Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 09 February 2009, 21:53:45
ADAM  GİBİ ADAM ERCÜMENT HOCAM.   Helal  sana    

Valla Samsun'dan ayrılmadan önce bu organizasyona katılacağım inşallah kendi adıma...

çarþamba55

Yönetim hata yaptı eyvallah ama Giresun'da bağıra bağıra gelen kırmızı kart ve yenilgide Ercüment Hocanın suçu yokmu? Ben Giresunda yaşadığımız rezaleti hiç unutmayacağım. Bir zamanlar Çarşambasporumuza rakip olan bir takıma göz göre göre yeniliyorsak hoca artslik yapmayacak, nerde yanlış yaptım diyecekti.

Sercan

Evet hocanın işine karışılmaması gerekir bence...

Baskent_Samsunspor

eğer bi takımda bu kadar huzursuzluklar ayyuka çıktıysa ve bu yazılanlar doğruysa bu takımda artık kenan-can -ercüment-kosif ve abdik yanyana duramaz ve aynı takımda olamaz

sonuç yine bize hüsran ben işin içinden çıkamadım birisi şu işe noktayı koysun

berusa55

Arkadaşlar şu bir gerçek ki bu futbolcu kardeşlerimiz ile Coşkundere hocamızın arası çok iyi. Bu kimyanın bozulması demek gelecek haftalarda sıkıntı demek. Ne yapıp edilmeli ve bu huzursuzluk giderilmeli, Ercüment hocamız da sağduyulu davranıp takımı en azından sezon sonuna kadar yarı yolda bırakmamalıdır. Bu, Samsunspor'umuzun bu sezon için en azından olmazsa olmazıdır.

Hep bu takımın istikrarlı olamamasından yakınıp dururduk; bu sefer kendi sahamızda en azından güzel bir istikrar yakalamışken işleri ters düz etmek ne yönetimin ne hocanın hakkıdır. Bu taraftara bu kadar zulüm çektirmeye, alınan galibiyetin sevincini doyasıya tattırmamaya kimsenin hakkı yoktur. 

cem 55

la şimsek misin nesin daha yeni girdin siteye birilerinin kuklası varsa o da sensin fazla konusma tolga ve senin gibi provokoterler giriyosunuz her kötü durumda siteye milleti gaza getirmeye calısıyosunuz iyi giderken nerdesiniz bide senin gibi ercüment coskundere yalakası cenk turgut vardı ondan kurtulduk bide sen cıktın basımıza herkesi burda gaza getirip kral ercüment yaptınız hakan koçaslan ın o maçta kart görecegini 3 yasındaki cocuk biliyodu niye orda inat ugruna takımı yaktı ercüment yada o maçta kenan turgay can veysel gibi 4 defans oyuncun var hala oyuna ismaili gökhan kolomocu alıyo top tasıyacak turgutu oktayı oyundan cıkarıyo orda kaybettigimiz puanını hesabını kim verecek söylesene bana senin herhalde tahsin kosiften canın yanmıs var bi bas agrın söylemedigin kalmıyo la uzaklasın su siteden tolgayla şimsek su cenkturgutu da sevmezdik ama adam o kadar laf duyunca daha siteye girmiyo o adamı bari örnek alın

Sercan

cem 55

senin 10 maçta 16 puan aldı dedigin ercüment in deplasman karnesini söylesene bana ben sana söyleyeyim 6 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 4 yenilgi cok basarılı dimi sen cok bilmiş şimdi bana samsundaki maçları söylersin o taraftar gazıyla o kadar puanda alsın artık yaptınız adamı mourinho tamam kötü hoca degil içimizden biri bende basarılı olmasını istiyorum ama insanların gözünü boyamayın ona verdiginiz destegi orhan kapucuya da verseydiniz yada dobi hasana onlarda emin olun ercüment kadar basarılı olurlardı olayları carpıtmayın bizzim için önemli olan samsunspor oturur baskanla konusur halletme yoluna giterdi olayları buralara çekmezdi

cembaba

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 February 2009, 22:18:15
Arkadaşlar şu bir gerçek ki bu futbolcu kardeşlerimiz ile Coşkundere hocamızın arası çok iyi. Bu kimyanın bozulması demek gelecek haftalarda sıkıntı demek. Ne yapıp edilmeli ve bu huzursuzluk giderilmeli, Ercüment hocamız da sağduyulu davranıp takımı en azından sezon sonuna kadar yarı yolda bırakmamalıdır. Bu, Samsunspor'umuzun bu sezon için en azından olmazsa olmazıdır.

Hep bu takımın istikrarlı olamamasından yakınıp dururduk; bu sefer kendi sahamızda en azından güzel bir istikrar yakalamışken işleri ters düz etmek ne yönetimin ne hocanın hakkıdır. Bu taraftara bu kadar zulüm çektirmeye, alınan galibiyetin sevincini doyasıya tattırmamaya kimsenin hakkı yoktur. 

Sözlerine katılıyorum kardeşim. Çarşamba günkü yürüyüşe katılacağım.. Ve sizlerinde katılmasını istiyoruz arkadaşlar.. Sonuçta bu bir geri dönüş çağrısıdır. Ama yönetime yazıklar olsun geri getiremezse ercüment hocayı.. :(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 February 2009, 22:34:15

Sözlerine katılıyorum kardeşim. Çarşamba günkü yürüyüşe katılacağım.. Ve sizlerinde katılmasını istiyoruz arkadaşlar.. Sonuçta bu bir geri dönüş çağrısıdır. Ama yönetime yazıklar olsun geri getiremezse ercüment hocayı.. :(

İyi de Cem, yönetim zaten 21 şubat kongresine kadar devam edelim demiş. 21 Şubat'tan sonra ise bırakın hocayı bir yönetimimiz olsun diye yürüyüş düzenlememiz gerekebilir.

cembaba

cem 55

ya abi bırak herseyi ercüment e endekslediler gitsin bütün yönetim tek kalsın ercüment te bakalım ne yapıyo tek basına hem kulubu yönetsin hem transfer yapsın hem teknik direktörlük yapsın görelim ne yapacak adamlar sezon basından beri takım dagılmasın diye bütün futbolcuların alacaklarını ödemek için kapı kapı geziyolar adam şu hakan koçaslan kırmızı görecek diye uyarıda bulunmus buna taktılar pire için yorgan yakıyolar ben fuat baskanın yerinde olsam ne haliniz varsa görün derim

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 09 February 2009, 22:36:53
İyi de Cem, yönetim zaten 21 şubat kongresine kadar devam edelim demiş. 21 Şubat'tan sonra ise bırakın hocayı bir yönetimimiz olsun diye yürüyüş düzenlememiz gerekebilir.

Abi yönetim konusunda birşey diyemem.. Ama taraftar grupları olarak ercü hoca ve futbolcular arasında iyi bir iletişim oluşturduğunu düşünüyoruz. Yönetim konusunda dediğim gibi bişey diyemem ama gerekirse onun içinde yürürüz abi.. Ama ercüment hoca' nın çarşamba günkü açıklaması olacak ya açıklama yaparken orada olacağız.. Yani hem dinleyip hem takımı bozmamaya gitmek istiyoruz. Bi de abilerimize bağlı yani.. Ama bu işlerde ortak haraket ediliyor o yüzden bireysel bir düşünce yok...

Baskent_Samsunspor

sadi abi hallet şu işi inan uykularımız kaçtı yarına halledin şu işi güngörene hepberaber akalım

Sadece Samsunspor

Kanals'yi seyrettim çıkan sonuç şu:

BU TARAFTARI KİMSE BU KADAR ÜZEMEZ ÜZMEYEDE HAKLARI YOK

HER 2 TARAFTA(YÖNETİM-ERCÜMENT HOCA) SUÇLU.

TAKIMDA ÇOK İYİ HAVA YAKALANDI AMA EĞER GÜNGÖRENE YENİLİRSEK YİNE DÜŞME POTASINA GİDERİZ. HA EĞER YENERSEK PLAYOFF HESAPLARI AÇIK AÇIK BAŞLAR

BUNDAN SONRA DOĞACAK SORUNLARDA VEYA DÜŞME SÖZ KONUSU OLURSA BUNDA YÖNETİMİNDE ERCÜMEN HOCANINDA SUÇU VARDIR.