başbakan geliyor; pankart yaptıralım...

Başlatan fatih55ankara, 08 February 2009, 23:14:48

« önceki - sonraki »

berusa55

Bugün Başbakandan beklerdim ki "Sayın baskan (YZY)! Ne olacak Samsunspor'un hali? Şu olaya da bir el atalım.... " Ama nerde! Anlaşılan ne il başkanlığı ne büyükşehir ne de milletvekilleri Samsunspordan tek kelime bahsetmemişler Sayın Başbakanımıza. Atkıyla sov yapmayla olmuyor bu işler!

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 February 2009, 23:12:21
Bugün Başbakandan beklerdim ki "Sayın baskan (YZY)! Ne olacak Samsunspor'un hali? Şu olaya da bir el atalım.... " Ama nerde! Anlaşılan ne il başkanlığı ne büyükşehir ne de milletvekilleri Samsunspordan tek kelime bahsetmemişler Sayın Başbakanımıza. Atkıyla sov yapmayla olmuyor bu işler!

Oysa 1 gün önce Sivas'ta milletvekili Hamza Yerlikaya bizzat bu olayı kendi yaptı... Adının yazılı olduğu formayı verdi başbalana.... Ama nerde bizde öyle vekiller...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 February 2009, 23:12:21
Atkıyla sov yapmayla olmuyor bu işler!

Atkıyı da onlar vermedi zaten; vermemeyi tercih ederlerdi eminim...

55.hakan

yusuf ziya ya oy vermemek yeterli değil samsunspor u destekleme sözü olan şu an anketlerde 2. olan yzy a oy bakımından en yakın adaya oy vermek lazım yoksa herkes kafasına göre partiye oy verirse oylar dağılır bir işe yaramaz...

red_white

yazıklar olsun anti yzy  haydi arkadaşlar umudumuzu kırmadan yıkmadan Samsunsporu ağzından düşürmeyen bir adayın arkasında duralım bldy başkanı olamasada sorun değil varlığımız bilinsin yeter

Kadir ÇELEBİ

Götürülen dövizler Davos fatihi olsaydı emniyet seve seve alırdı tv seyrettim ne çok yalaka vardı vah samsunum vah Samsunsporum göz göre göre eritiyorlar bitiriyorlar bir bursa gibi olamadık oysa bursa bizden daha metropol bir şehir olmasına rağmen takımlarına karşı aşk var bırakın şu trabzonun neyi var 750 bin nufuslu şehir bizlerede yazıklar olsun...

grkn55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 15 February 2009, 23:21:39
yusuf ziya ya oy vermemek yeterli değil samsunspor u destekleme sözü olan şu an anketlerde 2. olan yzy a oy bakımından en yakın adaya oy vermek lazım yoksa herkes kafasına göre partiye oy verirse oylar dağılır bir işe yaramaz...

kesinlikle doğru hep birlikte hareket edilmeli.

red_white

Sesimizi yükseltmeliyiz arkadaşlar duruşumuz artık belirlemeliyiz ve bir aday üzerinde yoğunlaşmalıyız benden ne olcak demeyelim bizim var olduğumuz bilinsin böyle umutsuzluğa kapılmayalım yenilsekse Samsunspor luluğumuzla yenilelim

red_white

hepimiz bir bütün olup bir adayın arkasında durup ve sitenin üstte oyum Samsunspor a adayımız bu deyip yürüyelim aşkımızla

europe_55

Arkadaslar bir basin bildirisi veya bunun gibi bir sey ayarlasak ve hangi adayi destekledigimizi söylesek ya da yzy oy vermeyecegimizi söylesek ve böylece bu siteye üye olmayan SAMSUNSPORLULARI da harekete gecirsek...

Ne dersiniz?

red_white

süper olur ama başkanında bir aday göstermesi lazım görüşme yapacak sonuçta Samsunspor u en çok desteği veren şu demesi lazım demese bile sitedeki büyüklerimizin belirledikleri adayın arkasında olalım biz o adayın partisine veya kişiliğine değil Samsunsporumuza yapıcağı yardımlarla Samsunsporlu duruşuyla oy veririz oyum şu partiye değil Samsunspor a kampanyası

Akyol

Arkadaşlar bu durumda sakıncalı olabilir diye düşünüyorum hani herhangi bir parti ismiyle desteklemek bilmiyorum ne kadar doğru olur?

red_white

parti değil oyum Samsunspor a ben yoksa bazı partilere günahımı vermem ama Samsunspor için veririm parti değil akyol lütfen anlayın bunu oyum Samsunspor a diyoruz parti değil

mehmet yılmaz

Dernek ve site yönetimindeki arkadaşlarla konuşmak gerekir ama şahsi fikrim Y.Ziya'ya oy verilmemesi çağrısı yapılabilir, Ama falancaya da oy verin demek doğru olmayabilir. Neticede malumun ilamına gerek yok, herkes kimin ne olduğunu, ne kadar Samsunsporlu olduğunu idrak edebilecek durumda...

europe_55

O zaman dedigin gibi bir aciklama yapalim ve eger Yzy SAMSUNSPOR´a destek vermemeye devam ederse o´na oy atmayacagimizi söyleyelim ve böylece diger SAMSUNSPORLULARi da harekete gecirelim Mehmet Abi.