları. Tüm gazetelere ve yerel tv haber kanalına çıkar kimin kaç lira borcunu bağışlamadığını açıklardım.

ozgur_altunay

klup kayyuma kalsada devlet bunların hesaplarini incelese donlarına kadar alsada görseler ..............................

ali ihsan

Beyler Naci Pınar 'ın adına kayıtlı  temlikte kimlerin alacağı var ? Bir ara siteye eklenmişti yanılmıyorsam,ama bulamadım.Bulabilen olursa ekleyinde şu dansözlerin tam listesini bir görelim.

şimşek_55

İşte; Yönetim Kurulu'nca karar defterine işlenen, ancak bir çoğunun temlik koydurduğundan bile haberi olmayan toplam 4.413.268 YTL ve 2.593.000 Dolar tutarındaki yönetici alacağı ile kişilere verilen temlik listesi:

Naci Pınar : 243.545.00 YTL
Ercan İnce : 43.467.00 YTL
Engin Uzun : 31.022.00 YTL
Metin Ateş : 22.200.00 YTL
Azım Azal : 40.462.00 YTL
Cengiz Engiz : 18.530.00 YTL
Eyüb Şahin : 10.000.00 YTL
Fikret Yalçın: 77.827.00 YTL
Hakan Öziç : 25.000.00 YTL
Mazhar Başoğlu: 25.400.00 YTL
Fatih Temiz : 61.000.00 YTL
Recep Asal : 60.000.00 YTL
Nihat Yılmaz: 70.000.00 YTL
A.İhsan Yeşilyurt: 56.000.00 YTL
Adnan Ölmez: 1.023.000.00 YTL
Mustafa Akın: 100.000.00 YTL
Hasan Uçak: 83.185.00 YTL
Arif Kosif : 25.000.00 YTL
Aydın Özvatan: 32.630.00 YTL

TOPLAM: 2.048.268.00 YTL

Alacağı bulunan bu yöneticiler, Naci Pınar adına toplam 2.048.268.00 YTL'lik temlik koydurdu.

245.000.00 YTL alacağı bulunan Kemal Soğancı ile 90.000.00 YTL alacağı bulunan Naim Gülçiçek ise Kemal Soğancı adına 335.000.00 YTL'lik temlik koydu.
Bayram Kosif, 247.00.00 YTL'lik alacağı için temlik koydurdu.

Mazhar Başoğlu : 361.000.00 YTL
Nihat Yılmaz : 256.000.00 YTL
Cevat Öncü : 97.000.00 YTL
Fatih Temiz : 119.000.00 YTL
Hasan Uçak : 68.000.00 YTL
A. İhsan Yeşilyurt : 48.500.00 YTL
Naci Pınar : 24.000.00 YTL
Fikret Yalçın : 16.000.00 YTL
Temel Camadan : 23.000.00 YTL
Murat Özdemir : 29.000.00 YTL
Olcay İnaç : 16.000.00 YTL
Engin Uzun : 9.600.00 YTL
Metin Ateş : 6.500.00 YTL
Hayati Ergür : 7.500.00 YTL
Adnan Ölmez : 650.000.00 YTL
Ercüment Coşkundere :50.000.00 YTL

TOPLAM: 1.783.000.00 YTL

Yönetimin, bu alacakları karşılığında o dönemin Kulüp Başkanı Mazhar Başoğlu adına 1.783.000.00 YTL'lik temlik koydurdu.

Ayrıca:
A. İhsan Yeşilyurt'un 600.000 Dolar temlik alacağı, İsmail Uyanık'ın ise 1.993.000 Dolar temlikli alacağı bulunuyor.

şimşek_55

Su ankı yonetım kurulumuz  zaten alacaklılardan olusuyor  :)

ali ihsan

şimşek_55

Bu kulubu kayyuma  bırakmazlar. Baskanların  hepsı  alacaklı bu kulupten. Ismaıl uyanıgın  bıle
2 mıo dolar alacagı var. Samsunsporda  kımse  efsane  felan degıldır  Samsunsporun  efsanesı  renklerı,arması ve onu gonullerınde yasayan  taraftarıdır.

CriminaL

vay be ne listeymiş herkezin alacağı var maşallah