Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

MeL_55

yönetici

AlıntıSamsunspor Başkanı Fuat Köktaş Nuri Asan tesislerinde yaptığı basın açıklamasında Samsunspor Teknik direktörü Ercüment Coşkundere' nin istifasını basından öğrendiğini ifade ederek " Hocamızla 1,5 saat konuyu görüştüm. Samsunspor söz konusu olduğunda hiç kimsenin duygusal davranmaya hakkı olmadığını düşünüyorum. Ercüment Hocamız bizden süre istedi. Yarına kadar kendisine süre vererek, 21 Şubat'ta yapılacak olan olağan genel kurula kadar görevinin başında kalmasını istedik" şeklinde konuştu.

maviay55

09 February 2009, 18:46:33 #197 Son düzenlenme: 09 February 2009, 18:56:27 samsuni
Hocanın istifası belli oldu..Tahsin Kosifin ve Yönetim Kurulu üyelerinden Fazlı Abdik, Can Ulun ve Kenan yeleğin  oynamasını istememesini üzerine Ercüment hoca istifa ettiğini dile getirdi..Ercüment hoca sonsuza kadar haklı..
nası kenanla cansı oynatma dersin ya..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: maviay55 - 09 February 2009, 18:46:33
Hocanın istifası belli oldu..Tahsin Kosifin ve Yönetim Kurulu üyelerinden Fazlı Abdik, Can Ulun ve Kenan yeleğin  oynamasını istememesini üzerine Ercüment hoca istifa ettiğini dile getirdi..Ercüment hoca sonsuza kadar haklı..
nası kenanla cansı oynatma dersin ya..

katılıyorum ben dedim size yönetimden takımın ilk 11ini bile oluşturmaya çalışıyorlar diye

veis

hayır anlamadıgım diger konuda bu tahsin kosif ve  fazlı abidik kenan ve canın yerine kendilerimi oynayacakmışda takmışlar bu adamlara.

Yalnızca BİZ

Maç başına en fazla parayı bu futbolcularımız alıyor mu da böyle diyorlar?

55.hakan

neyse hoca kararını yarına kadar verecek şu an için istifasını askıya aldı diyebiliriz

Sercan

Yazıklar olsun o zaman eğer gerçekten Tahsin Kosif'e ve diğer adama...

Akyol

Benim anlamadığım birkaç nokta var arkadaşlar bu konunun kritiğini beyin jimnastiğini yapmak gerek birincisi ercüment hoca'yı gerçekten çok seviyoruz bunda hem fikiriz sanırım bu sevgi acaba yönetimden birilerini rahatsız mı etti böyle olaylar oldu ikincisi de hocamız neden galip geldiğimiz bu maçtan sonra istifa etti madem giresun maçında böyle talihsiz bir olay yaşandı o maçtan sonra istifasını verebilirdi(istifa etmesini istemiyorum yanlış anlaşılmasın)bence göreceksiniz hocamız devam edecek zaten genel kurul geliyor orda yeni yönetim kurulumuz seçilecek ve hocamızda görevine devam edecektir şahsi görüşüm bu şekilde

CeLiL_55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 09 February 2009, 19:00:24
katılıyorum ben dedim size yönetimden takımın ilk 11ini bile oluşturmaya çalışıyorlar diye
önce Celil,Serkan şimdide Can,Kenan bu yönetimin amacı belli Samsunspor'u bitirmek.

Mert

Alıntı yapılan: sBc-55 - 09 February 2009, 20:06:15
ÇArşamba Günü Bütün gruplar 1,30da Tesislerde Buluşuyoruz..ERCÜMENT HOCAYA GERİ DÖN ÇAĞRISI YAPACAĞIZ..GEREKİRSE ÇİFTLİKTE YÜRÜYECEĞİZ.SAMSUNSPORLUYUM DİYEN HERKEZİ BEKLİYORUZ

En iyisi kardeşim ben de orda olacağım.

jean

su tur organizasyonlari cogaltalim lutfen yuruyus guzel fikir umarim yeterli kalabaligi toplariz

Alemci İsmail

Noluyo böyle arkadaşlar,samsunsporumuzu bu hallerde görmek istemiyoruz.Ercümrnt hoca dönecektir kararından ama yönetimin arkasında olması lazım.papazlar kinge gitsin bu saatten sonra.

SAMSUN.NET

09 February 2009, 21:44:59 #208 Son düzenlenme: 09 February 2009, 21:52:23 SAMSUN.NET
İstifanın perde arkası

Ercüment Coşkundere neden bıraktı?

Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'nin istifasıyla büyük bir şok yaşayan ve Karşıyaka gibi zirve hedefleyen bir rakip karşısında alınan üç puanın sevinci yarıda kalan Samsunspor'da sular durulmuyor. İstifa ile ilgili yeni iddialar ortaya atılırken, Ercüment Coşkundere'nin görevi bırakmasının perde arkasında Giresunspor karşılaşmasında ve sonrasında yaşanan tatsız olaylar olduğu öğrenildi. Kulüp çevresinden sızan bilgilere göre deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybedilen Giresun müsabakasında yönetim ile teknik heyet arasında şu tatsız olaylar yaşandı.. ?

Devamı için..

Haber kaynak Url: http://www.samsun.net/haber/coskundere-neden-birakti--3619.htm   

Kaynak: Samsun.net

Sadece Samsunspor

Helal olsun sana ERCÜMENT COŞKUNDERE adam gibi şeklini koymuşsun, yönetimde işin şeyini kaçırdı, tamam belki ilk defa yöneticilik yapıyorsunuz falan ama bu kadarda olmazki, oyuncak mı bu, adam oyuncuyu oyundan almadı diye ksk maçından önce berabere kalırlarsa veya mağluibyet alırlarsa hocayı göndereceklermiş bak sennnnnn, hayrettin otur oğlum kalk oğlum diyince yapıyordu ona hep destek verdiniz, bu adam geldi o kadar puan aldırdır takıma ama yine destek vermediler, bide dediklerini yapmadılar diye adamı kovacaklardı ama hoca öğrencilere maçı aldırdı ve kendi gitti, bir daha tebrik ederim hocam helal olsun

yönetim yaptığı çifte standart değilde nedir ?