Fuat KÖKTAŞ :PLAY-OFF NEDEN OLMASIN

Başlatan Recep, 18 February 2009, 18:39:18

« önceki - sonraki »

Recep

Köktaş, "Kulübün yere basacak ayakları tamam. Bakanlıklar ilişkilerimizi sağlayacak ayaklarımız tamam. ancak bizim ürettiğimiz projelere destek çıkacak Yerel yönetim ayaklarım yok" dedi.

PROJELER ÜRETİYORUZ
Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, CHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Nihat Batur'u makamında ağırladığında yaptığı açıklamalar ile yine gündem oluşturdu. İlk olarak Samsun'da yerel yönetimlerin ve Büyükşehir Belediyesi'nin Samsunspor'a sahip çıkmadığını söyleyen Köktaş, "Kayseri'de herkesin imreneceği düzeyde bir stat yapıldı. Bunun dışında ülkenin değişik şehirlerinde de buna benzer Avrupai statlar yapılıyor. Bizim de stadımız yerini değiştirmek gibi bir projemiz var. Ancak Büyükşehir Belediyesi bizi desteklemediğinde hiçbirşey olmuyor" diye konuştu.

BELEDİYE DESTEĞİ
Köktaş, "19 Mayıs Stadı, eski İlkadım Stadı ve Yaşar Doğu Spor Salonu'nun yerleri değiştirilerek, bu değerli araziler Samsunspor'a kaynak olarak aktarılabilir. Bunun Türkiye'de birçok örneği var. Ancak bu şehirlerde takımlara sahip çıkılıyor. Bizim de bunun ile ilgili projelerimiz var. 19 Mayıs Stadı yıkılıp değerli arazisi Samsunspor'a verilebilir. Yeni stat ise Kayseri'de olduğu gibi şehrin dışına, örneğin Tekkeköy'deki Dünya Ticaret Borsası'nın yanındaki araziye taşınarak orası bir spor kompleksi haline getirilebilir. Ancak dediğim gibi desteği olmalı" dedi.

KÖKTAŞ: SAHİPSİZİZ
Yerel yönetimlerin de Samsunspor'a sahip çıkmamasından yakınan Köktaş, "Kulübün yere sağlam basacak ayakları tamam. Bakanlıkla ilişkilerimizi sağlayacak ayaklarımız tamam. Ancak ürettiğimiz projelere destek verecek yerel yönetimler yağımız ise yok. Bu durum proje üretmemizi de etkiliyor. Projelerimizi hayata geçirebilmek için belediye desteği şart. Olmadan olmuyor. Biz Samsunspor'u aldığımız günden bu zamana çok büyük emeklerle, çok büyük zorluklarla getirdik. Ancak gücümüz buraya kadar. Şu andan sonra birşey üretemiyoruz. Çünkü sahipsiziz" diye konuştu.

PLAY-OFF NEDEN OLMASIN
Takımın iyi bir ivme ile çıkışa geçtiğinin de altını çizen Köktaş, "İkinci yarıda oynadığımız 5 karşılaşmada 8 puan topladık. Bu gelecek adına iyi birg österge. Bu hafta oynayacağımız Manisaspor maçından alınacak üç puan iyice önem arzediyor. Manisaspor'u mağlup edersek, play-off oynamamamız için hiçbir sebep kalmaz. Bu maçta ben tribünlerin dolacağı inancındayım. Gittiğimiz her deplasmanda rakip yöneticiler bize Samsunspor maçlarında en az bin, iki bin fazla taraftar olduğunu söylüyorlar. Bu bizim büyüklüğümüzü gösteriyor. İnşallah Manisa'yı yeneriz" dedi.

http://www.samsun.net/haber/yerel-idare-ayagimiz-yok-3831.htm

CeLL-O

Stad uzak diye kimse gitmiyor ; Birde Tekkeköy'de olursa millet hepten hepten gitmez bence.. Ama eğer yaşar doğu'nun yerine yapılarsa işte o zaman stadımız her maç full çeker.

kayacan

jean

stad olsunda tekkekoyde olsun bu projeler simdilik hayal bize ilerleyen donemde belki bir ihtimal  son dk de destek olsada baskan kalsa keske ama iddiali konustu birakacak sanirim yazik olacak

Clint_Eastwood

İşte bu Başkan... Hedefimiz olmalı... İlk 10 bu şehir insanı için asla hedef kabul edilemez...
Herşeyimizle Play-Off için çabalamalıyız... Son noktaya kadar....

Akyol

Başkan aslında güzel işler yaptı ekonomimizi ayakta tuttu ama o da bir yere kadar dayanabildi keşke şehrin yöneticileri destek çıksalar ama şu durumda zor gözüküyor :( Tekkeköy'e stat projesi bencede gereksiz çünkü sanayi bölgesi oldu o taraf şöyle atakum tarafı olmalı ki şehir-takım bütünleşmesi sağlansın.

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 18 February 2009, 20:27:20
Play-Off olması için , Manısa-Ordu-Bolu maçlarından 9 puan almak lazım kısa vadede , hele de Bolu maçı çok önemli konuma gelir o zaman .. İçeride Malatya,Altay,Diyarbakır,Antep ve Adana maçlarımız kalıyor en az 13 puan alabiliriz bu seriden .. Deplasmanlarımızda , Rize,Karabük,Kasımpaşa ve Sakarya .. Rize toparlanmazsa iyi , Karabük maçına kadar da illa ki düşüşe geçeceklerdir , Sakaryada sondan birinci hafta o zamana kadar kümede kalma ümitleri nasıl olur bilemem .. Fikstürde bizleri doğruluyor ama en önemlisi 3 maçta 9 puan !!

emre

Alıntı yapılan: 35ama55 - 18 February 2009, 20:27:20
Play-Off olması için , Manısa-Ordu-Bolu maçlarından 9 puan almak lazım kısa vadede , hele de Bolu maçı çok önemli konuma gelir o zaman .. İçeride Malatya,Altay,Diyarbakır,Antep ve Adana maçlarımız kalıyor en az 13 puan alabiliriz bu seriden .. Deplasmanlarımızda , Rize,Karabük,Kasımpaşa ve Sakarya .. Rize toparlanmazsa iyi , Karabük maçına kadar da illa ki düşüşe geçeceklerdir , Sakaryada sondan birinci hafta o zamana kadar kümede kalma ümitleri nasıl olur bilemem .. Fikstürde bizleri doğruluyor ama en önemlisi 3 maçta 9 puan !!

çook haklısın kardeş.bu 3 maçta 9 puan aldıkmı ben kesin bakıyorum play off a.fikstürde bizden yana.ancak bu 3 maçı almamızda benCE manisa açına bağlı..bekle bizi süper lig ;D ;D

guvener55

Alıntı yapılan: kayacan - 18 February 2009, 19:18:57
atakuma yenibir stad yapılmalı......

tamamen katılıyorum madem merkezden uzağa taşınacak stad.yeni yeni merkezleşmeye başlayan atakuma çok güzel bi stad yapılabilir.mesela tv istasyonu kavşağından sonraki kavşakta içeri girince hemen sağ tarafta boş bir arsa var ama stad için uygun mu onu bilemiyorum

mehmet yılmaz

Bu akşamki idmanda taraftarlarımız Fuat Köktaş için "bırakma bizi" pankartı açtılar. Güzel görüntüler vardı.

kuzey55

bu 3 maçtan 7 puan alsak bile playoff u sonuna kadar zorlarız bence...

Mert

Alıntı yapılan: samsuni - 18 February 2009, 20:57:59
Bu akşamki idmanda taraftarlarımız Fuat Köktaş için "bırakma bizi" pankartı açtılar. Güzel görüntüler vardı.

Bu tip organizasyonlar olunca kişiler de atşeleniyor.İşte taraftarımızın bir büyüklük gösterisi daha...Helal olsun sizlere.Böyle görüntüleri görünce içimdeki solan umut yeniden yaşilleniyor.İnşallah başkan bırakmaz...

CeLL-O

jean

vallahi baskana uuzluyorum sene basindan beri emek harciyor guzel isler yapti su adama destk cikmayan kisilere nedesek azdir vallahi

europe_55

Bence baskanimiz SAMSUNSPOR icin elinden geleni yapiyor...
O´na destek cikmak cok yerinde bir hareket ama sadece bizim degil yerel yönetimlerinde baskanimiz´a destek cikmasi gerekir. Yoksa o´da dayanamayip birakacak bizi...