Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

pitbul055

Recep

ne kadar çabuk harcadınız ya başkanı
Samsunspor için çoğu Samsunludan (yzy başta olmak üzere ) daha fazla emek harcadı

kadifekaleli

20 February 2009, 17:17:32 #62 Son düzenlenme: 20 February 2009, 17:20:52 kadifekaleli
aday çıkmaması iyi olmuş bu hafta süper loto devretti haftaya çıkarsa başkanlığa adayım yönetim kurulunu taraftarlardan oluşturacağım inşallah federasyon fb YZY ve trabzonspor savulun samsun geliyor

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: recep55 - 20 February 2009, 16:44:25
ne kadar çabuk harcadınız ya başkanı
Samsunspor için çoğu Samsunludan (yzy başta olmak üzere ) daha fazla emek harcadı

fanatik

yazık oldu gerçekten elinden geldiğince iyi yönetim gösterdi yapabileceklerinin en iyisini yaptı bence

germencisse

celebi

Mert

Bence yarınki kongreden ses çıkmayacak yine ertelenecek.Başkana Samsunsporumuza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.

merkez

Bildiğim kadarıyla bu defa yönetime talipli kimse çıkmazsa, olağanüstü kongre kararı alınır ve o tarihe kadar mevcut yönetim görevi devam ettirmek durumunda kalır.Bir sonraki olağanüstü kongrede de aday çıkmazsa bu kez Vali tarafından atanacak kayyum heyeti kulübün idaresini alır.

Benim tahminim,seçim öncesi olması hasabiyle yarın yani bugün :) başta sn vali olmak üzere ,bir kaç vekil (Suat Kılıç ve Fatih Öztürk )yeni seçilen ticaret odası başkanı ve yönetim kurulu,çok sayıda bld.bşk adayı ,mevcut yönetici sivil toplum örgütü başkanı gibi şehrin ileri gelenlerinin bolca icabet ettiği kalabalık bir kongre olacak.

Sn.Köktaş yönetime talip olmadığını tekrar deklare edecek , o ara gitmeler-gelmeler olacak,ikili üçlü konuşmalar,başkanı ikna etme çabaları  derken yine verilen sözler,tutulacağını düşünmediğim vaatlerle Fuat Başkanı tekrar göreve itecekler.

Yarın olsun,hayırlısı olsun Samsunspor için iyisi olsun İnşallah.

Pergani 55

Samsunsporu böyle sahipsiz görmek çok acı

red_white

saat kaçta kanal s canlı yayın yapcakmı acaba

Amsterdamli

Genel kurul 3 hafta erteleniyor!

21 Şubat 2009 / 13:57

Samsunspor'da bugün yapılan Genel Kurul henüz başlamazken, Genel Kurul öncesi alınan bilgilere göre genel kurul'un 3 hafta erteleneceği öğrenildi.

www.haberexen.com

GençKozluklu

Sevgili Arkadaşlar;

Az önce sevgili Mehmet Yılmaz ile görüştüm. Genel kurulda olumlu gelişmelerin olacağından bahsetti. Kısaca telefonda belirttiklerini sizlerle paylaşıyorum. Henüz toplantı devam ediyor;

- Gündemde bulunan şekil maddesioy çokluğuyla kaldırıldı.

-Yönetimin sezon sonuna kadar görevinde devam etmesi istendi.

-Vali bey ve SAMSUN Ticaret ve Sanayi Odası yeni başkanı Zeki Murzioğlu, hafta içi Fuat Başkanla görüşerek en azından bu kritik dönemde yıl sonuna kadar görevine devam etmeleri yönünde görüşülmüş

Vali bey birazdan konuşma yapacağı ve bazı güzel haberleri paylaşabileceği belirtildi.

Sadece mevcut Belediye Başkanlarından Süleyman Kaldırım'ın Kurul'a katıldı belirtildi. CHP, Saadet ve DSP Büyükşehir Belediye Bşakanlarının Kurula katıldığı belirtildi.

Milletvekillerinden sadece Fatih Öztürk'ün toplantıda olduğu belirtilmiştir.

Bilgilerinize arz ederim.

Ertuğrul Sağlam

İnşallah güzel haberler alırız valla çok heyecanlıyım !....

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 February 2009, 16:05:10
Mevcut başkanlardan Süleyman Kaldırım sadece ... Yusuf Ziya yok , Adem Bektaş efendi de ..

ADEM BEKTAŞ  atkı yaptırmakla meşguldür  ;)