Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

celebi

ugrass

14 March 2009, 13:18:45 #256 Son düzenlenme: 14 March 2009, 13:22:50 farUqras
Alıntı yapılan: ahk34 - 14 March 2009, 00:53:32
ERKAN ZORLU?
parası yok diyen arkadaşlar neye dayanarak söylüyor merak ediyorum.
denizcilik sektöründe ya simsarlar olur yada amele reisi bu ne demek taşerön sistem taşerön parayı ödemiyorsa bunun suçu erkan zorlu değildir.erkan zorlu taşerönün parasını ödüyorsa bi sorun yok
ayrıca liman şehri trabzonu adam mars etti türkiyenin en iddaılı gemisini samsunda inşa etti.
ki erkan zorlu dediğiniz adamım serveti samsunspora fazlasıyla yeter bin altın adam kampanyasını ne çabuk unuttunuz plakamızı yazdıran adam erkan zorlu değilmi?  erkan zorlu adam gibi adamdır, nerden mi biliyorum diyenler varsa dünyanın sekizinci harikası googleden bi arıyabilir.
trabzonlu olunca helal olsun samsunlu olunca kötü ismail uyanıkda istanbulsporluydu ama samsunspora hizmet verdi. galip öztürk de galatasaraylı sorun samsunsporlu oluncamı oluyor.
bu şehirn insanıdır erkan zorlu demekki biz hemşericiliği bile yapamıyoruz?

kardes ben ajansspor.com da samsunspor macının yorumlarına bakarken birşey dikkatimi cekti.bir adam yazmıs samsunspor taraftarlarına.. bakın ne yazmıs..

Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar.Erkan zorlu beyefendi daha işçilerinin maaşını dağıtamıyan bir adam.Borç batağında olan bir kişi.O kim Samsunsporun başkanı olmak kim.Eğer o başkan olursa vayki Samsunsporun haline.Eğer benim bu adamı nerden tanıdığımı sorarsınız onun tersanesinde çalışmış ve 3 ay maaşını alamayan ve sonunda işten ayrılan bir kişiyim.İyişallah Samsunsporunun başına paralı ve akıllı kişiler gelir.Saygılar herkeze.

CriminaL

Alıntı yapılan: farUqras - 14 March 2009, 13:18:45

kardes ben ajansspor.com da samsunspor macının yorumlarına bakarken birşey dikkatimi cekti.bir adam yazmıs samsunspor taraftarlarına.. bakın ne yazmıs..

Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar.Erkan zorlu beyefendi daha işçilerinin maaşını dağıtamıyan bir adam.Borç batağında olan bir kişi.O kim Samsunsporun başkanı olmak kim.Eğer o başkan olursa vayki Samsunsporun haline.Eğer benim bu adamı nerden tanıdığımı sorarsınız onun tersanesinde çalışmış ve 3 ay maaşını alamayan ve sonunda işten ayrılan bir kişiyim.İyişallah Samsunsporunun başına paralı ve akıllı kişiler gelir.Saygılar herkeze.

karalama kampanyası da olabilir nereden bileceğiz? nasıl güvenelim 1 kişinin sölediği laflara??bekleyip göreceğiz işte yapacak başka birşey yok..
ayrıca adam başkan eğer başkan olduğunda belki bazı yerler yardım edecek bunu nereden bileceğiz?
belki de bazı kişiler kardeşim sen git başkan ol biz arkandayız dediler bunuda bilemeyiz..en iyisi bekleyip görmek eğer tek adaysa da destek olmak başka bir alternatifimiz yok bu durumlardayken

ugrass

bende bilmiyorum kardeşim.. gördüğümü yazdım..

CriminaL

Alıntı yapılan: farUqras - 14 March 2009, 13:23:30
bende bilmiyorum kardeşim.. gördüğümü yazdım..

sana lafım yok yanlış anlama genel söyledim..
Kulubümüzün içerisinde bulunduğu durum malum..ahmet mehmet hüseyin kim olursa olsun desteklemekten başka arkasında durmaktan başka çaremiz yok..
bu zor şartlar altında her ne görev olursa olsun bunları kabul eden insanlar gerçekten samsunsporludur ve yürekli insanlardır diye düşünüyorum..banane diyenlerde var biliyoruz hepimiz..
o yuzden isim önemli değil sadece destek vermemiz kanısındayım

Sercan

Arkadaşlar bu sene Galip Öztürk takımı alıp başına bjk da n ayrılan Ertuğrul Sağlam'ı getirecekmiş ama yemekte yzy nin tavırlarından dolayı vazgeçmiş.Ertuğrul hoca kandisini ziyaret eden Bengülü arkadaşlarımıza söylemiş... >:( >:( Nefret ediyorum şu adamdan...

55.hakan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 14 March 2009, 13:34:39
Arkadaşlar bu sene Galip Öztürk takımı alıp başına bjk da n ayrılan Ertuğrul Sağlam'ı getirecekmiş ama yemekte yzy nin tavırlarından dolayı vazgeçmiş.Ertuğrul hoca kandisini ziyaret eden Bengülü arkadaşlarımıza söylemiş... >:( >:( Nefret ediyorum şu adamdan...
nasıl vazgeçer Allah aşkına benim böyle birşeye inanasım gelmiyor yanlış anlaşılmasın kimseye yalan söylüyor demiyorum .bu klube galip öztürk ben geliyorum diyecek bana engel oluyorlar diyecek biz burda ortalığı ayağa kaldırmaz mıyız artık bıktım bu söylemlerden sen gel bak nasıl bu takım bu klüp bu şehir ayağa kalkıyor galip öztürk gelecekse kimse engel olamaz para var çünkü para sürekli başkasından dilenecek biri değil.yzy kimseyi desteklemiyor biliniyor zaten onun tavırları yüzünden vazgeçiyorsa hiç beklemeyelim biz galip öztürk'ün gelmesini.

CriminaL

Alıntı yapılan: hakanelgun - 14 March 2009, 13:42:45
nasıl vazgeçer Allah aşkına benim böyle birşeye inanasım gelmiyor yanlış anlaşılmasın kimseye yalan söylüyor demiyorum .bu klube galip öztürk ben geliyorum diyecek bana engel oluyorlar diyecek biz burda ortalığı ayağa kaldırmaz mıyız artık bıktım bu söylemlerden sen gel bak nasıl bu takım bu klüp bu şehir ayağa kalkıyor galip öztürk gelecekse kimse engel olamaz para var çünkü para sürekli başkasından dilenecek biri değil.yzy kimseyi desteklemiyor biliniyor zaten onun tavırları yüzünden vazgeçiyorsa hiç beklemeyelim biz galip öztürk'ün gelmesini.

ayrıca ertuğrul hoca sadece galip öztürk başkan seçilirse geleceğim demesi bana göre yanlış..neden galip öztürk sadece?? başka biri olduğu zaman neden gelmek istemiyor bunu anlamış değilim..ben o zaman ertuğrulun samsunsporluluğundan şüphe duyarım

ugrass

Alıntı yapılan: CriminaL - 14 March 2009, 13:45:49
ayrıca ertuğrul hoca sadece galip öztürk başkan seçilirse geleceğim demesi bana göre yanlış..neden galip öztürk sadece?? başka biri olduğu zaman neden gelmek istemiyor bunu anlamış değilim..ben o zaman ertuğrulun samsunsporluluğundan şüphe duyarım

Sercan

Alıntı yapılan: CriminaL - 14 March 2009, 13:45:49

Bengülü kardeşlerimizin açıklaması bunlar benim de bilgim yok...

ali ihsan

AlıntıTahsin Kosif'in listesi hazır
Samsunspor'a uzun yıllardır hizmet veren ve son yönetimde de yer alan Tahsin Kosif..
14 Mart 2009 / 12:38
Samsunspor'a uzun yıllardır hizmet veren ve son yönetimde de yer alan Tahsin Kosif, bugün yapılacak genel kurulda başkanlık için listesini hazırladı. Listede bulunanlardan yedisinin şehir dışından işadamı olduğu öğrenilirken, Kosif dün akşamg ece geç saatlara kadar kurmaylarıyla toplantı yaptı.

İKNAYA ÇALIŞIYOR
Kırmızı- Beyazlılar'da bugün yapılacak Olağan Genel Kurulu öncesi şuanki yönetimde de bulunan Tahsin Kosif'in aday olacağı öğrenildi. Tahsin Kosif'in hazırladığı listesinde bulunan işadamlarından yedisinin şehir dışından olduğu sızan bilgiler arasında yer alırken, Kosif dün gece geç saatlara kadar kurmayları ile toplantı yaptı. Toplantıda konuşulanlar hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, Kosif'in listesinde bulunanları ikna etmeye çalıştığı belirtildi.
YA ADAY ÇIKMAZSA?
Bugünkü genel kurulda eğer bir yönetim kurulu listesi çıkmazsa, bu sefer iş Samsunspor eski Başkanlarından Hakkı Tomaç'a düşecek. Tomaç belirleyeceği 11 asıl ve 11 yedek üye ile bir liste hazırlayıp Samsunspor kulübünün fesih olmasına engel olacak. Tomaç'ın belirleyeceği bu yönetim de kongrenin ardınan bir olağanüstü genel kurul kararı alarak Samsunspor'a oluşarak bir yönetimin önünü açacak. Bu çözüm ile Kırmızı- Beyazlı kulübün fesh olması engellenecek.

Bizimde duyumlarımız bu yöndeydi...

ali ihsan

AlıntıSamsunspor'da temlik krizi
Kırmızı- Beyazlılar'da Sportoto gelirlerinden Türkiye İş Bankası'na ödenen borç bitti.
14 Mart 2009 / 12:40
Kırmızı- Beyazlılar'da Sportoto gelirlerinden Türkiye İş Bankası'na ödenen borç bitti. Şimdi sırada eski yöneticilerin Naci Pınar adına verdiği temlikte. Ancak, Pınar'a vekalet veren eski yöneticilerin çoğu 'Vermiyoruz' diyerek adeta çark etti.

NACİ PINAR'DA
Samsunspor'un geleceği adına çok önem taşıyan temlikler yine sorun oldu. İş Bankası'na olan temlikli borç, Sportoto'dan kesilen gelirlerle bitirildi. Bunun üzerine temlik sıralamısında ikinci sırada bulunan Mazhar Başoğlu başkanlığı dönemindeki yöneticilerin alacakları sıraya geçti. Başoğlu dönemindeki yöneticilerin yaklaşık 2.5 milyon TL (2.5 trilyon) alacağının vekaleti Naci Pınar'ın üzerinde bulunuyor.

BAĞIŞLAYACAKLARDI
Sezon başında gerçekleşen genel kurul öncesi başta Naci Pınar olmak üzere temlik vekaleti veren birçok yönetici,"Temlik sırası bize geldiğinde parayı Samsunspor'a bağışlayacağız" açıklamaları yapılmıştı. Ancak, Başkan Fuat Köktaş'ın istifası ile 3 gündür liste çıkarma uğraşısında bulunduğu bilinen yönetici Tahsin Kosif, karşılarına Naci Pınar'ın temliklerinin çıkması nedeniyle sıkıntı yaşadıkları öğrenildi.

ÇARK EDENLER VAR
Temlikler konusunda görüşlerini aldığımız Tahsin Kosif,"Temliklerin bağışı konusunda verilen sözler vardı. Bunlar unutulmamalı. Samsunspor'a bu paranın çok ihtiyacı var. Yaptığımız girişimlerde,(Vermiyoruz) yanıtı aldık. Adeta yıkıldık" derken, Temlikler üzürende bulunan eski yönetici Naci Pınar,"Bana güvenerek arkadaşlarımız temlikleri binim üzerimi yaptılar. Benim açımdan bir sorun yok. Alacak sahiplerini ikna etmeliler. Ancak bazılarında sıkıntı olduğu bir gerçek" diye konuştu.

Önce bağışlayacağız dediler,şimdi kıvırıyorlar ha.
Bu kadar dansözün olduğu bir şehir daha var mıdır acaba ? Alayınıza yazıklar olsun be,ömrümüzü yediniz  >:(  >:(  >:(

ramcQ_55

14 March 2009, 14:59:09 #267 Son düzenlenme: 14 March 2009, 15:02:14 ramcQ_55
Alıntı yapılan: Kais - 13 March 2009, 12:23:24

ajansspor'dan birinden alıntı

parası olmayan adam termeye 20, 30  trilyonluk gemi fabrikasını kurarmı
parası olmayan adam termede nerden baksan bir geminin maliyeti 40, 50 trilyon dur böle büyük bi maliyeti olan gemileri parası olmayan adam nası yapar
sacmalık bence bu söylentiler karalama amaclıda olabilir
her büyük fabrikanın içinde bir taşeron firma vardır işi hızlı yapması acısından o taşeronun elemanı olabilir ve bence parasını alamayıp böle söylemiş olabilir  :-X :-X

CriminaL

ramcQ_55 katılıyorum dostum sana bence de karalama amaclı..yada daha kimden maaşını aldığını bilmeyen bir işçi :)

Amsterdamli

Emek verip calisip maasini alamayan bir isci ile dalga gecmeninde anlami yok. Biz kongreye donelim; haber gelmedi henuz. Keske AKS TV canli yayinlasa ama onlarada hak veriyorum. Simdi yine aday felan cikmaz ertelenir, onlarda kestiremiyorki gitsinler yayinlasinlar kongreyi.