Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

kuzey55

yuhh artık o kadar da değil.ne yapmaya çalıştıklarını anlamak güç

Yalnızca BİZ

Bu ne yaa. Çocuk oyunu mu SAMSUNSPOR?

veis

bu çok saçma olur kaldıki basınla yemek yemeler ve onca planları anlatıp icraatden bahsedilirken başkanın bu şekilde istifa edecegini düşünmüyorum.ama garibime giden şey ne biliyormusunuz koskoca samsunspor çocuk parkına döndü yaaa bu saatden sonra nedesek az.

kuzey55

kongrede aday olamaya niyeti yokmuş.bahanesi oldu ercüment hoca.Sene başından beri konuştular yapacaklarından bahsettiler şimdi ufak bişeyden istifa.neler dönüyor bilmiyorum kulüp içinde.kaç senedir adam gibi bir başkan gelmedi.

Kadir ÇELEBİ

Haber netleşsin arkadaşlar ona göre değerlendiririz.. ::)

55.hakan

böyle bir galibiyetten sonra bu kadar kötü gidebilirdi herşey lanetlendik mi noldu

34_55

evet arkadaşlar başkan istifa etti bakıyoruzki,malesef,  rahmetli hasbi menteşoğlunun kemiklerini sızlatıyorlar, efsane başkan ismail uyanığın  büyüttüğü çocuğuylada dalga geçiyor bunlar, ve ayrıcada kızdıkları,söylenmedik laf bırakmadıkları geçen seneki başkanımız  sezgin gümüş kadar bile olamadılar olamazlarda çünkü bu isimini saydıklarımın biri, ÇARŞAMBALI, diğeri BAFRALI,sonuncusu ise TEKKEKÖYLÜYDÜ,  yani SAMSUNLUYDU VE SAMSUNSPORLUYDULAR beyler,,trabzonlu ve rizeli değillerdi.. bir sevdadır samsunspor..55

berusa55

Samsunspor'umuzu kendi egolarına alet edenlere yazıklar olsun! Galibiyet sevincimizin içine ancak bu kadar edilirdi. >:(

kuzey55

Arkadaşlar başkanın istifa haberi asılsızmış...daha doğrusu kongrede adayların önünü açmak adına aday değilim demiş.bu kongre ve seçim öncesi son derece normal.Amaç kulubun yönetimini yeni yüzlere açmak.

Ayrıca ercüment hoca noterden istifayı çekmiş.geri dönüşü yok yani.yeni hoca konusunu düşünmeliyiz artık.

Yalnızca BİZ

Kaç senedir gülmüyor yüzümüz... İnadına SAMSUNSPOR...

Sercan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 February 2009, 18:12:04
Arkadaşlar başkanın istifa haberi asılsızmış...daha doğrusu kongrede adayların önünü açmak adına aday değilim demiş.bu kongre ve seçim öncesi son derece normal.Amaç kulubun yönetimini yeni yüzlere açmak.

Ayrıca ercüment hoca noterden istifayı çekmiş.geri dönüşü yok yani.yeni hoca konusunu düşünmeliyiz artık.

Artık tek çare kaldı.Gidip İsmail Uyanık'ın yanına ona yalvarmak.Süper lige çıkmayalım ama başımızda adam gibi adamlar olsun...

gozgoz yýlmaz

Kongre öncesi normal bir hareket Fuat Köktaş'ın yaptığı, zaten kasım ayında kongre kararı aldıklarında söylemişti bunu. Artık Tolga'dan bir yönetim oluşturmasını bekliyoruz, bir iki gündür epey hevesli başka arkadaşlar da çıktılar. Buyursunlar...

Fuat Köktaş'ın yönetiminde revizyona gitmesi mevcut şartlar içinde Samsunspor için en iyi yoldur. Halen göremiyor musunuz? Bu adamlar olmasa şu an parasını alamadığı için maç satan, yüklü kontratlarını federasyondan isteten futbolcular olacaktı takımda.

Ben de önyargılı yakaşmıştım ama adam dik durdu. Hayrettin örneğindeki gibi yanlışlar da yaptılar belki ama bu kadar çok nenkörün olduğu bir camiada iyi götürdüler işi.

Recep

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 09 February 2009, 18:19:04
Kongre öncesi normal bir hareket Fuat Köktaş'ın yaptığı, zaten kasım ayında kongre kararı aldıklarında söylemişti bunu. Artık Tolga'dan bir yönetim oluşturmasını bekliyoruz, bir iki gündür epey hevesli başka arkadaşlar da çıktılar. Buyursunlar...

Fuat Köktaş'ın yönetiminde revizyona gitmesi mevcut şartlar içinde Samsunspor için en iyi yoldur. Halen göremiyor musunuz? Bu adamlar olmasa şu an parasını alamadığı için maç satan, yüklü kontratlarını federasyondan isteten futbolcular olacaktı takımda.

Ben de önyargılı yakaşmıştım ama adam dik durdu. Hayrettin örneğindeki gibi yanlışlar da yaptılar belki ama bu kadar çok nenkörün olduğu bir camiada iyi götürdüler işi.

Akyol

Eee ne olacak şimdi başkan'da bıraktı,hocada bıraktı oooff ooff inanılır şey değil hedef playoff diyoruz hevesleniyoruz çat diye bişey çıkıyor her işte bir hayır vardır Allah kalbimize göre verir inşallah...

Yalnızca BİZ

Yalan dünya diyorlar yaa. İşte ta kendisi...