başbakan geliyor; pankart yaptıralım...

Başlatan fatih55ankara, 08 February 2009, 23:14:48

« önceki - sonraki »

Mert

Alıntı yapılan: red_white - 16 February 2009, 22:55:25
kanal s nin tel nosu olan varmı atilla cebeci bi protesto neden yapılmadı taraftar grupları maça gelceğine mitinge gidip başbakana neden sesimizi duyurmadı felan diyo bilmioki atkılı bile sokmadılar arayıp sölemek lazım

Evet öyle diyor atilla bey.Kardeşim taraftar da ne yapacağını şaşırdı.Taraftar doğru olanı yaptı fuzuli işlerle uğraşacağına gidip takımını aslanlar gibi destekledi.
İşin üzücü yanı ise başkan divan kurulu bir süre idare eder dedi.Ordaki yazar da sordu kayyuma kalsın daha iyi değil mi diye başkan da evet daha iyi olacaktır dedi.Bu gidişle kayyuma gidiyoruz hayırlı olsun.TSO gerekli destekleri verir diyor başkan nereye kadar verecek başkanım?yzy rahatlıkla izle bu görüntüleri bak zamanında batırdığın takım kayyuma gidiyor.Yazıklar olsun sana sadece sana değil bu şehrin vekilleri olup elini taşın altına koymayan tüm vekillere yazıklar olsun!!!

arena55

atılla cebecı bılyo samsun taraftarının atkıyla içerı alınmadıgını adım gıbıde emınım haberıde var

Lazoli

fuat baskan süperdin sen yaa destek olsa var ya 2. bi ismail uyanik olabilirdi fuat baskanimiz

KocumVolkan

kayyuma kalırsak neler olur biraz anlatabilir misiniz ?

Mert

Kayyum bildiğim kadarıyla klüp hisselerin anonim şirketlere devlet tarafından paylaştırılmasıdır.Yani bizzat devletin himayesi altında klüp yönetilecektir ta ki zengin bir iş adamı klübü satın alana kadar...
Tabi ben bildiğim kadarıyla ifade ettim.Bu konuyu Mehmet abi (samsuni) daha iyi açıklar.

Sadece Samsunspor

Köşe yazarı : Erdem EROL

Başbakan kafa karıştırdı

Başbakan Erdoğan Samsun'daydı.
         Kendisini dinlemeye gelenlere seslendi.
         Başbakan konuştu...
         Kafamız karıştı!
         Başbakan söyledi...
         Kime inanacağımızı şaşırdık.
                      *
         Başbakan "Samsun bir marka şehir oluyor" dedi.
         Bir hafta önce AKP Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, 'Marka Şehirler Projesi'ni açıklamıştı.
         16 şehir arasında Samsun yoktu!
         Başbakan; "Biz Samsun'u marka olmaya layık görmedik ama Samsun'un belediye başkanları Samsun'u bize rağmen markalaştırmaya çalışıyorlar" mı demek istedi?..
         Yoksa laf olsun diye mi "Samsun bir marka şehir oluyor" dedi?..
         Kafamız karıştı!
                 *
         Başbakan "Samsun'u yıldız şehir yapmak için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
         Başbakan'dan 7-8 ay önce Samsun'a gelen Devlet Bakanı  Nazım Ekren, hükümetin yıldız adayı şehirleri 'Cazibe  Merkezleri' olarak tanıttı...
         Aralarında Samsun da yoktu!
         Demek ki Samsun'un durumu daha vahim!
         Cazibe Merkezi, Yıldız Şehir adayı olması için bile Bbaşbakan ve arkadaşlarının gece gündüz çalışması gerekiyor!
         Vah! Vah!
         Ya bir de gece gündüz çalışmasalar!
         Demek ki Samsun tümden biter!
                  *
         Başbakan, Samsun-Ankara karayolunun açılışını yaptı.
"Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
         Başbakan'ın kurdele kesmesinden bir gün önce KASİF  Başkanı Osman Reis, Başbakan'dan beklentilerini açıkladı:"Madde 7- Samsun-Ankara Karayolu Kısa Sürede Bitirilmelidir. Sarp-Samsun karayolunun yapımı nedeniyle bölge halkı emeği geçenlere müteşekkirdir. Ancak bölge ulaşımının en büyük problemi olan Samsun-Ankara Karayolu'nun en kısa sürede tamamlanması gerekmektedir."
         Başbakan Samsun-Ankara yolunu açtı.
         KASİF Başkanı neyin bitirilmesini istedi?
         Samsun-Ankara yolunun!
         Bakın yine kafamız karıştı!
               *
         Başbakan 243 hizmetin açılışını yaptı.
         Ne Başbakan'dan önce ne de Başbakan'dan sonra bu 243 hizmeti açıklayan olmadı...
         Başbakan, "Tek tek sıralayıp vaktinizi almayayım" dedi ama...
         Bu 243 eseri de hizmete açtı ama...
         Bunları bilen de olmadı... Gören de...
         İşte bakın yine kafamız karıştı!
                          *
         Başbakan konuştu:
         "Bizden önce Samsun'da taş üstüne taş koymadılar" dedi...
         Samsun'a demiryolunu, limanı, havaalanını, satılan Azot fabrikasını, Gübre Sanayi'yi, Şeker fabrikasını, Ladik Çimento'yu, Ballıca Sigara Fabrikası'nı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ni, barajları...
         Daha hatırlayamadığım ama var olduğunu bildiğim birçok işi, peki kim yaptı?
         Yoksa bu yapılanlarda taş kullanılmadı mı?
         Bunlar tuğlayla yapıldı da, Başbakanımız tuğlayı taştan saymıyor mu?
         Gelin de çıkın işin içinden?
         Kafanızı karıştırmadan!

55.hakan

imzamı atarım söylenenlere...ayrıca son 8 yıldır samsun a istihdam adına bir çivi çakılmış mı yoksa var olan yerler kapanmaya yüz mü tutmuş!

Clint_Eastwood

Şu başbakanın dediği 243 tesis nerde var mı bilen?

Var ise neden istihdam sürekli düşüyor Samsun'da?

HoliganSamSunLu

dilin kemiği yok işte ağzı olan konuşuyor milletimde bunlara itibar ediyor işte samsun üvey evlat muamelesi görüyor yazık bu adamlara halen yalanlarla bu insanları kandırmaya çalışıyorlar

Akyol

Az önce bende atilla cebeci'yi izledim ve burdan seslenmek istiyorum sevgili atilla cebeci sen söz konusu gazetecilik olunca haber olunca mangalda kül bırakmayan birisisin, peki biliyor muydun TÜRK Polisi o gün oraya ambleminde ATATÜRK olan takımın bayraklarını almadı? Biliyor muydun TÜRK Polisinin o gün SAMSUNSPOR taraftarını "verilen emir böyle akp bayrağı olanları alabiliyoruz başka atkı flama bayrak alamıyoruz"diyerek meydandan uzaklaştırdığını.Ne güzel şey oturduğun yerden konuşmak değil mi sayın cebeci HANİ SORUMLU !! HABERCİLİK ANLAYIŞIN ?? Bizler YUSUF ZİYA YILMAZ'a MEKTUP VERMEYE GİTTİK NEDEN BAHSETMEDİN PROGRAMINDA ?? Yoksa sende mi emir kulusun sayın cebeci ?? Pekiii KİTAP GECESİNDE NERELERDEYDİN ?? Şimdii sayın cebeci önce herkes kendi evinin önünü süpürecek sonra bişeyler söyleyecek yanlış mıyım ??

Clint_Eastwood

Atilla Cebeci: ''Taraftarı anlamadım Güngörene gideceğine gitsene mitinge, atkını pankartını açsana, tepkini göstersene''

İşte size Samsun medyası...

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 17 February 2009, 00:18:34
Az önce bende atilla cebeci'yi izledim ve burdan seslenmek istiyorum sevgili atilla cebeci sen söz konusu gazetecilik olunca haber olunca mangalda kül bırakmayan birisisin, peki biliyor muydun TÜRK Polisi o gün oraya ambleminde ATATÜRK olan takımın bayraklarını almadı? Biliyor muydun TÜRK Polisinin o gün SAMSUNSPOR taraftarını "verilen emir böyle akp bayrağı olanları alabiliyoruz başka atkı flama bayrak alamıyoruz"diyerek meydandan uzaklaştırdığını.Ne güzel şey oturduğun yerden konuşmak değil mi sayın cebeci HANİ SORUMLU !! HABERCİLİK ANLAYIŞIN ?? Bizler YUSUF ZİYA YILMAZ'a MEKTUP VERMEYE GİTTİK NEDEN BAHSETMEDİN PROGRAMINDA ?? Yoksa sende mi emir kulusun sayın cebeci ?? Pekiii KİTAP GECESİNDE NERELERDEYDİN ?? Şimdii sayın cebeci önce herkes kendi evinin önünü süpürecek sonra bişeyler söyleyecek yanlış mıyım ??

yorumsuz !....

ILUVATAR

Herkes bir tuhaf herkes bir mide bulandırıcı ...... Ben anlamadım bu isi anlamayacagimda... Yaziklar olsun... Mac sabahi yerimizde duramiyoruz heyecandan uyku tutmuyor kalkıyoruz... Senin sevgin askin yeter bea Samsunspor'um

arena55

daha atılla cebecıyı tanıyamadınızmı ben yorum bıle yapmıyom bu dusuncede olan bı ınsana gucunmu yetmedı atılla cebecı mektuptan bahsetmeye

Mert

Herkes kendi kendine konuşur olmuş.Bu şehrin siyasileri de,basını da Samsnsporun çıkarlarını düşünmez olmuş.Oturduğun yerden konuşuyorsun atilla bey.Dobra ol biraz!!!