TEMLİK KRİZİ

Başlatan ozgur_altunay, 14 March 2009, 16:53:54

« önceki - sonraki »

delikurt 55

15 March 2009, 19:03:02 #30 Son düzenlenme: 16 March 2009, 22:59:57 delikurt 55
Aynen katılıyorum sana dostum....

berusa55

15 March 2009, 19:07:53 #31 Son düzenlenme: 15 March 2009, 19:09:29 berusa55
Adnan Ölmez ismi Samsunspor tarihinde, "küme düştüğü seneki başkan" şeklinde hatırlanacaktır. Büyük Samsunspor Taraftarı hiçbir şeyi unutmaz; unutturmaz!

ramcQ_55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 15 March 2009, 18:59:03

Kanımızı emdiler ya inşallah topu diktikleri günleri de görürüz...

ak parti il başkanıydı kendisi adnan ölmezde bir numaralı adamıydı ama ne zaman SAMSUNSPOR'a başkan oldu ozaman herkezin ne mal olduğunu gördü fuat başkan herşey dışardan bakıldığı gibi devede kulak deil içerisine girince farklı oluyor ve herkezin gercek yüzü meydana cıkıyor FUAT BAŞKAN belki parası yoktu maddi anlamda bişe yapamadı ama kulübün ne kadar borcu var onu meydana cıkardı kimsenin yapmadığını yaptı herşey acık ve net bide parası olsa neler yapardı kimbilir......

ali ihsan

O lafım Fuat Köktaş'a değil Adnan ölmez ve avanesinedir.

pitbul055

Alıntı yapılan: samsuni - 15 March 2009, 19:01:18
Biz buna "Geleneksel Ölmez'den Büyük Jest haberleri" adını veriyoruz.

Takriben her 3 ayda bir kalın kalın puntolarla Adnan'ın Samsunspor'dan tüm alacaklarını bağışladığı yazılıyor medyada. Konuyu yeterince takip etmeyen Samsun halkı da Adnan Ölmez'in sürekli alacak bağışladığını düşünüp, nerdeyse takımı düşürdüğü için ona teşekkür edecek hale getiriliyor.

Kısa bir süre sonra yine çıkar bir haber, Haber'de...

İşte Samsunluluk bu, bravo Ölmez yazar..

sadece55

Adnan efendinin çok yakın bir arkadaşından duyduklarımı aktarayım size.Kendisi adnan efendiyi yıllardır yakından tanıyor.Dediği adnan klübe 1 lira vermez.Reklamını yapar klübe gelen yardımları şirketine aktarır.Sonrada giderken klübe borç vermiş gibi temlik koyar basar gider.Malesef alayı gerçek oldu ah ah bir kayyuma kalsakta içlerinde patlasa

delikurt 55

Keşke ama nerdeee. Hepsi düştü şimdi kendi derdine ama birgün hemde ne patlayacak bekleyip görecez hepimiz dostum.