Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

Kaya

22 February 2009, 20:19:52 #1020 Son düzenlenme: 22 February 2009, 20:47:04 iak5529
Bugün bizim için sevinme günüdür geri dönüşümüzün gerçek mana da başladığı gündür herkes iyi izlesin bu imkansızlıklara bu yapılan yanlışlıklara rağmen daha neler yapacağız.

Maç ile ilgili genel bir değerlendirmeye yapmaya kalksak heralde bugün ne SAMSUNSPOR oyunun hakimiydi ne de manisa maçın tek hakimi vardı oda evine ekmek götrürken evet huzurluyum diyebilen yüzsüz hakemdir.Evet bugün kazanmış olabiliriz ama elinden gelenin en iyisini yapmıştır Erbay terbiyesizi maçtan önce yine bu başlık altında maça manisanın 15 kişi ile çıkacağını söylemiştim bunu tahmin etmek güç olmasa gerek az başımızı kaldırdığımız zaman kuyruk acısı olanlar nasılda önümüze setler örmeye başlıyorlar ama yılmayacağız ve onları da üstüste koyup....

Takım olarak maça inanmış bir şekilde oyuna başladığımız kesindi özellikle ilk golü attıktan sonra akıllıca orta alanda oyunu sıkıştırıp kontralarla 2.golü bulmamız içten bile değildi.Bana göre biz eğer ilk yarıda 2. golü bulamadıysak beceriksizliğimizin yanında hakem faktörünün daha etkili olduğu  ortadaydı.Manisayı ezeceğimizi anlayan hakem verdiği kararlarda vucüt hareketleri ve karar verirken hakemlerin yaptıkları el hareketlerinin tümünü yanlış yaptı adeta seyircimizin de dediği gibi : ''hakem ne oluyo gö.ün başın oynuyor'' söylemini tamamiyle haklı çıkarmış oldu.

Oyuncu bazında ele aldığımızda kalemizde dev bir adam var gerçekten hem yürek olarak hem oyun olarak gerçekten tebrikler HASAN.defans kurgumuzu hiç bu kadar dikkatli oynadığını hatırlamıyorum özelikle KENAN TURGAY ikilisi tutmuştur arkadaş değişmez ikili oldular.solbek CAN her zaman ki gibi mücadeleci yapması gerekeni yaparken benim geçtiğimiz maçlarda çok beğendiğim VEYSEL deki form düşüklüğü gittikçe artıyor özellikle defansif alan dışında topu ayağına aldığında gerçekten bocalıyor tek yapması gereken tugutu koşturmak olan Veysel bu işi yapamayınca gözümüze de hoş gelmiyor tabi...

Orta alana gelince bana göre artık günümüz futbolunda ne teknik kapasitesi yüksek ne de mücadeleci yapısı yüksek oyuncular iş yapabiliyor bu iki özellikte bir futbolcuda aynı zamanda olduğunda  heh işte orta saha diyorsun kesinlikle MURAT ı çok aradık, ÖMÜR ve HAKAN ın mücadelelerini tabi ki küçümsemiyorum ama orta alan oyuncusu dediğin gerektiğinde takımını da rahatlaması gerekiyor  yani her topu ileriye vurmak la zaman maç içinde geçmiyor dönüyor o top senin elbet karşına çıkıyor.İki kanat oyuncumuza gelince onları es geçmek olmaz;SERCAN bugün elinden geleni yaptı ama daha iyisi olur mu olur bir iki teknik hareket ve röveşata ile nerdeyse maçı tamamladı.OKTAY a gelince takım orta alanının top rakipteyken geriye çekilmesi onun gibi ileriye dönük orta alan oyuncusuna çok büyük alanlar bırakıyor ve bu büyük alanda yetenklerini göstermesi gereken oyuncu pres ile kendini gereğinden fazla yoruyor ama topu ayağına aldığında da neler yapıyor neler, adamın tersine gidip ters top atması zaten yüzde yüzlük pozisyon demek, ki tugut'a ve volkan'a resmen alda at dercesine çok güzel paslarda attı. Ve VOlKAN evet ilk 6 dakika içinde korner taktiğiyle onun ayağından golü bulduk yetenekleri tartışılmaz ama bana göre son yıllarda bize gelmiş en bencil her şeyi ben yapim ben atim oyuncusu 2 defa TURGUT un 1 defa CAN ın 2 defa da OKTAY ın bindirmelerine karşılık vermeyeyerek bizi çıldırttı diyebilirim ona sadece gol attığı için teşekkür ediyorum

VE son söz muhteşem taraftarımıza işte ne şekilde olursa olsun şehrin ileri gelenleri bize sırtlarını da çevirse bu takımın taraftarı var kardeşim bir yzy gider bir bşkası gelir ama biz hiç bir zaman gitmeyeceğiz ve hep burda olacağız sesimizi ve yükselişimiz duymamaya devam edin ey kendini fasulyeden sayan yöneticiler GERİ DÖNÜŞ BAŞLADI ne demiştik DÖNERİZ ELBET

bluegreen55

süperrrr maç sonucunu şimdi gördüm inanılmaz bir mutluluk ... oh be rahatladım valla.. şimdi herşpey daha güzel olacak

Sempatik Bengülü

bu haftayıda puanla kapattık çokta güzel oldu

seni sevmeyen ölsün SAMSUNSPORUM
:P

never.55

35 ama 55 kardeşim.sercan maçın en ıyısıydı oktay fena değildi çoktop ezdı dıyosunda deyınmeden geçemicem.sen hangı maçı ızledın..özel bı sebebımı var anlamadım..golun asıstını yapan ondan hariç 3 tane yuzde yuzluk asıst yapan oktay çok top ezdı dıyosan.ve sadece bı roveşatası dışında topla dahı buluşmayan sercanı maçın en ıyısı seçıyosan sen futboldan anlamıyosun demekdır..lutfen sıteye yazdığınız yorumları yorum olsun dıye yazmayın.kimseninde hakkını yıyıp başkalarına prım yaptırmak içın olmayan şeylerı soylemeyın..

edmontdante

Alıntı yapılan: never.55 - 22 February 2009, 20:32:54
35 ama 55 kardeşim.sercan maçın en ıyısıydı oktay fena değildi çoktop ezdı dıyosunda deyınmeden geçemicem.sen hangı maçı ızledın..özel bı sebebımı var anlamadım..golun asıstını yapan ondan hariç 3 tane yuzde yuzluk asıst yapan oktay çok top ezdı dıyosan.ve sadece bı roveşatası dışında topla dahı buluşmayan sercanı maçın en ıyısı seçıyosan sen futboldan anlamıyosun demekdır..lutfen sıteye yazdığınız yorumları yorum olsun dıye yazmayın.kimseninde hakkını yıyıp başkalarına prım yaptırmak içın olmayan şeylerı soylemeyın..

Bence de Oktay geçen haftalara göre biraz daha fazla top ezdi.Özellikle ilk yarıda 3-4 kişinin arasına girip  3-4 sefer top kaybı yaptı.Ama ikinci yarı çok etkiliydi.Sercan bence de maçın en iyisi değildi aksine etkili değildi diyebiliriz.Ama herşeye rağmen hırsı ve presi yerindeydi hatta bir kafa topuna çok riskli olmasına rağmen ölümüne girdi ve sakatlandı o pozisyonda.Sahte davranmadı.Yine de bir orta saha olarak Sercan'ın esas yapması gereken şey sonuca gidecek paslar atması pozisyon yaratması tabiki

Akyol

oktay herkesin sevgilisi kabül edelim ama bu maçta kafası yerde oynadı inşallah daha iyi bir oktay izleriz bundan sonra sercan bal yapmayan arı gibiydi çok koştu çalıştı ama sonucu alamadı bence maçın adamı hakan koçaslan olabilir

GençKozluklu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 February 2009, 19:54:27
abi yarın Fener maçı , sonra Ordu deplasmanı , ardından Bolu off offf , zaten hiç gidesim yok İzmire ..  :-X

Şimdi SAMSUN da olmak vardı. Kaçmayacak maçlar. Kısmet. Bizde İstanbul ve civarındaki maçlara devam edeceğiz artık  :P

mahserxxx

kumköylü ahmet

35 ama 35 kardesim bosverya kimse kimseyi üzmesin bu güzel bir sevincin ardindan tum samsunsporlular kardesdir...

Bu bayram bizim bayramimizdir herkeze hayirli olsunn.....

ölümüne_55

bugün her maç olduğu gibi yine tribünde ki yerimi aldım ve sesim kısılana kadar destekledim bu büyük takımı  gerçi yenilsek te yine her zaman ki gibi desteklerim  ama böle olunca başka bi güzel oluyor haftaya orduya çıkarma yaparız sıra orduda  ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR ((ayrıca stad da ful ' e yakındı hep destek tam destek ))

Mert

Gerginlik yaratmaya gerek yok herkesin kendine göre düşünceleri var saygı duymak lazım.Kimse kimsenin tetikçisi değil.Sercan ve oktay kategorilerine göre kıyaslanamaz.Tamam ikisi de ortasaha oyuncusu fakat görevleri farklı.O yüzden birbirimizi kırmanın manası yok.

mahserxxx

resim ve video eklicemde nasıl yapcazz yardım edebilirmisiniz

never.55

bak senin attığım mesaj daha 100 olmamış , bana burda yorum yapmak için yaptın diye kelime konuşamazsın .. Oktayı da tanımam , Sercanı da ; şahsen Oktayı Sercandan daha çok severim takımda ..

Oktay bugun çok top ezdi , takımda topla en çok bulusan adam o , doğal olarak top kayıpları da olacak ama dikkat edersin top kaybetmesine kelime konuşmadım , çok top ezdi .. Final paslarında yanlış tercihler yaptı , Sercanın tercihleri ona göre daha iyiydi en azından tek oynamaya çalıştı ..

Bu siteye 1 senedir üyeyim , ne kimseyi övdüm , ne de yerdim çıkarlarım için keza ben 21 yaşındayım , İzmirde öğrenciyim çıkarım olacak bir durumum da olamaz .. Kardeşim diye başlayan cümlenin altında ithamlar yatıyor , dikkatli konuş ...  

tamam bende gayet açık bişe soluyorum senın attığın mesaj sayısı yada benı attığım msj sayısı önemli değil..final pas hatası yaptı diyosun..bıyerden edın bu maçın cd sını ve bak ılk golun asıstı sonra turgutun pozısyonundakı asıstı ve volkanın kaçırdığı iiki golde asıstlrını gorursun.daha ne yapsın bı futbolcu bi maçda..goluattırdı zaten hiç kelıme etmemenız lazımken o ayrıca başka pozısyonlarda yarattı.bende oktayı sercanı tanımam ancak oktayı çok severım sercandan çok..sadece gerçekçi olalım..

never.55

kaç senelik üyeysen üyesın kardeşim.dikkatlide konuşuyorum..futboldu çok fazla bilmediğinide görüyorum..

mahserxxx

üff abi neyse ne yaa uzatmayalım..ortak sevdamız samsunspor