Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

Kais

o zaman ben başkan olmasını Samsunspor'dan faydalanmak olarak bakarım.parası yok sanırım.artık yeter bence paralı birileri gelsin seneye çıkalım artık.3 sene oldu.

veis

ya allah aşkına sürekli paralı başkan gelsğin diyoruz tamam gelsin yıllardır sineye atılmış borçları veya transferde yenen kazıkları ödemeye mi gelecek samsunsporun yeni başkanı.bugün samsunsporun stadında kaç tane kombine satıldı sorun kendinize veya kaç kişi sürekli samsunsporu detekledi.veya kaç kişi samsunspor ürünlerini aldı.veya yönetimlere nekadar destek verildi koskoca samsun şehrinde.bu kadar olumsuzlaga ragmen adam salak olmalı ki gelip onca borca gögüs gerecek yancılarını besleyecek geçen pazar oldugu gibi federasyondan ceza yiyecek ve onları ödeyecek kimse destek olmayacak daha bunun gibi nice konular var.samsun kulübünü başdan aşagı yıkıp yeniden yepyeni kurul yapmakdan başka şansı yok kulübün.hep aynı suratlar hep aynı geyikler aman galip gelsin ismail uyanık gelsin bu adamlar samsunsporlu degilmi tabiki samsunlu ama samsunspora başkan olucak kişi ne taraftarından ne belediyesinden nede başkasın yardım alamıyacagı için yanlızlıga dogru koşmalı hatda cesur yürek felan olmalı ki anca gelsin.veya fuat başkan veya digerlerinde oldugu gibi arkandayız oglum sen başkan ol biz seninleyip deyip verecekler gazı sonrada 6 ay sonra adamın kıçından duman çıkacak.6 ay sonra yine yeni kongre fuat gitdi ali gelecek daha sonra ali gitçek osman gelecek ama biz halen böyle galip diyecegiz ismail diyecegiz.

menteşoğlu55

Arkadaşlar,

3-4 gündür Samsunspor'un içinden bilgilere ulaşma imkanım oldu... Bunları sizlerle paylaşayım...

1 - Erkan Zorlu'nun Samsunspor başkanlığı gibi bir durum söz konusu değil. Hem kendi potansiyeli hem de kapasitesi zaten bu görev için yeterli değil...

2 - Bilindiği üzere Fuat Köktaş ile bazı yöneticiler görevlerinden istifa etti... Ama istifa etmeyen ve mevcut yönetimin içinde görevlerini sürdüren yöneticilerimiz mevcut... Onlar en azından kulübü sezon sonuna kadar problemsiz bir şekilde götürmeyi düşünüyorlar...

3 - Tahsin Kosif'in başını çektiği, Erkut Tutu, Suat Çakır gibi isimlerin de içinde yer aldığı oluşum temaslarını sürdürüyorlar.

4 - Kulübün önünde şu anda en büyük problem gibi görünen İş Bankası temliği sezon sonuna doğru kalkacak gibi görünüyor. İş Bankası temliğinin kaldırılması halinde biz de temliğimizi kaldırırız diyen bazı eski yöneticilerin bir takım gelişmelere engel olduğu yönünde duyumlar aldığımı size söylemek isterim.

5 - İsmail Uyanık'ın kulübü ziyareti ise şudur: Tahsin Kosif, Suat Çakır gibi isimler daha önceki dönemlerde onun altında yönetici olarak çalışmışlardı. Bilgi paylaşımı amaçlı bir ziyaret gerçekleştirmiş ve düşüncelerini yöneticilerine aktarmıştır.

6 - Kongre saatine kadar bazı gelişmelerin olmasını bekliyorum.

vanlioglu

Alıntı yapılan: veis - 13 March 2009, 17:04:21
ya allah aşkına sürekli paralı başkan gelsğin diyoruz tamam gelsin yıllardır sineye atılmış borçları veya transferde yenen kazıkları ödemeye mi gelecek samsunsporun yeni başkanı.bugün samsunsporun stadında kaç tane kombine satıldı sorun kendinize veya kaç kişi sürekli samsunsporu detekledi.veya kaç kişi samsunspor ürünlerini aldı.veya yönetimlere nekadar destek verildi koskoca samsun şehrinde.bu kadar olumsuzlaga ragmen adam salak olmalı ki gelip onca borca gögüs gerecek yancılarını besleyecek geçen pazar oldugu gibi federasyondan ceza yiyecek ve onları ödeyecek kimse destek olmayacak daha bunun gibi nice konular var.samsun kulübünü başdan aşagı yıkıp yeniden yepyeni kurul yapmakdan başka şansı yok kulübün.hep aynı suratlar hep aynı geyikler aman galip gelsin ismail uyanık gelsin bu adamlar samsunsporlu degilmi tabiki samsunlu ama samsunspora başkan olucak kişi ne taraftarından ne belediyesinden nede başkasın yardım alamıyacagı için yanlızlıga dogru koşmalı hatda cesur yürek felan olmalı ki anca gelsin.veya fuat başkan veya digerlerinde oldugu gibi arkandayız oglum sen başkan ol biz seninleyip deyip verecekler gazı sonrada 6 ay sonra adamın kıçından duman çıkacak.6 ay sonra yine yeni kongre fuat gitdi ali gelecek daha sonra ali gitçek osman gelecek ama biz halen böyle galip diyecegiz ismail diyecegiz.

Dostum herşeyi güzelce özetlemişin ağzına sağlık. İşin gerçeği bu.

CriminaL

Alıntı yapılan: veis - 13 March 2009, 17:04:21

çok doğru baştan sona kadar..

Ertuğrul Sağlam

arkadaşlar bence kimsenin alamadığı maaş şu bu bizi ilgilendirmez bilip bilmeden insanları karalamayalım başkanlığa aday ise bildiği bişey vardır yada güvendiği gelip kulübün parasını yiyecek değil ya (olmayan parayı) Samsuna sahip çıkan iş adamı görüntüsü bile hoş olumsuz ve aşağılayıcı görüş bildirilmesi bence çok yanlış olumsuz görüş bildirmektense bekleyelim zaman gösterir....(benim görüşüm)

CriminaL

samsunspor ismi ile vizyonunu genişletme çabası da olabilir tabi bunlar teori bekleyip görmek lazım

kuzey55

AlıntıSamsunspor eski Başkanı Mazhar Başoğlu eski yöneticiler adına yayınladığı bildirice Turgut Tüfenk'in basın aracılığı ile temlikleri kaldırması istediği sert çıkarak, "Tüfenk basın aracığı ile temlikleri bizlere kaldırtmak isteyeceğine, bizlerle yüz yüze görüşseydi, bu iş bu zaman kadar çözülmüştü" dedi

İşte yöneticiler adına eski Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu'nun basın bildirisi;

"Turgut Tüfenk yeterince tanımasam da tanıyan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla kendisinin Samsunspor kulübüne sahip çıkmak konusunda samimiyetine inanılması gereken bir işadamı olduğu anlaşılmaktadır. Ancak, eski yöneticilere ultimaton görüntüsünde açıklamalarla gazete ve televizyonlar aracılığı ile haber göndermek yerine onlarla yüz yüze görüşerek çözüm aramış olsaydı, on gün öncesinden başlayan bu süreç muhtemelen şimdiye kadar müsbet veya menfi sonuçlarmış olacaktı."

"Geçen hafta eski başkanlarımızdan Adnan Ölmez ve benim başkanlık dönemimde birlikte görev yapmış olduğumuz arkadaşlarımızla bir araya gelerek konuyu tüm detayları ile değerlendirdik. Adnan Ölmez temliklerimizi kaldırma kararı aldığımız toplantı sonunda hepimiz adına basına açıkladı."

"5 Haziran (bugün) tarihli yerel gazetelerde çıkan haberlerde Sayın Tüfenk eski yöneticiler olarak bizlere yeni bir ultimaton vererek pazartesi gününe kadar temlikleri kaldırmadığımız takdirde başkanlıktan vazgeçeceğini ve sorumlularının da alacaklarımızdan vazgeçmediğimiz için bizler olacağını, böylece kamuoyuna deklare etmiş bulunmaktadır. Bu nasıl bir anlayıştır ki, hem kulübe para vereceksin hem de alacağını ne zaman olduğunu belli bile olmayan bir tarihte alma olasılığından dolayı suçlanacak ve birileri tarafından günah keçisi ilan edileceksin."

"Her şeye rağmen konumuz Samsunspor'dur ve onun geleceği için Tüfenk'e tekrar hatırlatmak istiyorum. Geçen hafta cumartesi günü yapılan toplantıya katılan arkadaşlarım alacaklarını almama konusunda bir karar almıştır ve bu karar Adnan Ölmez tarafından ortak kararımız olarak basına deklare edilmiştir. Eğer bu insanların sözleri yeterli ve güvenilir değilse bugün (dün) gazetelerde yer alan Tüfenk'in şartlar oluşursa 6 Milyon YTL vereceğinin güvencesinin ne olduğunun bilinmesi gerekmektedir."

"Sayın Tüfenk'in aynen biz eski yöneticiler gibi noterden olmak kaydı ile;

1. Kulübe makbuz karşılığı bağışlayacağı 6 milyon YTL için ileride temlik koymayacağının garantisi,

2. 6 Milyon YTL'yi peşin vermesi gerekmediği için bu taahhüdünü çek veya banka teminat mektubu ile belgeleyip, bu kıymetli belgeyi güvenilir bir kişiye, mesela Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'na teslim etmesi gerekmektedir.

1. ve 2. maddeler Sayın Tüfenk tarafından yerine getirildiği takdirde eminim ki, hiçbir arkadaşım sözünden dönmeyecek ve temliklerini noterden iptal edecektik."

"İnsanların kendisinin gözüne güvenilmesini isteyip, aynı kişilere güvenmeyip noter güvencesi istemesi düşünülemez. Bu konuda ısrarcı olmak sadece gündemi gereksiz meşgul etmek olur ki bu da hiç bir kimseye fayda sağlamaz."

"Sayın İsmail Uyanık'ın kulüpten temlikli alacağının kaldırılması konusunu ise Sayın Tüfenk'in halletmesi ve kamuoyunu bilgilendirmesi gerekmektedir."

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=10962

06 Haziran 2008 Cuma haberi...

malesef yine yeni bir yönetim oluşmasına engel oldular.temlikleri kaldırmamaya kararlı görünüyorlar...Samsunsporu yedikleri yetmedi tamamen bitirmek adına ellerinden geleni yapmakta kararlılar.yeter artık önümüzde duvar olmaktan vazgecin.6 ayda bir neden konu sizsiniz.yazıklar olsun hepinize bu şehirden yedikleriniz haram olsun

gozgoz yýlmaz

Pek çok eski yönetici temliğini Naci Pınar üzerinde birleşitrmişti ve sıra Naci Pınar'a gelince kağıt üstünde bu para Samsunspor'a ödenmşi gibi gösterilecekti. Yani kimse alacağını istemeyecekti.

Caktı, cekti diye yazıyorum çünkü Naci Pınar, para zamanı yaklaşınca yan çizer olmuş. Telefonlara çıkmıyormuş.

Samsunspor'un sorunu saha içi skorlar değildir, Samsunspor'un sorunu insan kalitesi ve delikanlılığıdır!

şimşek_55

zor bir süreç yarın  ak koyun kara koyun ortaya çıkacak

nilsah

bu kongre ertelenmeyecek.ama 1 aylık yönetim ama 2 sezonluk yönetim ama bu kongre ertelenmeyecek yönetim oluşacak.

şimşek_55

Yönetim oluştu gibi zaten.Sezon sonuna  kadar    tayfalar  bu gemiyi yüzdürecek.Ardından  kaptan aramaya  başlarız

kuzey55

herşey bu adamların temlikleri kaldırmasına bağlı.kulübün önü açılacak ve rahat bir nefes alacağız bu adamlar inatlarından vazgecerse.

34_55

valla arkadaşlar o yeteresiz bu yetersiz  biz ne adamlar gördük bu kulüpte yetersiz valla ayıptır ayıp bence bi tanıyın önce (ERKAN ZORLUYU) sonra konuşun  AYRICADA BU ADAM BENİM BABAMIN OLUDA DEĞİL AMA SAMSUNLU YETMEZMİ..günahtır günah adam gelmiş samsuna yatırım yapmış samsunsporda sezgin gümüş ve fuat köktaş zamanında yönetimde bulunmuş ee parası yoktuda bu adamı neden aldılar yönetime  BU İKİ BAŞKANDA O ZAMAN arkadaşlar bu insan TERMELİ yani samsunun öz çocuğu ayıptır bize değerlerimize sahip çıkalım lütfen trabzonlulardan kurtulalım diye yıllarca ve hala yakınırız ama yaptımıza bir bakın bu ne pehriz bu ne lahana turşusu,yani önce iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına  batıralım  çünkü biz samsunlu ve samsunsporluyuz...

ahk34

ERKAN ZORLU?
parası yok diyen arkadaşlar neye dayanarak söylüyor merak ediyorum.
denizcilik sektöründe ya simsarlar olur yada amele reisi bu ne demek taşerön sistem taşerön parayı ödemiyorsa bunun suçu erkan zorlu değildir.erkan zorlu taşerönün parasını ödüyorsa bi sorun yok
ayrıca liman şehri trabzonu adam mars etti türkiyenin en iddaılı gemisini samsunda inşa etti.
ki erkan zorlu dediğiniz adamım serveti samsunspora fazlasıyla yeter bin altın adam kampanyasını ne çabuk unuttunuz plakamızı yazdıran adam erkan zorlu değilmi?  erkan zorlu adam gibi adamdır, nerden mi biliyorum diyenler varsa dünyanın sekizinci harikası googleden bi arıyabilir.
trabzonlu olunca helal olsun samsunlu olunca kötü ismail uyanıkda istanbulsporluydu ama samsunspora hizmet verdi. galip öztürk de galatasaraylı sorun samsunsporlu oluncamı oluyor.
bu şehirn insanıdır erkan zorlu demekki biz hemşericiliği bile yapamıyoruz?