Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

kuzey55

mesaj sayısına göre değerlendirmek son derece mantıksız..oktay ve sercan orta sahamızın genc ve yetenekli 2 oyuncusu...ancak ben oktayın en kötü olduğu maçta bile birçok arkadaşından daha etkili olacağını düşünüyorum.

celebi

Akyol

Alıntı yapılan: never.55 - 22 February 2009, 21:12:26
kaç senelik üyeysen üyesın kardeşim.dikkatlide konuşuyorum..futboldu çok fazla bilmediğinide görüyorum..
arkadaşım ortamı germenin alemi yok bırak doya doya galibiyetimizi kutlayalım her hafta bişeye üzüldük zaten biribirmizi kırmadan halledelim ve konuları uzatmayalım maçı ne oktay ne sercan kazandı maçı SAMSUNSPOR kazandı ve sahanın yıldızı da tribünleri dolduran BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI'ydı ...

Mert

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 22 February 2009, 21:17:04
arkadaşım ortamı germenin alemi yok bırak doya doya galibiyetimizi kutlayalım her hafta bişeye üzüldük zaten biribirmizi kırmadan halledelim ve konuları uzatmayalım maçı ne oktay ne sercan kazandı maçı SAMSUNSPOR kazandı ve sahanın yıldızı da tribünleri dolduran BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI'ydı ...

never.55

doğru diyosunuz arkadaşlar hepimizin ortak sevdası samsunsporumuz.ancak tekrar solemek isterım maçları yorumlucak olacaksak daha dikkatli izleyelim..bu oktaya özel olan bişe eğil herkes bizim futbolcumuz hepsi için aynı hataya düşmeyelim.

Kaya

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 February 2009, 20:50:56
bak senin attığım mesaj daha 100 olmamış , bana burda yorum yapmak için yaptın diye kelime konuşamazsın .. Oktayı da tanımam , Sercanı da ; şahsen Oktayı Sercandan daha çok severim takımda ..

Oktay bugun çok top ezdi , takımda topla en çok bulusan adam o , doğal olarak top kayıpları da olacak ama dikkat edersin top kaybetmesine kelime konuşmadım , çok top ezdi .. Final paslarında yanlış tercihler yaptı , Sercanın tercihleri ona göre daha iyiydi en azından tek oynamaya çalıştı ..

Bu siteye 1 senedir üyeyim , ne kimseyi övdüm , ne de yerdim çıkarlarım için keza ben 21 yaşındayım , İzmirde öğrenciyim çıkarım olacak bir durumum da olamaz .. Kardeşim diye başlayan cümlenin altında ithamlar yatıyor , dikkatli konuş ...

mert kardeşim sakin olun tabi ki herkesin görüşü mesela ben de tam senin zıt düşüncendeyim yani oktay çok top ezdi ve final paslarını atamadı diyorsun 4 tane yüzdeyüzlük gol pası veren saha daki tek isimdi bugün oktay ama sen bunu diyebiliyorsun belki de maçı izlediğin yerden görememiş olabilirsin bana göre de sercan bugün rövaşatası ve artistik bir kaç hareketi dışında tamamıyle saha da gezinde bu da benim görüşüm mesela demişsin ki hakan ile ömür dinamo gibiydi buna da katılmıyorum sadece dinamo olmakta yetmiyor abi topu aldığın zaman olumlu kullanman lazım biz bugün 30 dakika baskı yedysek topu kullanacak önlibero ve orta alan ın ortasında adamımızın olmayışındadndır.

şimdi bunlar benim görüşlerim ve senin görüşlerine de saygılıyım ki bilirsin beni o yüzden senin nezninde never kardeşe de sesleniyorum buradan zaten forum siteleri bu yüzden güzel farklı fikirler farklı düşünceler lütfen birbirimizi kırmayalım

never.55

35 ama 55 karın ağrısını görürsün acele etme..adam gibi msj attık allttan aldık herkesle aynı mesajı verdık uzatma..uzatacaksanda burda değil.uzatcağımız yer ayrı olur..ıkı kişi yuzlerce kişinin tadını kaçırma.hm sen kimsin senle karın ağrım olıcak.

edmontdante

Alıntı yapılan: iak5529 - 22 February 2009, 21:19:30
mert kardeşim sakin olun tabi ki herkesin görüşü mesela ben de tam senin zıt düşüncendeyim yani oktay çok top ezdi ve final paslarını atamadı diyorsun 4 tane yüzdeyüzlük gol pası veren saha daki tek isimdi bugün oktay ama sen bunu diyebiliyorsun belki de maçı izlediğin yerden görememiş olabilirsin.

şimdi bunlar benim görüşlerim ve senin görüşlerine de saygılıyım ki bilirsin beni o yüzden senin nezninde never kardeşe de sesleniyorum buradan zaten forum siteleri bu yüzden güzel farklı fikirler farklı düşünceler lütfen birbirimizi kırmayalım

Alıntı yapılan: never.55 - 22 February 2009, 20:32:54
35 ama 55 kardeşim.sercan maçın en ıyısıydı oktay fena değildi çoktop ezdı dıyosunda deyınmeden geçemicem.sen hangı maçı ızledın..özel bı sebebımı var anlamadım..golun asıstını yapan ondan hariç 3 tane yuzde yuzluk asıst yapan oktay çok top ezdı dıyosan.ve sadece bı roveşatası dışında topla dahı buluşmayan sercanı maçın en ıyısı seçıyosan sen futboldan anlamıyosun demekdır..lutfen sıteye yazdığınız yorumları yorum olsun dıye yazmayın.kimseninde hakkını yıyıp başkalarına prım yaptırmak içın olmayan şeylerı soylemeyın..

iak5529 "Belkide maçı izlediğin yerden görememiş olabilirsin.Bunlar benim görüşlerim ve senin görüşlerine de saygılıyım" derken never55 "...Futboldan anlamıyorsun....lutfen sıteye yazdığınız yorumları yorum olsun dıye yazmayın.kimseninde hakkını yıyıp başkalarına prım yaptırmak içın olmayan şeylerı soylemeyın." diyor.35ama55 in fikirlerine zıt  2 fikir ama üslupları çok farklı.Bence kim olsa cevapsız kalmazdı.

Bu bu konuda son mesaj olsun.Devamı gelirse silinecektir.Takım  lideri hakeme rağmen devirmiş herkesin morali yerindeyken  birbirimizin canını sıkmayalım

Mert

Beyler lastik gibi uzattınız b..tan bir olayı.Yeter daa artık.

edmontdante

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 February 2009, 21:30:58

şu an bende sinirliyim , sen de sinirlisin , daha da sert konuşcaz birbirimize , o nedenle daha da yazan bu konu hakkında Trabzonludur .. başka bi zaman , sakinleşince birbirimizle özelden konuşuruz , karşılıklı özür dileşiriz ... [/b]

Son nokta bu olsun

Yalnızca BİZ

Güzel bir galibiyet aldık. Yaptığınız muhabbete bakın!!!

Mert

Neyse olay kapandı.Orduda bu serinin devamı gelir inşallah.

Akyol

maraton resimleri bekliyoruz ŞİRİNLER'den foto çeken arkadaşımız yok mu yahu göremedik kendimizi ; :-X

celebi

Clint_Eastwood

22 February 2009, 21:49:39 #1049 Son düzenlenme: 22 February 2009, 21:55:21 Clint_Eastwood
Takım çok mücadeleci bir oyun ortaya koydu, taraftar özellikle maraton harikaydı.. Bu atmosfer altına bizden puan almak diğer takımlar için bir hayalde öteye geçemez diye düşünüyorum... Hakem Manisa'yı çok okşadı ama manisa gibi hakemi de alt ettik.. Şimdi sıra Ordu'da... 3 puanla dönersek Boluspor maçında kapılar 2 saat önceden kapanır...

Bekle bizi Play-off bekle bizi Ankara!