başbakan geliyor; pankart yaptıralım...

Başlatan fatih55ankara, 08 February 2009, 23:14:48

« önceki - sonraki »

Akyol

bizim polisimiz maalesef böyle atkıyla tülay başaran lisesinin ordan indim meydana giricem aynı şeyleri banada söylediler ya bu nasıl mantık bu ne ahmaklıktır oyumu kullanmaya giderkende atkıyla gidicem bakalım o zaman ne diyecekler !!!

harbisamsunsporlu5517

kalabalığı asıp mektup veremedım malesef görunen o ki yzy yine silip supurecek  >:(

Sercan

Kaya

Alıntı yapılan: MeL_55 - 15 February 2009, 17:07:57

o nasıl bir surat ifadesidir.durumumuzu o kadar net açıklıyor ki bu foto adam resmen zorla takmış atkıyı >:(

ÇaÇa

.............................................................................

Bu konu hakkında son kez konuşuyorum
1-Yusuf Ziya Yılmaz'a oy vermek demek 5 yıl daha Büyükşehir'in desteğini alamaması demek.Ya da hergün Büyükşehir destek versin destek versin... 5 Yıl bu şarkıyı söyleriz
2-Alternatif yok diyen bir kaç abim,kardeşim,renktaşım var emin ol senin ailenden 5 oy bizden 5 oy vs. yıkabiliriz.Yeter ki birlik beraberlik olsun.
3-Biz yıkamıyorsan bu adamı Samsun'da ne yazık ki Samsunspor taraftarı azınlık...(-azıklık: bu kelimeyi kullanırken bile utanıyorum kendimden.)

mehmet yılmaz

Ben de bugüne kadar sabırla bekledim ama açıkça şunu söyleyeyim;

Bırakın Samsunspor'u tutmayı, Samsunspor'u azıcık bile seven bir insan Y.Ziya Yılmaz'a oy vermemeli!

Tartışmam bile bu gerçeği...

Maalesef Samsunspor'umun 5 yıl daha dayanacak gücü yok!

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 15 February 2009, 22:51:24
Ben de bugüne kadar sabırla bekledim ama açıkça şunu söyleyeyim;

Bırakın Samsunspor'u tutmayı, Samsunspor'u azıcık bile seven bir insan Y.Ziya Yılmaz'a oy vermemeli!

Tartışmam bile bu gerçeği...

Abi sen bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olsan neler yapardın bu takıma destek için?

grkn55

lanet olsun hepsine abi küfürü bu sitede 5 dk lığına izin ver içimizden gelenleri iyice bi söleyelim bu ne yaaa ..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 15 February 2009, 22:53:15
Abi sen bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olsan neler yapardın bu takıma destek için?

Bugün kendi çapımda Samsunspor için nasıl yaşıyorsam, Samsunsporla yatıp onunla kalıyorsam aynısını bu kez Bş. Bld. Başkanı sıfatıyla yapardım. Maçlara, deplasmanlara giderdim, Samsunspor'un menfaatleri için kralını tanımazdım. İşi bilen bir kulüp başkanının ( İsmail Uyanık gibi..) maddi-manevi yanında dururdum.

Özetle Y.Ziya Yılmaz ve bu milletvekilleri ne yapıyorsa ben tam tersini yapardım...

Alıntılanet olsun hepsine abi küfürü bu sitede 5 dk lığına izin ver içimizden gelenleri iyice bi söleyelim bu ne yaaa ..

Sitede yasak kardeşim ama reelde dilediğinizi yapın, şahsen ben öyle yapıyorum...

Bugün neler olduğunu anlatacaktım uzun uzun, hatta epeyce yazdım ama bir aksilik oldu, silindi, Sadece şunu söyleyeyim, bu şehri yönetenlerin Samsunspor gibi bir dertleri yok, alayının yok...

Clint_Eastwood

15 February 2009, 23:01:52 #174 Son düzenlenme: 15 February 2009, 23:04:54 Clint_Eastwood
Artık mevcut olan belediye başkanının Samsunspor için bir şey yapmayacağı bugün açıkca bir kez daha ortaya çıkmıştır...

Büyük Samsunspor taraftarı bu konuda üstüne düşen duyarlılığı göstermiş ancak olumlu br yaklaşım görülememiştir...

Bundan sonra yapılacak olan, diğer siyasi partilerin adaylarına yönelmek ve yzy aleyhine oy verilmemesi üzerine demokratik yollardan girişimler ortaya konmasıdır...

Madem birileri Samsunspor'a sırtını dönüyor, taraftar da bu kentin insanı da bunun cevabını artık sandıkta vermelidir....

Slogan da artık;

KocumVolkan

başbakanın Samsunsporumuzun atkısını taktığına bakmayın tv de Sivastaki mitingi gösterdiler ordada Sivasspor atkısı takmış demekki hemen hemen her gittiği yerde adettendir diyip takıyor atkıyı...

mehmet yılmaz

Benim dünya görüşümü ortada, milliyetçi-muhafakazar bir insanım. Samsunspor gibi bir sevdam olmasa gider Y.Ziya'ya oy verirdim.

Ama diyorum ki, ben Samsunlu'dan da öte, Samsunsporluyum. Sevdiğimi ölüme terk eden, sırtından vuran, verdiği sözleri tutmayan, vicdani ve hukuki sorumluluklarını yerine getirmeyen, onu sevmeyen, kötülüğünü isteyen, yok sayan, nefret eden bir insana neden oy vereyim?

Lütfen yerel düşünelim, bu bir yerel seçim çünkü...

Evet, 5 yıl daha dayanamaz bu kale; düşer...

Eliniz başkasına oy vermeye gitmiyorsa bile bu adama, bu zihniyete oy vermeyin arkadaşlar!
Allah rızası için, Samsunspor sevdası için...

Sercan

Ama Samsunspor şeş kaza başarılı olursa hemen üzerine konarlar...

europe_55

Cok haklisin Mehmet Abi.
Dilim varmiyor ama bu önümüzdeki 5 yil bizim cok daha kötü yerlere düsmemize neden olabilir...
Allah rizasi icin Samsun´da olan arkadaslar oy verirken, SAMSUNSPOR´u da düsünen bir adaya oy versinler...

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 15 February 2009, 23:05:44
Benim dünya görüşümü ortada, milliyetçi-muhafakazar bir insanım. Samsunspor gibi bir sevdam olmasa gider Y.Ziya'ya oy verirdim.

Ama diyorum ki, ben Samsunlu'dan da öte, Samsunsporluyum. Sevdiğimi ölüme terk eden, sırtından vuran, verdiği sözleri tutmayan, vicdani ve hukuki sorumluluklarını yerine getirmeyen, onu sevmeyen, kötülüğünü isteyen, yok sayan, nefret eden bir insana neden oy vereyim?

Lütfen yerel düşünelim, bu bir yerel seçim çünkü...

Evet, 5 yıl daha dayanamaz bu kale; düşer...

Eliniz başkasına oy vermeye gitmiyorsa bile bu adama, bu zihniyete oy vermeyin arkadaşlar!
Allah rızası için, Samsunspor sevdası için...