Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

55_HayLAZ_55

Samsunspor için hayırlı olur inşallah yine sahipsiz kalmayalım

Mert

Neden harcasınlarki başkan?Tam tersi seni omuzlarında taşımaları lazım.Samsunun markası olan Samsunsporumuza sahip çıkman harcanman anlamına neden gelsinki?Eğer sen böyle düşünüyorsan biz taraftar olarak pankartımızı ters asalım.

Ertuğrul Sağlam

.....ler hiçmi utanma duygusu yok sizde sizde hiçmi samsun sevgisi yok neden o oturduğunuz koltukları meşgul ediyorsunuz atıl durumda olan otel ve tekel binalarını verin sizde kurtulun Samsunspor'da kurtulsun ...............ler.

AntZ

Bu şehri yönetenler açık ve net söylüyorlar, hatta bağıra bağıra söylüylar, bırakın başarısını SAMSUNSPOR'U İS-TE-Mİ-YO-RUZ diye. Ama duymak istemiyoruz. Tekel binaları, otel gibi onlarca örnek mevcut ama önce bu takımı istemek, başarısını istemek lazım.

Bu halkın bunu anlaması lazım önce evet arkadaş biz sizi, s,yasi görüşünüzü politikanızı yakın buluyoruz destekliyoruz ama önce Samsunspor un başarısını istiyoruz demesi lazım.

Bir kentin takımını belediye başkanı tanımıyorsa ben İstanbul daki, Ankara daki, İzmir deki adama nasıl anlatırım bu takım büyük takım, geçmişi mazisi var nasıl derim,  gülerler adama senin daha belediye başkanların, milletvekillerin bu takımı tutmuyor derler.

Örnekler malum, birileri arazi almak bedava stad yaptırmayla kalmayıp meclis desteğiyle semtlerin bile adını değiştirirken benim başkanım ufak bir destek talebinde bile bulunsa hadi be kardeşim senin aklından zorunmu var, önce git kendi milletvekilinle konuş, bu şehrin belediye başkanları var millet vekilleri var neden bana geliyorsun demezler mi?

Bu da şu anlama geliyor ki, sadece destek olmamayla kalmayıp fena halde köstek oluyorlar aslında.

Başkanın bırakmak istemesine hak veriyorum ama bir taraftar olarak bırakma başkan diyemiyorum, taraftar olarak siyasilere söz geçirecek, başkana destek sağlayacak gücüm yok malesef...

Sadece sağol başkan diyebiliyorum, bıraksanda bırakmasanda sağol elinden geleni yaptın

CeLiL_55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 February 2009, 18:16:22
Başkan açık ve net demiş ki :

-Devam edersem , beni bu kentte harcarlar !

öyle kolaymı sanıyorsunuz Samsunspor'u trabzonluların huzur içinde yönetmesini başkanında söylediği gibi devam ederse HARCARLAR !

CeLiL_55

Alıntı yapılan: europe_55 - 15 February 2009, 23:40:35
Bence de Fuat Köktas SAMSUNSPOR´u gercekten iyi yönetti ama maalesef gereken destegi bulamadi...
Gereken destek bulunsaydı ztn şimdiye kadar İsmail Uyanık çoktan kurta çakala bırakmak zorunda kalmazdı Samsunspor'u... !!!

Mert

Sezgin Gümüş tekrar gelmez bence adam zaten yönetimi bırakmak için öldü öldü dirildi.Zaten gelmesin onun yönetimini de gördük.Sıfırdan alıp sıfırda bıraktı.Turgut tüfenk başkan olsa ne kadar güzel olur.ama o da imkansız gibi gözüküyor.

ali ihsan

red_white

samsunmania

Artık Samsunspor'un tek kurtuluş yolu STSO olarak görünüyor. Ya oradan bir yönetim çıkacak, ya da mevcut başkana destek sözü verecekler. Bir şeyler olması lazım. İnşallah STSO bizi yanıltmaz. Ben Turgut Tüfenkten sürpriz bir çıkış bekliyorum.

55.hakan

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 16 February 2009, 23:04:57
Artık Samsunspor'un tek kurtuluş yolu STSO olarak görünüyor. Ya oradan bir yönetim çıkacak, ya da mevcut başkana destek sözü verecekler. Bir şeyler olması lazım. İnşallah STSO bizi yanıltmaz. Ben Turgut Tüfenkten sürpriz bir çıkış bekliyorum.
Turgut Tüfenk gelirse iyi olur hepimiz isteriz,onlarda bu genel kurulla ilgili birşeyler düşünüyorlardır herhalde...

grkn55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 16 February 2009, 23:35:11
Turgut Tüfenk gelirse iyi olur hepimiz isteriz,onlarda bu genel kurulla ilgili birşeyler düşünüyorlardır herhalde...

inşallah düşünüyorlardır onun haricinde bir başkan adayının çıkmayacağı kesin

HoliganSamSunLu

bence başkan siyesi baskı sonucu aday olmucak sorun samsunspor camiası değildir zaten siyasi baskı sonucu bu kararı almıştır...

red_white

bence siyasetten dolayı değil artık başkanında yapıcağı birşey kalmamıştır şehirdeki hiçbir mekanizma harekete geçmemiştir o kadar şey yapmasına rağmen

serkancengiz

Sn:Sezgin Gümüş'ün genel kurul için çalışma içinde olduğunu biliyorum.