Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

eski55

bu olayın başlangıcı karşıyaka  maçına dayanıyor.o maçta ercüment hoca serkanı oynatacaktı fakat yönemtimin ağır baskısı neticesinde oynatamadı.daha sonra da yönetim taraftar tarafından kendilerinden daha fazla ön plana çıkacağı için serkanı kadro dışı bıraktılar .ercüment hoca istememesine rağmen .sefa olaynda da yönetim sefa tarafında görüş  bildirince iç  çekişmeler gün yüzüne çıktı. giresundakii  hakan koçarslan olayı da bardağı taşıran son damla olmuştur.yönetimin hocanın işine karışması hoş şeyler değil elbette. bizim camiamıza yakışmadı ...

Amsterdamli

Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 February 2009, 15:02:02
Hoca Serkanı nasıl oynatsın , adam uzun zamandır antremansız,maç eksiği var , onu bır acıklasan ? Serkanın forması bile takımdaki herkesten daha yeteneklidir ama , bu pek aklıma yatmadı açıkcası

Arkadas deplasmandaki Altay macini diyecekti herhalde. Izmir takimlarini karistirdi.

Kadir ÇELEBİ

09 February 2009, 15:18:26 #167 Son düzenlenme: 09 February 2009, 15:22:17 SamsunSpor_34
Serkanın en son oynadığı maçı ve nasıl performans sergilediğini hatırlarsanız bunu tartışmaya bile gerek kalmaz.. Sefa olayı belliki birşeyler olmuş fakat şuda belli Sefanın takım arkadaşlarına karşı davranışlarının iyi olmadığını öğrendiğimiz günden bu güne Sefa kadro dışı
Hakan olayında yönetim doğru söylemiş uslup ve tavır hangi yönde olduğunu bilmiyoruz bence bu konuda öyle büyütülecek bir konu değil..

Burada bunu şiddetle tartışan kişilere bakınca herhalde bu forumda en çok bu konuya mesaj yollamışlardır mesaj sayılarına bakınca bu görülür..

''Samsunsporumuza Zarar veriyoruz arkadaşlar farkındamısınız..''

Ercüment Hocayada sitemim var Burhan olayında biz bu konuları aile içersinde çözeriz demiştin çok hoşuma gitti Tam bir Samsunsporlu Duruşuydu bu konudada kendisinden böyle bir yaklaşım beklerdim malesef bunu yapmadın..

red_white

Amsterdamli

Sevgili Samsunsporlular, bu istifa neredeyse hepimizi cok uzmustur. Tam takimimiz rayina oturdu derken boyle bir haber ile karsilasmak keyfimizi kacirdi. Gungoren macindaki atmosferi almak istedigimiz 3 puani dusunecegimiz yerine baska seyler dusunuyor ve konusuyoruz.

Istifanin nedeni hakkinda bircok sey soyleniyor ben su an icin bunlar hakkinda yorum yapmayacagim. Soylemek istedigim sey takimimiz hakikaten iyi bir hava yakalamisti ve ozellikle futbolcularda bir disiplin bir azim bir istek bir ruh sozkonusu idi ve bunu Ercument hocanin basardigini dusunuyorum. Sercanin Karsiyaka macinda attigi 2 gol bence bunun en guzel ornegidir.

Hocamiz istifa ettigini soyluyor ancak yonetimin bunu daha kabul etmesi gerekir. Futbolcularinda hocalarinin arkalarinda durdugunu dusunursek (Karsiyakaya attigimiz iki gol sonrasi hocalarina kosarak bunun sinyalini verdiler) bizler taraftar olarakda hocamizin devam etmesini istedigimizi yansitirsak yonetim belki bu istifayi kabul etmeyebilir.

Nasilki Gumusdag doneminde gitsin diye haykiriliydiysa simdide hocamizin kalmasini istedigimizi duyurabiliriz yonetime.

kuzey55

dün akşam AKS TV de Samsun genc işadamları derneği başkanı aile içerisinde böyle şeyler olabilir.hocamız kırılmıştır,yanlış anlaşılma olmuştur düzeltiriz.taraftarımız rahat olsun ercüment hocanın gitmesi gibi birley sözkonusu değildir diye açıklama yaptı.

eski55

zaten konu 90 dakka oynaması ile ilgili değil .serkanın son yarım saat oynaması ile alakalı. yöneticinin birisi de ercüment hocanın eline takımın sahaya çıkacağı 11  i liste halinde verince günümüze gelen olayların fitili orada ateşlenmiş oldu .benim demek istediğim bu arkadaşım .ercüment hoca da benim tanıdığım kadarıyla bu olayı pek kabül edecek karekterde bir insan değildir.

beşnumara

09 February 2009, 15:35:04 #172 Son düzenlenme: 09 February 2009, 15:40:35 beþnumara
eğer giresun maçında fuat başkan ve yöneticiler hocanın işine karıştılarsa kınıyorum o kişileri. bir giresun maçını kaybettik 1-0 olay oldu.hakan 2. sarıdan kırmızı yedi olay oldu.bak biz demiştik kırmızı yiyecek diye. yaaa başkan ve o sivrilen yöneticiler size söylüyorum. samsunda giresuna 4-0 yenildiğimizde hayrettine ne yaptınız. gönderdiniz mi arkasından iş çevirdiniz mi? hayır.niye çünkü hayrettine kalk deyince kalkıyor yat deyince de yatıyordu değil mi? eee ne oldu yaa siz teknik tarafını çok iyi biliyordunuz hayrettine o kadar taktik verdiniz de ne oldu? ercüment hoca geldi de takım ne oldu. hiç mi akıl yok düşünce yok. bir dakika sağlıklı düşünseniz cevabını bulacaksınız zaten.
tamam takıma bu sene gerçeklten çok iyi katkıalrınız oldu. hiç bir yöneticinin yapmayacağı fedakarlıkalrı yaptınız.futbolcuların alacağını ödemek için hiç bir futbıolcunuzun serbest kalmaması için neler yaptınız hepimiz çok iyi biliyoruz. sağolun varolun  iyi ki varsınız ama bırakın da hoca işini yapsın yaaa.sanki giresuna 1-0 yenildik de küme düştük.her mağlubiyet gibi üzüldük.yenseydik çok daha güzel olacaktı. yaaa bu takım ne mağlubiyetler aldı.giresuna kendi sahamızda 4-0 yenilirken nerdeydiniz? malatya deplasmanında 3-1den maçı verirken nerdeydiniz? bolu maçında öne geçmişken maçı verdiğimizde nerdeydiniz.hayrettine o kadar sabrettiniz de ercüment hocanın verdiği karara mı tepkiniz. karşıyaka galibiyetinden sonra soyunma odasını karıştırmaya ne hakkınız var. kimsiniz siz? bu sene yönetim olarak toplam bir milyon TL verdiniz diye mi bu ses yükseltmeler.o zaman cemal yeşilyurt da müdahale etsin turgut tüfenk de müdahale etsin takıma. ercü hoca altyapıda 14 yaşında bi çocuk var çok iyi onu bu haftaki maçta 11de oynatsana desin. komik olmayın yaaa.eğer komiklik yapacaksanız bu samsunspor yönetimi değil gidin turnelere çıkın biraz gelir elde etmiş olursunuz.
birazda fuat başkana bir şeyler söylemek istiyorum: içimde kaldı aslında.daha önce de paylaşmam gerekiyordu. sayın fuat başkan bu sene gerçekten çok iyi çalışıyorsunuz kulüp için. ismail uyanık gittikten sonra sizin gibi çalışan gelmemişti ama samsunspor başkanlığı sadece bunları yapmak değil.ercüment hocanın istifasından çok öncesinden başlayarak ercüment takımda ikilik yaratıyo deyip arkasından atıp tutmakla olmuyo.ercüment hoca takımda ikilik yaratsa gol atıldığında bütün futbolcular ercüment hocaya koşmaz.ama sizin ikilik dediğiniz sefa bir taraf kalan futbolcular bir tarafsa ona bir şey diyemem. samsunsporun maçlarına hiç gelmeyen arkadaşlarınıza vıp kombinesi vermekle başkanlık yapılmıyo. o kombineye yazık. madem ki elden kombine vereceksiniz samsunspor maçlarına gelen birine verin de en azından o koltuk boş kalmaz. siz iyi bilirsiniz kime kombine verdiğinizi. mesele kombine de değil. tribünlerde ufak bir yanlış anlaşılma sonucu yıllardır bu takımı içerde dışarda yalnız bırakmayan taraftara atıp tutmanız da hiç etik değil.ne zaman tam çıkış yapacağız derken hep böyle aksilikler çıkıyor. bu takım hepimizin lütfen egolarınızı başka yerde tatmin edin.çağırın heyrettini heyrettin yat hayrettin kalk dersiniz

KocumVolkan

ya işallah gitmez ercument hoca olaylar tatlıya bağlanır o giderse yerine bu saatten sonra kimi getireceğiz... bir tane hayrettin daha mı ?

pitbul055

Gelmesine karşıydım fakat gitmesini istemiyorum.takıma olumsuz yönde etkileyeceği için.

atakan

abartmıcam.eğer hoca giderse düşeriz gibi geliyor bana.daha öncede yaşamadıkmı.futbolcu oynamayınca oynamaz.sefa ya karşılık teknik ekibi alıyosa karşısına yönetim vahlar olsun bizim halimize.hacıbabanın tekkesi olmuş demektir kulüp.umarım biran önce herşey yoluna girerde hevesle gideriz güngörene.

34_55

beş numara,pitbul,koçum volkan,kuzey55,amisterdamlı,red,vs yani niceleri hepinizin ağzına ,eline,yüreğine sağlık, helal olsun sizlere unutmayınki bu takım bizim, rahmetli menteşoğlu ve efsane başkan ismail uyanık bile bu şekilde davranmamıştı hiç..

pitbul055

Alıntı yapılan: atakan - 09 February 2009, 17:01:39
abartmıcam.eğer hoca giderse düşeriz gibi geliyor bana.daha öncede yaşamadıkmı.futbolcu oynamayınca oynamaz.sefa ya karşılık teknik ekibi alıyosa karşısına yönetim vahlar olsun bizim halimize.hacıbabanın tekkesi olmuş demektir kulüp.umarım biran önce herşey yoluna girerde hevesle gideriz güngörene.
serkan gibi bir değeri bu yönetim dışladıki,sefaya papuç bırakacaklarını sanmıyorum..Hocanın açıklamasını bekliyoruz,yanlız buda orhan hoca gibi yan çizmez inşallah..

atakan

yalnız sefa nın torpilli olduğu söyleniyor.yönetimden birinin yakını oluyomuş sanırım.kesin bilgi olmamakla beraber böyle duyumlar aldım.hani ercüment hoca oynatmıyo diye çıkmış olmasın huzursuzluk.zorla topçu yapacaklar adamı.bilen arakadaşlar bişeler açıklasın artık.öyle laf atıp köşeye çekilmekle olmuyo.

MeL_55