Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

saffet

Ben küçüktüm samsunspor süper ligde sonlardaydı yine bi maçta bütün stad tahsin kosif istifa diye bağırıyordu o zamanda bu isimi duyuyorum şimdide

maço

saffet kardesım o zaman sanırım gs macıydı ıstanbuldakı macta taraftarımız dısarda kalmıstı bıletlerı ayarlayanda tahsın kosıftı.gs yonetımı taraftarımıza bılet ayırmadı. yonetımde sahıp cıkmadı

o zamanlar samsundakı ılk macta ıstıfa dıye bagırılmıstı.

saffet

saolasın kardeşim küçüktüm bilmiyodum zaten tam iki olaydada bu ismi duydum bunu söylemek için yazmıştım ;)

Kais

Ben eskileri bilmem ama Tahsin Kosif'i şu anda iyi buluyorum deyip konuyu fazla saptırmıyorum.Ercüment hoca keşke istifa etmeseydi.Dün adı aklımda değil ama soyadı Sever olan yönetimden biri ''Biz o konuyu halletcez.Hocamız bir yere gitmicek gitmez.'' diyordu.Ama gidersede SAMSUNLU bir hoca gelsin.Dışardan gelen hoca istemiyoruz.

eski55

ercüment hoca istifasını geri aldı .geri döndü. yarın takımın başında olacak .hayırlısı olsun...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: eski55 - 10 February 2009, 20:01:14
ercüment hoca istifasını geri aldı .geri döndü. yarın takımın başında olacak .hayırlısı olsun...
allah razı olsun kardesim senden nasıl ögrendın buhaberi ;D

MeL_55

Kaynak ?

saffet

İnş doğrudur :-\

Kais

inşallah doğrudur biz dışardan gelen hoca istemiyoruz artık.

Kais

Klübümüzün telefon numarasını bilen söyleyebilirmi?

Recep

Karşıyaka maçı sonrasında ani bir kararla istifa eden Coşkundere, Samsunspor'da kaldı. Başkan Fuat Köktaş'la biraraya gelen Coşkundere, anlaşmazlığı tatlıya bağladıklarını söyledi. Fuat Köktaş ve Ercüment Coşkundere, gazete 55'e anlaşmayı doğruladılar. Coşkundere, sorunlar çözüldü, kulübümde çamlışmaya devam ediyorum derken, Başkan Köktaş "Aklın yolu birdir. Hephimizin sevdası Samsunspor'dur. Samsunspor'u seven ve sevdiğini söyleyen herkes, birlik ve bareberliğe katkı sağlamak zorundardı" dedi. gazete55

eski55

kaynak benim .merak etme.yarın takımının başında olacak hocamız...

Sercan

Alıntı yapılan: eski55 - 10 February 2009, 20:15:42
kaynak benim .merak etme.yarın takımının başında olacak hocamız...

Oh be çok iyi bir haber bu...

berusa55

10 February 2009, 20:24:09 #298 Son düzenlenme: 10 February 2009, 20:31:17 berusa55
AlıntıSAMSUNSPOR'DA TATLI SON

Karşıyaka maçı sonrasında ani bir kararla istifa eden Coşkundere, Samsunspor'da kaldı. Başkan Fuat Köktaş'la biraraya gelen Coşkundere, anlaşmazlığı tatlıya bağladıklarını söyledi. Fuat Köktaş ve Ercüment Coşkundere, gazete 55'e anlaşmayı doğruladılar. Coşkundere, sorunlar çözüldü, kulübümde çamlışmaya devam ediyorum derken, Başkan Köktaş "Aklın yolu birdir. Hephimizin sevdası Samsunspor'dur. Samsunspor'u seven ve sevdiğini söyleyen herkes, birlik ve bareberliğe katkı sağlamak zorundardı" dedi. gazete55

Kaynak: http://www.gazete55.net/read.asp?concept=haber&id=1952

Uzlaşı çok önemli. Bu takımın en önemli ihtiyaçlarından biri de biraz istikrar ve güven. Ercüment Hoca ve futbolcular arasındaki kimya ile taraftar arasında oluşan dostluk bozulmamalı... Bu habere sevindik hem de çok.

Akyol

ooofff doğru mu kesin mi süper haber bu valla istikrar adına alınmış muhteşem karar inşallah herşey daha iyi olacak sevindim bu olaya :)