Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Bu adam ibret-i alem mi olmak istiyor düşünmeden edemiyorum.

Bir bileniniz var mı?

Amacı Yzy i alt etmekse bence yanlış yerden siyaset yapıyor.

Ertuğrul Sağlam

16 March 2009, 19:21:47 #421 Son düzenlenme: 16 March 2009, 19:24:57 %100 samsunspor

Peki bundan sonraki süreçte ne olacak derseniz, bir muhabirim sürekli olarak Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarını takip edecek, şayet en ufak bir yardım kokusu alırsam, derhal bizzat kendim savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı unutmasınlar, biz yaparken tu, kaka başkaları yapar iken iyi olacaksa ben bu iyilikte yokum, daha düne kadar mevcut il yönetimi bırakın şu kulübe yardım etmeyi, başka işiniz mi  yok derken şimdi çıkıp da yardım edilsin derse, işte o zaman beni karşılarında bulurlar, dedik ya 25 kuruşa şofor mahalli dönemi bitti artık

:-\ :-\ :-\

guvener55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 16 March 2009, 19:21:47

Peki bundan sonraki süreçte ne olacak derseniz, bir muhabirim sürekli olarak Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarını takip edecek, şayet en ufak bir yardım kokusu alırsam, derhal bizzat kendim savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı unutmasınlar, biz yaparken tu, kaka başkaları yapar iken iyi olacaksa ben bu iyilikte yokum, daha düne kadar mevcut il yönetimi bırakın şu kulübe yardım etmeyi, başka işiniz mi  yok derken şimdi çıkıp da yardım edilsin derse, işte o zaman beni karşılarında bulurlar, dedik ya 25 kuruşa şofor mahalli dönemi bitti artık

gelişmelerden bizleride haberdar et muhabir kardeşim.merakla takip ediyoruz seni

Recep

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 16 March 2009, 19:21:47

benim daha iyi bir fikrim var meclis toplantılarına ansınıda alsın gitsin

ramcQ_55

Alıntı yapılan: recep55 - 16 March 2009, 20:03:37
benim daha iyi bir fikrim var meclis toplantılarına ansınıda alsın gitsin

fikir olarak en iisi bu  :o :o

celebi

MeL_55

AlıntıTomaç: "8 kişi istifa etti"

14 Mart'ta gerçekleştirilen Samsunspor Genel Kurulu'nun ardından gelen istifalara Divan Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç'tan ilk yorum geldi.

Samsunspor'un feshedilmemesi için oluşturulan formalite yönetim kurulu listesinden 8 kişi istifa etti.

14 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen olağan kongrede yine aday çıkmaması ve yasa gereği Samsunspor Kamu Yararına Derneği'nin feshedilmemesi için eski başkanlardan Hakkı Tomaç tarafından oluşturulan 11 kişilik yönetim kurulu listesinden, 'kendilerinin haberleri olmadan' yazıldıkları ve diğer nedenlerden dolayı istifalar başladı.

Samsunspor Kulübü'ne ulaşan istifa yazılarında 11 asil ve 11 yedek üyelerden Necat Anıl, Sadi Subaşı, Naci Pınar, Aslan Çınar, Kazım Yılmaz, Hacı Eyüp Güler, Turgut Tüfenk, Mazhar Başoğlu istifa ettiklerini bildirdi.

Samsunspor Kulübü'nde basın toplantısı düzenleyen ve kulübün fesholmaması için kendilerine sormadan yönetim kurulu listesi oluşturan eski Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, isimleri listede yer alan Ömer Çoruh, Murat Alanyurt, Tahsin Kosif, Abdi Azgar ve istifa eden Baro Başkanı Necat Anıl ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.

Samsunspor'un olağan kongresinde yönetim kurulu oluşturulmaması halinde yasa gereği düşeceğini, bunu önlemek için 1.5 saat içinde eski 5 başkan ve Samsunspor'a sahip çıkacağına inandıkları kişilerin isimlerini yazarak yönetim oluşturduklarını belirten Tomaç, 16 Mart Pazartesi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştireceklerini, istifaların devam ettiğini, ikinci yönetim kurulu toplantısında da yönetim kurulunun çoğunluk sağlanarak toplantısının yapılamadığı takdirde derneğin yine fesholacağı bilgisini verdi.

Amaçlarının zaman kazanmak olduğunu ve listeye kimseyi "Kara kaşlarına, kara gözlerine hayran olduğumuz için yazmadık" yorumunu yapan Tomaç, "Biz kötü bir şey yaptığımıza inanmıyoruz. Yazdığımız isimler bir odayı, derneği ve işadamlarını temsil ettiği, bunlar isimler aracılığıyla takıma destek sağlanabileceği inancıyla yaptık. Kimseyi zorla tutamayız ama 44 yıllık bir takım yok mu olsaydı?" dedi.

"Takımı kurtardığımız için hata yaptıysak özür diliyoruz" diyen Tomaç, "Biz zaman kazandık. Nisan ayına kadar 50 günlük bir sürede olabilir, yeni yönetim oluşması ve başkan bulunmasına imkan tanıdık. İstifa edenlere saygımız var. İsmini yazdığımız kişiler arasında takıma büyük emeği geçen insanlar var. Her şey Samsunspor için yapıldı" diye konuştu.

Kendisine yöneltilen eleştirileri saygıyla karşıladığını, belirlenecek kongre tarihe kadar son değerlendirmelerin yapılacağını belirten Tomaç, son olarak ya kulübün fesholacağını ya da kayyuma gideceğini, artık başka çıkışın kalmadığını vurguladı. (iha)

jean

ne olacaksa olsun kayyuma kalalim belki birileri utanirda sahip cikar

ramcQ_55

celebi

CriminaL

bu takıma ne yazık ki kimse sahip çıkmıyor ne acı bir durumdur bu..göz göre göre 44 yıllık bir kulubü kaderine terk edenler ve ettirenler utansınlar! nasıl samsunludur bunlar nasıl samsun şehrinde söz sahibi olabiliyorlar..! bunlara bu hakları veren buralara getirenlere de yazıklar olsun

55.hakan

kocaelispor taraftarı da yanılmıyorsam bir ara klube el koymuştu onlar da benzer durumdaydı bizim de klup kapanma söz konusu olduğunda bu duyarlılıkta olmamız gerekiyor

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: hakanelgun - 17 March 2009, 00:34:20
kocaelispor taraftarı da yanılmıyorsam bir ara klube el koymuştu onlar da benzer durumdaydı bizim de klup kapanma söz konusu olduğunda bu duyarlılıkta olmamız gerekiyor

bu samsunda çok zor kitle haline gelemeyiz smasunda bölünmüş bir taraftar portresi var

CriminaL

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 17 March 2009, 00:36:23
bu samsunda çok zor kitle haline gelemeyiz smasunda bölünmüş bir taraftar portresi var

delikurt 55

Bizler artık taraftar olarak el koyalım bu işe tarihte bunlar yaşanmıştı hatırlarsınız. En azından futbolcu primlerini bizlerde verebiliriz. Ondan sonrada biri çıkr her halde.