Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

mahserxxx

ben bu maçta şirinlerdeydim maratondan arkadaşlara soruyorum sesimiz nasıldı ii geliyomuydu

ali ihsan

Her yönüyle mükemmel bir galibiyet oldu.
Taraftar müthiş,takım müthiş,atmosfer müthiş.

BU TAKIMA SÜPER LİG  YAKIŞIR

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 22 February 2009, 22:21:21
Her yönüyle mükemmel bir galibiyet oldu.
Taraftar müthiş,takım müthiş,atmosfer müthiş.

BU TAKIMA SÜPER LİG  YAKIŞIR

attim imzayi

55.hakan

karşıyaka maçındaki gibi şöyle geniş açıdan maratonu çeken yok mu şirinlerin ordan çekilmiş bir foto vardı karşıyaka maçında

bengülü

mahserxxx

yav bi ara bütün maraton ayaktaydı 2-3 dk birlikte tezahurat yapdılar..o zaman müthiş bi ses vardı

Kaya

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 February 2009, 22:10:54
ooooo abiler , maça tam tekmil gelmişsiniz , pankartlar , çalışmalar , maşallah , helal oğlu helal olsun sizlere .. Hele yzy pankartınız şahane , onu ilerleyen zamanlardaki protestolarda kullanabiliriz ..

Bu arada pankart demişken , 55 gençlik bugun şahane bir el emeği pankart yapmıştı Sefaya ..

55 Gençlik Burada
55 Sefa nerede   ... şeklinde ..

nerelerdedir , Allah bilir ...

bu konuyla ilgili açıklama yaparlarsa sevinirm bir arkadaşım da sefa aksoy diye bağırdışar dedi bir türlü anlayamadım protesto muydu sefaya destekmiydi lütfen yetkili biri gruptan açıklama yapsın

edmontdante

Alıntı yapılan: mahserxxx - 22 February 2009, 22:32:38
yav bi ara bütün maraton ayaktaydı 2-3 dk birlikte tezahurat yapdılar..o zaman müthiş bi ses vardı

Taraftar oyunculardaki inancı,hırsı,samimiyeti gördü artık.Bu nedenle hemen hemen herkes yavaş yavaşta takımın başarı yakalamasıyla iyice havaya girdi.Bir ara kendimi KOMANÇİ gibi zannettim.O neydi öyle bütün maraton

samsunmania

Maratonun coşmuş olması takıma olan inancın bir göstergesidir. İnşallah daha çok maçlarda coşarız böyle.
Site mensupları bütün çekirdkçilerin üstesinden gelmiş, kendilerine benzetmiş herkesi. ;D ;D

GençKozluklu

ugrass

sagolun ya kozluklular her mac bekliyoruz sizden böyle videolar.. =)

Mert

O değilde ben sercandan korkuyorum açıkcası çok sarı kart görüyor.Dikkatli olması lazım.Bu aralar onun gibi bir yeteneğe ihtiyacımız var.

ugrass

Alıntı yapılan: sBc-55 - 22 February 2009, 22:33:46
Maratonla Birlikte Alemin keyfi Yerinde yapmamızda güzeldi  :D
umarım hep keyfimiz yerinde olur..

Akyol

amisos55

Bugünleri herkes özlemişti, yönetimin takımı bırakmayacağı zaman bu zamandır.
Şimdiye kadar olanlar onların suçu değil kimse onların üzerine gelmemelidir, tüm taraftarın olabildiğince destek olması gerekiyor.
Türkiyenin En güzel ,En Sevdalı, En Coşkulu muhteşem taraftar topluluğunu yaratan Teomanımıza bu maç dolayısıyla Allah'tan Rahmet diliyorum.
Ruhun Şad Mekanın Cennet olsun....:(