başbakan geliyor; pankart yaptıralım...

Başlatan fatih55ankara, 08 February 2009, 23:14:48

« önceki - sonraki »

ozgur_altunay

ARKADASLAR BİZ ATAKUM ARENA GURUBU OLARAK ATKILARIMIZI TAKIP GELCEZ SİZDE BİZE KATILIN SESİMİZ YÜKSEK ÇIKSIN

FUAT ACAR

evet katılıyorum hepimiz orada olalım haydi meydana SAMSUNSPOR umuz için bu sefer

CurvaSudSamsunspor

FUAT ACAR

yarın yıkalım arkadaşlar meydanı sesimizi duyuralım tüm YÜRKİYE bizleri izleyeçek yanlışmıyım arkadaşlar duysun bütün TÜRKİYE sesimizi

eLLis

Kadir ÇELEBİ

Herhalde Şirinler ve mekansızlarda olacaklarmış Sbç. az sayıdada olsa istanbulda olacak geride kalan arkadaşlarda eşlik edecektir sanıyorum Amaç Samsunsporumuz'a verilmesi gereken desteği duyurmak bunun dışında başka bir beklenti içersine girilmesi doğru olmaz ben bu ihtimalin olmadığını düşünüyorum..

Bizlerde İstanbulda takımımıza gereken desteği vereceğiz İnşallah galibiyetle göndeririz takımımızı mitingte istediğimiz gibi ilgi görürsek herşey dahada bir anlamılı olur..

bluegreen55

aferin size!
alın size tezahürat
"padişahım sen çok yaşa"
"amatöre düşsede Samsunsporluyuz"

o alır mesajı.
teşekkür plaketi verip samsunspor atkısıda takın.

bugün olduğumuz durumun nedeni siz ve sizin gibiler.

bu tabloyu görünce birdahaki seçimlerde de 1 tane bile samsunlu koymaz... neyse

çarþamba55

Ne diyorsun sen birader? Oraya kimse destek vermeye gitmiyor, şikayet etmeye gidiyor. Anlamadın galiba.

Akyol

bu arkadaşın maksatı ne ben anlayamadım bizi övmek mi yermek mi ?

arena55

yanı dyorkıgıdıpte pırım yaptırmayın  ama sesımız nasıl duyralım onu soylemıyo

Akyol

yapıcı eleştiri bekliyoruz lafı ortaya atıp kaçmayın neyse düşünceniz söyleyin !!! fikrini söyleyene kimse kızmaz yeter ki üslubuna dikkat et ;)

arena55

neyapalım akyol herseyle karsılasacagız sabredelım kardesım

Ertuğrul Sağlam

toplumu gideceğiz toplu gideceksek nerde toplanalım ben toplanma yeri sahil yolu olsun derim çünkü oradan tezahüratlarla meydana gelirdik.

GençKozluklu

Arkadaşlar;

Yazıları okudum. Benim fikrim başbakanın mitingine SAMSUNSPOR taraftarları olarka forma ve atkılarımızla gitmek ve bir arada bulunmak olmalıdır.

Mitingte birarada bulunan SAMSUNSPOR taraftarları sadece SAMSUNSPOR tezahüraları dahi yapsa başbakanın dikkatini çekecek ve bir iki kelamda bulunacaktır.
Başbakanın atkı takmasını sağlamakta iyi fikir olabilir. En azından Yusuf Ziya'nın belki yüzü kızarır.

Mutlaka SAMSUNSPOR tezahüratı yapılmalıdır. Bir arada kırmızı beyaz kalabalık dahi dikkat çekecektir. ön saflarda yer alınırsa çok daha süper olur. Başbakana bireyse seslenmelerle SAMSUNSPOR'un durumu hatırlatılır ve Beledienin destek vermediği de söylenebilir.

berusa55

Birnur Şahinoğlu??? Haaaa... Şu İzmir Milletvekili!!! >:(