Fuat KÖKTAŞ :PLAY-OFF NEDEN OLMASIN

Başlatan Recep, 18 February 2009, 18:39:18

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 22 February 2009, 21:49:05
Orduspor   v  Samsunspor        en az 1               
Samsunspor v Boluspor              3     
Çaykur Rizespor v Samsunspor    en az 1               
Samsunspor v Malatyaspor           3        
Kardemir Karabük    v Samsunspor      3             
Samsunspor v Altay                3   
Samsunspor v Diyarbakırspor          3        
Kasımpaşa     v Samsunspor           -(nazar boncuğu :D)        
Samsunspor v G.Antep Bld.Spor      3             
Sakaryaspor v Samsunspor           3        
Samsunspor v Adanaspor                3

süperlige  ;D
direk mi çıktık süper lige playy off mu :)

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 February 2009, 20:01:02
ben seneye kada bekleyemem abi , sözün var gidicez play- offlara  :D

Kesinlikle beraber gidiyoruz. ;) ;)

maço

play off icin ordu maci cok onemli

eger orduyu yenersek playoff tan kesin bi sekilde bahsedebiliriz.

eger yenilirsek bence fazla umitlenmeyelim.ordudan alacagimiz bi 3 puan bolu macinda icin bilet bulamayiz sanirim.

emre

yenersek demen gerk yok kadeş o maç banko bizim!!..

maço

kardes 2 mac kazandik diye hemen havalaniyoruz bence ayaklarimizin yere basmasi lazim biz play off icin 1-2 takimla kapismiyoruz.

13. gungorenle bile yarisiyoruz yani herkes kalabilir

ama dedigin gibi insallah bizim olur o mac

emre

bu takım  karsıyaka manisa yı yendi.tamam ayaklarımız yere basacak ama ordu için gerek yok ordu ya sansımız tutyo inş deplasman fobisini de onlarla yeneceğiz

deli 55

bu sene en az play offlardayız.buna yürekten inanıyorum...

55.hakan

ordu maçını yener de bolu altay a yenilirse stadın halini düşünemiyorum

AntZ

Şu ana kadar iç ve dış saha maçlarımız arasında o kadar uçurum varki tam evde kazanıp play off diyoruz soraki hafta kaybedip off diyoruz, düşme potasına girdik. Ama son haftalarda gözle görülür bir değişim, futbolda düzelme, özgüven var takımda gençlerimiz yavaş yavaş daha da profesyonelleşiyor. Bir hafta heveslenip sonraki hafta hayal kırıklığı yaşamak biraz çekimser yapsa da bizi her zamankinden dahada umutluyuz. Ve belkide ilk kez deplasmanda kazanmak için oynayacağız. Kazanmak için çıktığımız maçları kazanıyoruz. Allah yardımcımız olsun inşallah Ordu maçını da kazanıp önce play off a sonra süper lige çıkarız.

jean

bu hafta ordu sonrada boluyla oynuyoz ordu yenersek bolu altaya yenilirse bizde sahamizda boluyu yenersek esitlemis olacaz puanlari ondan sonrasi artik alah kerim

Kais

bu hafta ordudan en az bir puan boludan 3 puan alırsak boluda bu hafta yenilirse daha iyi olur

MeL_55

Alıntı "Samsun şehri takıma sahip çıkmalı"

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor'un kulüp başkanı Fuat Köktaş, ''Play Off oynama isteği nefsimize hoş geliyor, ama Samsunspor'un gerçeklerini göz ardı edemiyoruz'' dedi.

Köktaş, Nuri Asan Tesisleri'nde bazı yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla yaptığı basın açıklamasında, takım hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Samsunspor Kulübü'nün geçen hafta yapılan Olağan Genel Kurulunun ertelendiğini hatırlatan Köktaş, ''Olağan genel kurulda yeni bir adayın çıkmaması nedeniyle kongremiz 3 hafta daha ertelendi. Şehrin idarecilerinin de katıldığı kongrede olumlu mesajlar verildi'' dedi.

Sezon başından bu yana Samsunspor'un zamana ihtiyacı olduğunu dile getirdiklerini ifade eden Köktaş, şunları söyledi:
''Takımın kendisine geldiğinde iyi işler yapacağını daha sezon başında söylemiştik. Bu zorlu maratonda dün ligin lideri Manisaspor'u konuk ettik. Maç öncesinde Manisaspor Kulübü Başkanı ile sohbet etme imkanı bulduk. Şampiyonluk adına kurulan takımlarının bütçelerini sorduğumuzda 16 milyon TL olduğunu öğrendik. Bu önemli sınavda 4 milyon TL'lik bütçeye sahip takımımız şampiyonluk hedefleri içindeki bir takımı yenme başarısı gösterdi. Tüm oyuncularımı bu azimli mücadelelerinden dolayı kutluyorum.''

Manisaspor maçı sonrası kentteki olumlu havayı gözlemlediklerini de belirten Köktaş, şöyle devam etti:
''Samsunspor'un içinde bulunduğu maddi imkansızlıklar nedeniyle süper lig gibi bir hedefi yoktur. Ama bu kendiliğinden gelirse buna da diyecek bir şey yok. Yönetim kurulu olarak futbolcularımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getiremiyoruz. Bu da bize ıstırap vermektedir. Samsun şehri bu takıma sahip çıkmadığı sürece bu başarılarımız da kalıcı olmayacaktır. Kulübün kalıcı gelirler elde etmesi yönündeki görüşlerimizde ısrarlıyız. Ama çoğu kişi bu kalıcı gelirler söyleminin ne olduğunun farkında değil. Samsunspor'un play off oynayacak bir takım olmasının konuşulacağına kalıcı gelirlere ağırlık verilmesi daha önemli. Play Off oynama isteği nefsimize hoş geliyor, ama Samsunspor'un gerçeklerini göz ardı edemiyoruz.''

ali ihsan

Gerçekleri açık yüreklilikle söylüyor başkan.

Bazıları gibi 25 haftada Süper Lige çıkmayı garantileyeceğiz diyerek palavra atmıyor.

Durum ortada.

Ya şehir el verecek bize
Ya da biz şehire elveda diyeceğiz

KotuCocuk55

24 February 2009, 06:33:47 #43 Son düzenlenme: 24 February 2009, 06:36:33 KotuCocuk55
Yaa ben bu başkanı trabzonlu diye,pek sevemedim ama son zamanlarda herşeyi basınla taraftarla paylaşması ve mantıklı açıklamarıyla takdirimi kazandı.Hatta kendimi adamın günahını almışız diye kötü hissetmeye bile başladım. Zira görünen bayaa emeK harcıyorlar gibi...

Söylemleri de direk açık ve net,ama herşeye rağmen o trabzon bağlantısı mide bulandırıyor tabi!

Yinede kendisine teşekkür ediyorum,canı gönülden!
Sene başında düşmesek diyorduk,işte biz buyuz, şimdi playoff diyoruz!

Bencede iki üç maçı birazda şansla kazanıp süper lige gidersek  çok daha kötü hallere düşebiliriz,akside olabilir tabi,bir görüş sadece, gerekirse bir iki sene daha beklemeliyiz tabi bu süreçte ömür boyu samsunsporun sırtını yere getirmeyecek projeler yapılacaksa!

Ayrıca ben play off muhabbettini sevmiyorum
Bize şampiyon olup çıkmak yakışır,prensip meselesi!

Harun55

Herkez güzel en az play-offlardayiz diyorda.
Daha yaklasik 1 ay önce baskanin açiklamasi vardi 2010'da çikmayi hedeflediklerini söylemisti.
"Borçlar yüzünden simdi superlige çikmak mantiksizca bir davranis olarak anlatmisti."

Simdide degistimi birden, zamaninda takima inanip destekleseydi playoff birak direk çikmayi hedefliyebilirdik, çünki takimimiz genç ve dinamik.

Agliyorum...
Insallah çikariz.
Bunu gerçekten istiyorum, büyük takimlara kök söktüren Samsunsporumu özlüyorum.
Camiye gittigimizde herkez alay ediyor, samsunspor böyle böyle bende yanit olarak Zamaninda size kök söktüren sampiyonluktan eden bizdik diye cevap veriyorum.

Ve bu günleri özleyip yeniden takimimizin alevlenmesini bekliyorum.
Yurtdisinda kaldigim için fazla birsey yapamiyorum, gönül isterdiki Samsunda sizlerle beraber takimimizi her hafta costurup 3 puan sahibi olmak isterdim.

Insallah diyorum arkadaslar, Samsunspor superligi hakkediyor.!