Fuat KÖKTAŞ :PLAY-OFF NEDEN OLMASIN

Başlatan Recep, 18 February 2009, 18:39:18

« önceki - sonraki »

serhat uysal

play off  oynıcaz zaten. samsunumuza süper lig yakışır :)

AntZ

YZY konusuna yazmıştım bunu;

Alıntı yapılan: Ant55 - 20 February 2009, 16:46:53
15-20 milyon $ (25-33 milyon TL)a mal olacak kültür kongre ve spor kompleksinden bahsediyor başkan YZY şimdide! Ah be başkan şuna 10-15 milyon daha eklesen içinde STAD kongre kültür ve spor kompleksi olan muhteşem bir kompleks çıkar ortaya. Yapmak istense paranın bu kısmıda zaten sponsorlardan ve işadamlarımızdan sağlanır. Bu ne inattır böyle!  >:(

Alıntı yapılan: recep55 - 18 February 2009, 18:39:18
BELEDİYE DESTEĞİ
Köktaş, "19 Mayıs Stadı, eski İlkadım Stadı ve Yaşar Doğu Spor Salonu'nun yerleri değiştirilerek, bu değerli araziler Samsunspor'a kaynak olarak aktarılabilir. Bunun Türkiye'de birçok örneği var. Ancak bu şehirlerde takımlara sahip çıkılıyor. Bizim de bunun ile ilgili projelerimiz var. 19 Mayıs Stadı yıkılıp değerli arazisi Samsunspor'a verilebilir. Yeni stat ise Kayseri'de olduğu gibi şehrin dışına, örneğin Tekkeköy'deki Dünya Ticaret Borsası'nın yanındaki araziye taşınarak orası bir spor kompleksi haline getirilebilir. Ancak dediğim gibi desteği olmalı" dedi.

Samsunspor'u çok azda olsa düşünen bir belediye başkanı olsa bu projeler birleştirilip neler çıkmaz ki ortaya?!!!

Kadir ÇELEBİ

20 February 2009, 21:47:00 #17 Son düzenlenme: 20 February 2009, 21:48:48 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: Ant55 - 20 February 2009, 21:40:16
YZY konusuna yazmıştım bunu;

Samsunspor'u çok azda olsa düşünen bir belediye başkanı olsa bu projeler birleştirilip neler çıkmaz ki ortaya?!!!

Haberi bende okudum başta stad projeside bunun içindemi acaba diye düşündüm çünkü tekkeköy civarına Başkan Fuat Köktaşın ön gördüğü bir proje söz konusuydu bir biriyle örtüşmesi beni azda olsa heycanlandırdı projeyi hayata geçirecek kişi Y.z.y olunca küçük heycanım söndü gitti.. Umarım yanılırım kazanan Samsunsporumuz olur..

AntZ

Dışardan birileri bu iki düşünceyi okusa ve YZY ın projesinde stad olmadığını öğrense neler düşünür merak ediyorum. Böyle bir imkan varken hayata geçirmemek için insanın Samsunspor düşmanı ya da Samsunspor'a kastı olması lazım.

Bırakın Bursa Antalya gibi şehirleri Karabük bile yeni stad için harekete geçmiş

Alıntı
Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Feridun Tankut, Karabük Valisi Nurullah Çakır'ı ziyaret ederek, stat projesi ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Biz koca Samsun, koca Samsunspor imkanımız ve çözüm yolları varken buna layık değilmiyiz?

Recep

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, 'Kenti yönetenlerin bir tercihle karşı karşıya kaldıklarında Samsunspor'u kaderine terketmek yerine oturdukları koltukları terketmelerinin daha doğru olacağını" söyledi.

ya helal sana başkan ancak ve ancak bu kadar net açıklanabilirdi harbiden adam gibi adamsın

delikurt 55

3 milyon para bulsak şampiyonluğa oynarız dostum. Samsunspor'um zoru sever. Çünkü zor maçların bir çoğu Samsunda. Örneğin Altay, diyarbakır, bolu, bunlar bizim için zor maç. Ama bu maçları 19 Mayısta mutlaka almamız lazım yoksa şampiyonlukta play-off da hayal olur.

ahk34

Alıntı yapılan: delikurt 55 - 21 February 2009, 23:34:44
3 milyon para bulsak şampiyonluğa oynarız dostum. Samsunspor'um zoru sever. Çünkü zor maçların bir çoğu Samsunda. Örneğin Altay, diyarbakır, bolu, bunlar bizim için zor maç. Ama bu maçları 19 Mayısta mutlaka almamız lazım yoksa şampiyonlukta play-off da hayal olur.

ramcQ_55

Alıntı yapılan: delikurt 55 - 21 February 2009, 23:34:44

BİR YIL ÖNCE OLSAYDI 3 MİLYONU BEN VERİRDİM  :-X :-X
ESKİ PARA GÖRE TABİ  :( :( :(

ramcQ_55

SENE SONUNA KADAR 3 MİLYONU BULUP ÖDENİRSE BORC 6 MİLYONDUR DEMEKTİR VAY BEEE NERDEN NEREYEE

jean

bolu ouan kaybetseydi su son iki haftada sansimiz dahada coktu simdi onemli olan puan kaybetmememiz

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar kongrede bu 3 hafta içinde destek verilcek dendi ve hemen ardında manisayı yendik ve şuan 8.yiz gerçekten ilk defa bu kadar yaklaştık playoff'a her türlü desteği yapmalıyız bu sene çıkalım bu yönetim gitmeden

samsunmania

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 22 February 2009, 19:34:53
Arkadaşlar kongrede bu 3 hafta içinde destek verilcek dendi ve hemen ardında manisayı yendik ve şuan 8.yiz gerçekten ilk defa bu kadar yaklaştık playoff'a her türlü desteği yapmalıyız bu sene çıkalım bu yönetim gitmeden

Para gelirse bu takım uçar play off a. Olmadı seneye 4 takviye ile ilk 2 deyiz inşallah.

Tufan

playoff olacak artık inanıyorum buna olmasa bile son ana kadar kovalayacaz. bolu kaçtıkça kovalayacaz.
playofflar bu sene ankarada olacak diye bir rivayet var bide ankarada olursa şahane olur.

emre

başından beri inanıyordum.inşallah gümbür gümbür geliyoruz.inş istanbul da olur play off larda  ;D ;D ;D

AllydeenleaR

Orduspor   v  Samsunspor        en az 1               
Samsunspor v Boluspor              3     
Çaykur Rizespor v Samsunspor    en az 1               
Samsunspor v Malatyaspor           3        
Kardemir Karabük    v Samsunspor      3             
Samsunspor v Altay                3   
Samsunspor v Diyarbakırspor          3        
Kasımpaşa     v Samsunspor           -(nazar boncuğu :D)        
Samsunspor v G.Antep Bld.Spor      3             
Sakaryaspor v Samsunspor           3        
Samsunspor v Adanaspor                3

süperlige  ;D