Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

şimşek_55

--------------------------------------------------------------------------------
ERKAN ZORLU?
parası yok diyen arkadaşlar neye dayanarak söylüyor merak ediyorum.
denizcilik sektöründe ya simsarlar olur yada amele reisi bu ne demek taşerön sistem taşerön parayı ödemiyorsa bunun suçu erkan zorlu değildir.erkan zorlu taşerönün parasını ödüyorsa bi sorun yok
ayrıca liman şehri trabzonu adam mars etti türkiyenin en iddaılı gemisini samsunda inşa etti.
ki erkan zorlu dediğiniz adamım serveti samsunspora fazlasıyla yeter bin altın adam kampanyasını ne çabuk unuttunuz plakamızı yazdıran adam erkan zorlu değilmi?  erkan zorlu adam gibi adamdır, nerden mi biliyorum diyenler varsa dünyanın sekizinci harikası googleden bi arıyabilir.
trabzonlu olunca helal olsun samsunlu olunca kötü ismail uyanıkda istanbulsporluydu ama samsunspora hizmet verdi. galip öztürk de galatasaraylı sorun samsunsporlu oluncamı oluyor.
bu şehirn insanıdır erkan zorlu demekki biz hemşericiliği bile yapamıyoruz?

Tek kelimeyle  yorum harika.

ramcQ_55

TAHSİN KOSİF geldiği taktirde ilk giden ve geri dönmeyecek olan kişi ERCUMENT hocamız olacaktırdır diye düşünüyorum

55.hakan

yarın genel kurulun nasıl sonuçlanacağı merak konusu ancak bir gerçek varki bu takıma sezon sonuna kadar 3 milyona yakın para lazım

red_white

ali ihsan

AlıntıSamsunspor Divan Kurulu'nun büyük derdi
14 Mart 2009 / 08:02
Samsunspor'un bugün yapılacak olan Genel Kurulu'nda Divan Başkanlık Kurulu, tüzük değişikliği önerisinde bulunmaya hazırlanırken, faaliyet raporunda ise dertlerini dile getirmeye hazırlanıyor.
Şevki Yıldırım/ Haberexen.com

Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu Faaliyet Raporu'da yer alan, "Burada bir gerçeği tekrar rapor etmekte fayda görmekteyiz. Ne acıdır ki Samsun kentinin, vazgeçilmez markası olan Samsunsporumuzun düştüğü veya düşürüldüğü bu çıkmazdan kurtulabilmesi için en başta görev alarak bizim gerçekleştirmeye çalıştığımız çalışmaları, bizzat yürürterek bizlerden de yardım istemesi ve öncülük yapması gereken kurumları yönetenlerden bazıları bize kapılarını açmadığı gibi kulübümüz çalışanlarının altı ay maaş almadan çalıştıkları dönemlerde yüzümüze karşı 2Samsunpor bizi ilgilendirmez', 'Öyle bir yer tanımıyoruz' gibi kabul edilemez tavırlar sergilediler" şeklindeki ifadeler dikkat çekiyor.

Faaliyet Rporunda göreve gelen bazı yönetimlerin de nedeni bilinmeyen durumlarla divan kururluna karşı hasmane davranıldığı ifadelerine yer veririlirken, "Alınan Genel Kururl Kararlarını dahi Divan Kurulu olarak basından öğrenebilme şansını yakalayabildik. Bilinmelidir ki.. Ne kadar güçlü olursa olsun, yönetimlerin bile bazı açmazlarını kulüp bünyesinde ve 'Kol kırırlı yen içinde kalır' deyimi gereği divan kurulu ile paylaşması, hem zorunlu, hem de kulübümüz için faydalıdır. Bu nedenle zaten Divan Kurulu'nun oluşum şekil ve şartlarını içerir tüzük değişikliği hazırlanmıştır. Bu tutumlar karşısında, kulübümüzü geleceğinin ne denli zarar görmüş olmasının ezikliğimizi hala yaşamaktayız" deniliyor.

Kais

Alıntı yapılan: ahk34 - 14 March 2009, 00:53:32
ERKAN ZORLU?
parası yok diyen arkadaşlar neye dayanarak söylüyor merak ediyorum.
denizcilik sektöründe ya simsarlar olur yada amele reisi bu ne demek taşerön sistem taşerön parayı ödemiyorsa bunun suçu erkan zorlu değildir.erkan zorlu taşerönün parasını ödüyorsa bi sorun yok
ayrıca liman şehri trabzonu adam mars etti türkiyenin en iddaılı gemisini samsunda inşa etti.
ki erkan zorlu dediğiniz adamım serveti samsunspora fazlasıyla yeter bin altın adam kampanyasını ne çabuk unuttunuz plakamızı yazdıran adam erkan zorlu değilmi?  erkan zorlu adam gibi adamdır, nerden mi biliyorum diyenler varsa dünyanın sekizinci harikası googleden bi arıyabilir.
trabzonlu olunca helal olsun samsunlu olunca kötü ismail uyanıkda istanbulsporluydu ama samsunspora hizmet verdi. galip öztürk de galatasaraylı sorun samsunsporlu oluncamı oluyor.
bu şehirn insanıdır erkan zorlu demekki biz hemşericiliği bile yapamıyoruz?

amacım asla kimseyi karalamak değil.heleki bu kişi Samsunspor için yapmış olan veya yapmak isteyen biriyse bu asla olmaz.ben sadece bir sitede o tersanede çalıştığını söyleyen birinin yazdığını alıntı yaptım o kadar.tabikide unutmadık 55 altın adamı hala da arkadaşlar arasında onu konuşurum erkan zorlu dendiği zaman.

samsun155

Başkan adayı zorlu
Kırmızı-Beyazlılarda 14 Mart Cumartesi günü yapılacak olan genel kurul öncesinde Samsun'un Terme ilçesinde faaliyet gösteren Terme Tersanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zorlu'nun liste hazırlığında olduğu ve başkanlığa aday olacağı öğrenildi. Dün akşam geç saatlere kadar bazı iş adamları ile toplantı halinde bulunan Erkan Zorlu'nun, 14 Mart'taki genel kurulda Samsunspor Kulüp Başkanlığı'na aday olmak için çalışmalar başlattığı gelen bilgiler arasında.

şimşek_55

Samsunsporumuzun  baskan  adayı secme luksu  bulunmamaktadır.

CriminaL

yüreği samsunspor için çarpan birisi olsunda gerisi mühim değil

Sercan

şimşek_55

Bu arada  TOLGA    arkadas nerelerde  . Buradakı  tum soruların yanıtı  kendısındedır.Tolga   Samsunda  havalar  nasıl_?

Akyol

Bu ZORLU'nun vestel Zorlu'yla bi ilişkisi var mı acaba?

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 14 March 2009, 13:12:04
Bu ZORLU'nun vestel Zorlu'yla bi ilişkisi var mı acaba?

;D ;D ;D

yok akyol nerdeeee o zaman parayı görsen ;D

55.hakan

14 March 2009, 13:14:01 #253 Son düzenlenme: 14 March 2009, 13:15:33 hakanelgun
Alıntı yapılan: şimşek_55 - 14 March 2009, 12:52:34
Samsunsporumuzun  baskan  adayı secme luksu  bulunmamaktadır.
seçenek yokken ve şu durumdayken erkan zorlu da olsa önü açılmalı

şimşek_55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 14 March 2009, 13:14:01
seçenek yokken ve şu durumdayken erkan zorlu da olsa önü açılmalı

aynen katılıyorum bu gorusune