Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 17 February 2009, 00:01:46
bence başkan siyesi baskı sonucu aday olmucak sorun samsunspor camiası değildir zaten siyasi baskı sonucu bu kararı almıştır...

Bana mantıklı geldi kardeş. Ak Parti kökenli olduğunu bildiğimiz başkan, destek olmadığı için kendi partisinin bile karşısında durmuştur ve bunu açıkça da dile getirmiştir. Özellikle Samsunspor u siyasetten üstün tuttuğu için bu konuda da tebrik ediyorum Fuat Köktaş'ı. Partisinden bu konuda baskı olması normal. Ayrıca bende dahil olmak üzere bundan önce istifasını açıkladığında yerel seçimlere aday olmak için Samsunspor başkanlığına geldi demiştik. Keşke aday olsaydı yerel seçimlerde :( Samsunlu! YZY den iyidir

CeLiL_55

şuan için kulübe başkan olmaya yanaşmayanlar bir bakıma haklı Belediye Seçimlerine çok az bi zaman kaldı ve Samsundaki Belediye seçimleri Samsunspor'un geleceği açısından çok önemli bi faktör inş y.z.y'dan kurtulucak bu şehir umuyoruzki Samsunspor'a maddi manevi destek olacak bir belediye başkanı gelicek inş şuan için Samsunspor'a başkan olmayı düşünenler başkan olduktan sonra şimdiki gibi desteksiz kalmaktan çekiniyorlar eğer Belediye Seçimlerinde adam gibi bir Belediye Başkanı gelirse Samsunspor için kurtuluş demektir o zaman İsmail Uyanık abimiz bile kulübe sahip çıkabilir..

lucapicola

yzy yeniden seçilecek görünüyo , maalesef...

pitbul055

Alıntı yapılan: serkancengiz - 17 February 2009, 01:10:51
Sn:Sezgin Gümüş'ün genel kurul için çalışma içinde olduğunu biliyorum.
allah yazdıysa bozsun

pitbul055

since1965

Yarın akşam 17 30 daki idmanda taraftar grupları Hem Fuat Köktaş destek hemde Yzy a protesto etmek için tesislerde olacaklar.Takıma moral amaçlı meşaleler yakılacak gereken kişilere gerekli mesajlar verilecektir.

celebi

red_white

güzel bir fikir müsait olan arkadaşlarında gitmesi gerekli

beşnumara

Kadir ÇELEBİ

Kenetlenmeye ve sesimizi duyurmaya ihtiyaç duyduğumuz en önemli zamanlardan biri Farklı Bir Başlıkta duyrulması doğru olurdu bence..

pitbul055

gozgoz kardeşim nerelerdesin?birkaçgündür yoksun inşallah sorun yoktur.

kaptan 55

galip öztürkü tek gecerim onun önderliğinde gerçekten süper bi yönetim oluşur samsunun öz çocuğu nede olsa

guvener55

duy be başkanım bu sesleri bırakma bizi tam herşey yavaş yavaş yoluna giriyo diyoruz yine bi değişim oluyo.istikrar şart bu takıma.fuat başkan bırakmaz bizi inşallah

mehmet yılmaz

Bu akşamki idmanda taraftarlarımız Fuat Köktaş için "bırakma bizi" pankartı açtılar. Güzel görüntüler vardı.

Sadece Samsunspor

Helal olsun şu taraftara Allahınıza köle beee, süpersiniz siz bir başkasınız