TEMLİK KRİZİ

Başlatan ozgur_altunay, 14 March 2009, 16:53:54

« önceki - sonraki »

AntZ

14 March 2009, 22:14:49 #15 Son düzenlenme: 14 March 2009, 22:17:25 Ant55
Son 3-4 yıldır takımı en iyi konumda tutan Fuat Köktaş, diğerlerinin aksine borçları artıran değil azaltan yine Fuat Köktaş, ne ilginçtir ki diğer yönetimler borcu artırırken alacaklı oluyor, Fuat Köktaş borcu azaltıyor ve 1 kuruş alacağı yok. Neymiş, para vermişler, iyi de o parayıda siz yönettiniz, ne yaptınız, ne borç ödediniz, kulübü nereye çıkardınız? Bu kafayla siz nasıl iş adamı oldunuz, nasıl para kazanıyorsunuz vallahi şaşırıyorum. Bazılarının işlerinin tıkır tıkır işlediğini görünce de art niyet arıyorum. Siz buraya hizmet için değil, reklam için para yemek için gelmişsiniz. Keşke bu becerislikle kulübü kurtarmaya! kalkmasaydınız, inanın daha kötü olmazdı

ramcQ_55

14 March 2009, 22:47:45 #16 Son düzenlenme: 14 March 2009, 23:02:18 ramcQ_55
Alıntı yapılan: şimşek_55 - 14 March 2009, 21:32:58
İşte; Yönetim Kurulu'nca karar defterine işlenen, ancak bir çoğunun temlik koydurduğundan bile haberi olmayan toplam 4.413.268 YTL ve 2.593.000 Dolar tutarındaki yönetici alacağı ile kişilere verilen temlik listesi:

Naci Pınar : 243.545.00 YTL
Ercan İnce : 43.467.00 YTL
Engin Uzun : 31.022.00 YTL
Metin Ateş : 22.200.00 YTL
Azım Azal : 40.462.00 YTL
Cengiz Engiz : 18.530.00 YTL
Eyüb Şahin : 10.000.00 YTL
Fikret Yalçın: 77.827.00 YTL
Hakan Öziç : 25.000.00 YTL
Mazhar Başoğlu: 25.400.00 YTL
Fatih Temiz : 61.000.00 YTL
Recep Asal : 60.000.00 YTL
Nihat Yılmaz: 70.000.00 YTL
A.İhsan Yeşilyurt: 56.000.00 YTL
Adnan Ölmez: 1.023.000.00 YTL
Mustafa Akın: 100.000.00 YTL
Hasan Uçak: 83.185.00 YTL
Arif Kosif : 25.000.00 YTL
Aydın Özvatan: 32.630.00 YTL

TOPLAM: 2.048.268.00 YTL

Alacağı bulunan bu yöneticiler, Naci Pınar adına toplam 2.048.268.00 YTL'lik temlik koydurdu.

245.000.00 YTL alacağı bulunan Kemal Soğancı ile 90.000.00 YTL alacağı bulunan Naim Gülçiçek ise Kemal Soğancı adına 335.000.00 YTL'lik temlik koydu.
Bayram Kosif, 247.00.00 YTL'lik alacağı için temlik koydurdu.

Mazhar Başoğlu : 361.000.00 YTL
Nihat Yılmaz : 256.000.00 YTL
Cevat Öncü : 97.000.00 YTL
Fatih Temiz : 119.000.00 YTL
Hasan Uçak : 68.000.00 YTL
A. İhsan Yeşilyurt : 48.500.00 YTL
Naci Pınar : 24.000.00 YTL
Fikret Yalçın : 16.000.00 YTL
Temel Camadan : 23.000.00 YTL
Murat Özdemir : 29.000.00 YTL
Olcay İnaç : 16.000.00 YTL
Engin Uzun : 9.600.00 YTL
Metin Ateş : 6.500.00 YTL
Hayati Ergür : 7.500.00 YTL
Adnan Ölmez : 650.000.00 YTL
Ercüment Coşkundere :50.000.00 YTL

TOPLAM: 1.783.000.00 YTL

Yönetimin, bu alacakları karşılığında o dönemin Kulüp Başkanı Mazhar Başoğlu adına 1.783.000.00 YTL'lik temlik koydurdu.

Ayrıca:
A. İhsan Yeşilyurt'un 600.000 Dolar temlik alacağı, İsmail Uyanık'ın ise 1.993.000 Dolar temlikli alacağı bulunuyor.

bu a.ihsan yeşilyurt SAMSUNSPOR'uma bir kuruş yardım ettiğine sanmıyorum cünkü a takım operasyonunda en cok para yiyen kişinin ali ihsan yeşilyurt olduğu iidaalar arasında cünkü örnek verirsek  ....
tekkeköyde bi araziye petrol istasyonu acılacağı ve değeri ise SAMSUNSPOR'a verilmek şartıyla 1.500.000 lira karşılığında ruhsatı veriyolar ama parayı büyükşehir belediyesi direk kanun gereği SAMSUNSPOR'a veremediği için a.ihsan yeşilyurtun hesabına ordanda samsunspora verilmesi için yatırılıyorlar ama a.ihsan yeşilyurt da napıyor paranın sadece 1.000.000 tl sini SAMSUNSPOR'a yatırıyor gerisinide yani 500.000 tl sinide cukka yapıyor nerde olduğu belirsin hani cok para verdi gibisinden hava oluşuyordu yaa yeşilyurtun falan o bü yüzdenmiş

bu bi iddiadır mahkeme hala devam ediyor

ben inanmıyorum hem a.ihsan yeşilyurtun hem adnan ölmezin SAMSUNSPOR'uma para bağışladıklarını öle bişe olmuş olsa neden temlik koydursunlar alacaklarına 10.000 tl alacağı olan bile temlik koydurmuş yazık yaa şerefsizler takımı destek vermiyonuz madem elinizi bari cekin yaa yazık yazık yazık

gurban olduğum ALLAH bir gün hepinizin belasını verir

ugrass

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 14 March 2009, 22:47:45

bu yeşilyurt ailesinin SAMSUNSPOR'uma bir kuruş yardım ettiğine sanmıyorum cünkü a takım operasyonunda en cok para yiyen kişinin ali ihsan yeşilyurt olduğu iidaalar arasında cünkü örnek verirsek  ....
tekkeköyde bi araziye petrol istasyonu acılacağı ve değeri ise SAMSUNSPOR'a verilmek şartıyla 1.500.000 lira karşılığında ruhsatı veriyolar ama parayı büyükşehir belediyesi direk kanun gereği SAMSUNSPOR'a veremediği için a.ihsan yeşilyurtun hesabına ordanda samsunspora verilmesi için yatırılıyorlar ama a.ihsan yeşilyurt da napıyor paranın sadece 1.000.000 tl sini SAMSUNSPOR'a yatırıyor gerisinide yani 500.000 tl sinide cukka yapıyor nerde olduğu belirsin hani cok para verdi gibisinden hava oluşuyordu yaa yeşilyurtun falan o bü yüzdenmiş

ben inanmıyorum hem yeşilyurtun hem adnan ölmezin SAMSUNSPOR'uma para bağışladıklarını öle bişe olmuş olsa neden temlik koydursunlar alacaklarına 10.000 tl alacağı olan bile temlik koydurmuş yazık yaa şerefsizler takımı destek vermiyonuz madem elinizi bari cekin yaa yazık yazık yazık

mehmet yılmaz

@ramcQ_55 

Ali İhsan Yeşilyurt ile Yeşilyurt Ailesinin soyadı benzerliği dışında hiç bir ilgisi yoktur, akraba dahi değillerdir. O yüzden birşeyler yazmdan önce iyice bir ölçüp, biçip sormak lazım. Üstelik burada çok ağır iddialar ve hakaretler de söz konusu. Ama hiç alakası yok!

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 14 March 2009, 22:47:45

bu yeşilyurt ailesinin SAMSUNSPOR'uma bir kuruş yardım ettiğine sanmıyorum cünkü a takım operasyonunda en cok para yiyen kişinin ali ihsan yeşilyurt olduğu iidaalar arasında cünkü örnek verirsek  ....

ben inanmıyorum hem yeşilyurtun hem adnan ölmezin SAMSUNSPOR'uma para bağışladıklarını öle bişe olmuş olsa neden temlik koydursunlar alacaklarına 10.000 tl alacağı olan bile temlik koydurmuş yazık yaa şerefsizler takımı destek vermiyonuz madem elinizi bari cekin yaa yazık yazık yazık

Birader sen bu siteye afyonlanıp mı geliyorsun? Ali İhsan Yeşilyurt, Kirazlıkta petrolcüdür, Cemal Yeşilyurt ile bir yankılığı yoktur. Hatta A Takımı davası açılıp bu içeri girdiğinde Yeşilyurt Holding boy boy ilanlar verdi gazetelere, bizimle bir akrabalığı yoktur diye. Sana kalsa her Yeşilyurt oradan!

Site yönetiminin bir uyarısı vardı en başta. Hukuki sorunlara yol açacak iddialarda bulunmayın.
Sallamayın!!!

ramcQ_55

Alıntı yapılan: samsuni - 14 March 2009, 22:52:45
@ramcQ_55 

Ali İhsan Yeşilyurt ile Yeşilyurt Ailesinin soyadı benzerliği dışında hiç bir ilgisi yoktur, akraba dahi değillerdir. O yüzden birşeyler yazmdan önce iyice bir ölçüp, biçip sormak lazım. Üstelik burada çok ağır iddialar ve hakaretler de söz konusu. Ama hiç alakası yok!

bu iddiaları ben deil mahkemede görülüyor cünkü kitaba dökmüşler ve bende okudum bi okusan kitabı belkide okumuşundur neler var neler iddalarda zaten dedim ya sonunda bu bir iddadır ve mahkeme devam ediyodur

yeşilyurt soyismini gelince onu bilmiyordum kusura bakmayın

şimşek_55

Sadece  zaman  kazanmak ıcın olusturulmus bır organızasyon.  Samsunspor  bu sekılde  kurtulmaz. Ama  1-2  mılyon tl ıle bu lıgı bu sene tamamlar.Seneyede bakarız artık

ramcQ_55

15 March 2009, 00:19:28 #22 Son düzenlenme: 15 March 2009, 00:21:03 ramcQ_55
Alıntı yapılan: şimşek_55 - 14 March 2009, 23:25:34
Sadece  zaman  kazanmak ıcın olusturulmus bır organızasyon.  Samsunspor  bu sekılde  kurtulmaz. Ama  1-2  mılyon tl ıle bu lıgı bu sene tamamlar.Seneyede bakarız artık

gerci hersene böyle hep ağlarlar ve parayı bulurlar ama öle ama böle

CriminaL

bu kongre de de herşey herzamanki gibi ört pas edilmişdir bu açık ve nettir..
cebine para indirenler korkudan saçma sapan bir yönetim listesi hazırlayıp arkasından da kulup kapanmasın diye bunu yaptık deme cürretinde bulunmuşlar yazık bu hallere getirdiler bu kulubu içini boşalttılar şimdide herşey ortaya çıkacak diye yanıp tutuşuyorlar.
son söz keşke kayyuma kalsaydı da herkez bunların ne olduğunu iyice öğrenseydi..

orhan

Bu kulübü kimse kayyuma bırakmaz çünkü geçmişe dönük 10 yıl kulübün hesapları inceleme altına alınacak buna kimse cesaret edemez.10 yılı bu şekilde doldurup kendilerini temizledikten sonra kayyum olabilir.samsunspor kimsenin umrunda değil.bu böyle biline.

tunç güvenoðlu

listeye baktım da adnan ölmez 1023+650 : 1.673.000 tl temliği var.başkanlığı bıraktığı yıl kendi gazetesinde bır haber vardı alacaklarını bağışladı hatta tüm deplasman masraflarınıda karşilıyacak diye.sonra her sene haber gazetesinde hep adnan ölmez alacagını bagısladı dıye yazdı maşallah adam takımı küme düşürdü şu alacagınıda bağışlaya bağışlaya bitmemiş..
birde utanmadan gazetesine yazdırmıyor öldürüyor beni beni ölmez denen adnan..

delikurt 55

Zaten gişadda onu gösteriyo kesin şampiyon oluruz ama en alt sıralarda yazık Samsunspor'uma.

delikurt 55

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 15 March 2009, 18:54:53
listeye baktım da adnan ölmez 1023+650 : 1.673.000 tl temliği var.başkanlığı bıraktığı yıl kendi gazetesinde bır haber vardı alacaklarını bağışladı hatta tüm deplasman masraflarınıda karşilıyacak diye.sonra her sene haber gazetesinde hep adnan ölmez alacagını bagısladı dıye yazdı maşallah adam takımı küme düşürdü şu alacagınıda bağışlaya bağışlaya bitmemiş..

Başkada bişey beklenmez zaten o adamdan bitirdi kulübü adam beee.

ali ihsan

Verdiği parayı her yıl belli miktarlarda bağış gösterip vergiden düşüyormuş.Bir kaç yıl daha sürebilir yani bu durum.Bende o herife gıcık olduğum için İstanbul'daki kitap gecesinde Fuat Köktaş'a sormuştum,onunda vermiş olduğu cevap bu.
Kanımızı emdiler ya inşallah topu diktikleri günleri de görürüz...

mehmet yılmaz

Biz buna "Geleneksel Ölmez'den Büyük Jest haberleri" adını veriyoruz.

Takriben her 3 ayda bir kalın kalın puntolarla Adnan'ın Samsunspor'dan tüm alacaklarını bağışladığı yazılıyor medyada. Konuyu yeterince takip etmeyen Samsun halkı da Adnan Ölmez'in sürekli alacak bağışladığını düşünüp, nerdeyse takımı düşürdüğü için ona teşekkür edecek hale getiriliyor.

Kısa bir süre sonra yine çıkar bir haber, Haber'de...

İşte Samsunluluk bu, bravo Ölmez yazar..