Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

cembaba

ooo süper o zaman iyi ya bari kaldığına sevindim :) Şimdi yönetimi tutmak lazım arkadaşlar..

Akyol

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 10 February 2009, 20:30:24
şu kosif kaybolsa gitse bare
gidecek kardeşim seçim var Fuat Başkan bence ekonomi anlamında fena işler yapmadı daha iyi bir ekiple gelirse güzel olur ama benim gönlümde yatan başkan adayı GALİP ÖZTÜRK'tür.

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 10 February 2009, 20:30:24
şu kosif kaybolsa gitse bare
kardeşim lütfen sakin bu birlik zamanındada biraz daha sukunet lütfen

öylesine başarıya açızki inanın kimseninin kırılmasını istemiyorum hepberaber daha bi birliktelik hepimiz samsunsporluyuz herkez hatasının farkında

Kais

Kosif eskisi değil adam şu an görevini iyi yapıyor en azından ben böyle görüyorum

jean

tahsin kosif iyi niyetli bir sekilde ugrasiyor samsunspor icin emeklerindne dolayi herkese tesekkurler umarim hayirli bir kongre olur

Kaya

bu mutlulukla bu site istanbula gider arkadaş mehmet yılmaz abii duy bu sesi seviyoruz seni götür bizi istanbula  :P

Akyol

Mehmet abi bu çağrıya karşılıksız kalmaz diye düşünüyorum :D

Kais

Tahsin bey eski Tahsin değil bence gayet iyi niyetli.

cembaba

İstanbul' a İstanbuL' a 5000 Kişi :D

Kais

Kartal maçında 4000 SAMSUNSPOR lu yazıyordu geçen yılkı gazetede bu maçdada olur 1000 değilmi

Baskent_Samsunspor

ne olursa olsun bu maça gidiyorum

Kaya

10 February 2009, 21:13:36 #312 Son düzenlenme: 10 February 2009, 21:16:50 iak5529
Alıntı yapılan: CemBaba - 10 February 2009, 20:34:28
ooo süper o zaman iyi ya bari kaldığına sevindim :) Şimdi yönetimi tutmak lazım arkadaşlar..

kardeşim o ne güzel yazı öyle yaa

bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan daha sesli söyle:

SAMSUN U L A N!

CurvaSudSamsunspor

Akyol

iak5529 orjinaliyle yaz gerçekten kafiyeli olmuş ;) bu arada söğütlübahçeli çılgınlar grubu neden Sevdik Biz Çok yerine,Seviyoruz Biz Çılgınca-SÖGÜTLÜBAHÇELİ ÇILGINLAR sloganını kullanmıyolar fikir tabi :)