başbakan geliyor; pankart yaptıralım...

Başlatan fatih55ankara, 08 February 2009, 23:14:48

« önceki - sonraki »

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 15 February 2009, 15:42:30
Hiç söylemeyecek zaten... SAMSUNSPOR'umuz için gelmedi sonuçta...

Nasıl bir yorum anlamadım... Samsun için geldi de Samsunspor da bu şehrin bir parçası en önemli markası değil mi? Biz böyle yorum yaparsak bize herşey müstehak!

mehmet yılmaz

Benim şöyle bir tezim vardı, eğer biz gidip de Başbakan'a bir Samsunspor atkısı vermezsek bu şehirdeki hiç bir vekilin, bl. bşk'nının ya da parti idarecisinin aklına bile gelmez böyle birşey. Onu bile düşünemezler. Nitekim dediğimiz de oldu. Ayrıntıları diğer arkadaşlarımız da yazarlar, gece ben de yazarım inşallah.

Geçmiş olsun bu arada! Samsunsporluluğumla gurur duyuyor ama Samsunlulukla övünmüyorum! Hatta...

Mert

Boynundaki atkıyla yzy ın yüzü kızarmamışsa artık siyasetçilerden umudumuzu keselim.Koskoca çınarı devirdin bitirdin yzy tahtında rahat oturursun artık.

Sercan

Alıntı yapılan: Mert 55 - 15 February 2009, 15:48:53
Boynundaki atkıyla yzy ın yüzü kızarmamışsa artık siyasetçilerden umudumuzu keselim.Koskoca çınarı devirdin bitirdin yzy tahtında rahat oturursun artık.

Şu düştüğümüz durumlara bakın ya...

Yalnızca BİZ

Hâla bir sonuç edemezsek Yusuf Ziya Yılmaz'ı devamlı olarak protesto yapacağız başka yolu da bundan sonra...

Sercan

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 15 February 2009, 15:54:18
Hâla bir sonuç edemezsek Yusuf Ziya Yılmaz'ı devamlı olarak protesto yapacağız başka yolu da bundan sonra...

Aynen öyle birşeylerin düzelmesi lazım artık...

Yalnızca BİZ

merkez

Bu kentin izmirli ,trabzonlu vekillerinin umurunda olmayan samsunspor,bu kentin çarşambalı dediğimiz belediye başkanının umrunda olmayan samsunspor başbakanın umurunda mı olacak ? sağolsun iyi niyetli arkadaşlar gitmişler atkı vermişler,ama oraya kadar getirilip verilen atkıyı başbakanın boynuna takmaktan başka bir çaresi mi vardı ?

birnur şahnoğlunu görünce içim dışıma çıkıyor,başıma sancılar mideme kramplar giriyor,samsunun vekillerinin umurunda olmayan samsunspor başbakanın mı umurunda olacak ?

biz önce bizi temsil edenler noktasında gereğini yapmalıyız,onları kent çindeki gösteri,duyuru ve yürüyüşlerle zor durumda bırakacak eylemler yapmalıyız diye düşünüyorum

MeL_55

AlıntıBaşbakan Samsunlularla buluştu

merkez

sevgili mel,bence başbakanın konuşmasının tamamını burada yayımlamak veya paylaşmak site amacıyla örtüşmez.
biz burada siyaset yapmıyoruz, yapmamalıyız..

MeL_55

Alıntı yapılan: merkez - 15 February 2009, 17:14:12
sevgili mel,bence başbakanın konuşmasının tamamını burada yayımlamak veya paylaşmak site amacıyla örtüşmez.
biz burada siyaset yapmıyoruz, yapmamalıyız..

Sadece resmi kalsin ozaman.

beşnumara

bugün miting için bi kaç kartonun üzerine anlamlı sözler yazdık ve miting için yola koyulduk.herkes arandı içeri girdi fakat kartonları içeri almadılar.emniyet görevlileriyle konuştuğumuzda bize söyleneni aynen iletiyorum: bu mitingi AKP kurulu düzenlemiştir ve bize söylenen türk bayrağı ve akp bayrağından başka bir şey girmeyecek. onun için alamıyoruz dedi.halbuki ekranda hiç de öyle görünmüyordu. içerde karton açanlar da vardı ama bizim kartonlarda tayyip erdoğanın resmi yoktu,ampul resmi yoktu.bizim kartonlarda atatürkü temsil eden, türkiyede ilk ve tek atatürkün resmini ve logosunu taşıyan samsunspor vardı. emniyet görevlilerinden biri ile şu konuşma da gerçekleşti: kardeşim sizi anlıyoruz ama bu atkı da mı sizi rahatsız ediyor. bu atkıdaki samsunspor amblemi mi sizi rahatsız ediyo.halbuki bu amblem türkiyede ilk ve tek atatürk resmini taşıyan amblem, bu amblem atatürkü temsil eden amblem bu mu rahatsız ediyor sizi, yani atatürke karşısınız öyle mi dedik o da ne dediğini bilmiyo heralde öyle dedi ve almadı.pankartlarda bir şey yazmıyordu halbuki. kartonlar da samsunspor takvimi kartonlarıydı ve büyük bir samsunspor 11'i resmi vardı. yazık yazık. bu şehri yönetenleri de geçtik.emniyet görevlileri de yani devlet de mi atatürk amblemini taşıyoruz diye rahatsız oluyorlar. şuan bulunduğumuz hali artık sadece samsun değil ülkeyi yönetenler sağlıklı bir şekilde düşünmesi gerekiyor!

red_white

buda olması büyük bir katılımla manisa maçından sonra yerel ve ulusal basınında katılımıyla sessiz pankartlı bir eylem ii gider die düşünüyorum

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 February 2009, 17:37:08
bugün miting için bi kaç kartonun üzerine anlamlı sözler yazdık ve miting için yola koyulduk.herkes arandı içeri girdi fakat kartonları içeri almadılar.emniyet görevlileriyle konuştuğumuzda bize söyleneni aynen iletiyorum: bu mitingi AKP kurulu düzenlemiştir ve bize söylenen türk bayrağı ve akp bayrağından başka bir şey girmeyecek. onun için alamıyoruz dedi.halbuki ekranda hiç de öyle görünmüyordu. içerde karton açanlar da vardı ama bizim kartonlarda tayyip erdoğanın resmi yoktu,ampul resmi yoktu.bizim kartonlarda atatürkü temsil eden, türkiyede ilk ve tek atatürkün resmini ve logosunu taşıyan samsunspor vardı. emniyet görevlilerinden biri ile şu konuşma da gerçekleşti: kardeşim sizi anlıyoruz ama bu atkı da mı sizi rahatsız ediyor. bu atkıdaki samsunspor amblemi mi sizi rahatsız ediyo.halbuki bu amblem türkiyede ilk ve tek atatürk resmini taşıyan amblem, bu amblem atatürkü temsil eden amblem bu mu rahatsız ediyor sizi, yani atatürke karşısınız öyle mi dedik o da ne dediğini bilmiyo heralde öyle dedi ve almadı.pankartlarda bir şey yazmıyordu halbuki. kartonlar da samsunspor takvimi kartonlarıydı ve büyük bir samsunspor 11'i resmi vardı. yazık yazık. bu şehri yönetenleri de geçtik.emniyet görevlileri de yani devlet de mi atatürk amblemini taşıyoruz diye rahatsız oluyorlar. şuan bulunduğumuz hali artık sadece samsun değil ülkeyi yönetenler sağlıklı bir şekilde düşünmesi gerekiyor!

Dostum dua et Ergenekon'dan içeri almamışlar sizi... Akp mitingine Atatürk resimli Samsunspor akısıyla gidilir mi? Ampülle gidiceksin, yalaka olacaksın...

Atatürk'e tahammülleri olmayanların O'nun Kurtuluş Ateşini yaktığı şehre ve onun takımına saygısı olur mu?

Resmen faşizm bu...!

Sadece Samsunspor

Samsunspor atkısını takmış ama Samsunspordan laf bile etmemiş duyduklarıma göre