Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

pitbul055

09 February 2009, 12:21:51 #150 Son düzenlenme: 09 February 2009, 12:24:50 pitbul055
evet kavgamız samsunsporumuz için ,yanlız samsunsporumuzuda bu şekilde bırakıp kaçanada hiç saygı duymam

veis

tamam bu komplo idi ozaman şu yeni gelecek hocanın ismi belli olsada görsek.ama es kaza trabzon kökenli bi dangalak gelicekse takıma ozaman çarşı pazar karışır.

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar birbirimizi kırmayalım boşuna ercument hoca gerı dönecektır bir iki gun sabırla bekleyin

King Of The North

pitbul055

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 09 February 2009, 12:31:13
arkadaslar birbirimizi kırmayalım boşuna ercument hoca gerı dönecektır bir iki gun sabırla bekleyin
inşallah dediğin gibi olur

merkez

Kötü günlerde ortaya çıkan,huzursuzluk ve dedikodudan başka hiçbirşey üretmeyen tolga akbabası çek elini Samsunspor üzerinden.

Fuat Köktaş'a laf söylemek burada kimsenin haddine değil,takımın en zor günlerinde bırakıp kaçanlar,takıma hiçbir katkısı olmayan leş yiyiciler hep böyle zamanlarda ortaya çıkıyor.

İsmail Uyanık'tan sonra bu kulübe gelmiş en değerli adamdır Fuat Köktaş.

Vermeye gelince hiçbirşey vermeyen,fikriyatı sürekli alma üzerine endekslenmiş  TOLGA efendi geliyor karıştırıyor ortalığı bizim olaylardan haberi olmayan temiz düşünceli kardeşlerimiz de gaza gelip ,din elden gidiyor nidalarıyla esip gürlüyorlar.

Az bir durun bakalım,daha çok taze olay.Bakalım görelim neler oluyor olayın muhatapları neler söylüyor,hemen teoriler üretmeyin...

gozgoz yýlmaz

09 February 2009, 13:10:26 #156 Son düzenlenme: 09 February 2009, 13:12:16 gozgoz yýlmaz
@35ama55 kardeşim

Tahsin Kosif yerine Fazlı Abdik yaz bence...

Dediğine katılıyorum. Cümle vardır, cümle vardır.
Hocam, Hakan tehlikeli oynuyor, sarısı var, çıkartırsan iyi olur dedik ama yapmadın, kötü oldu şimdi demekle
Hoca, Hakan'ı görmüyon mu, etti takımın içine, sana çıkart dedik çıkartmadın, senin suçun bu hoca.. demek arasında fark var.

Elimizi vicdanımıza koyalım, Giresun maçında gerçekten de Hakan'ın çıkarılması lazımken yapmadı bunu hoca, üstelik sahada 5 tane stoper varken kafa golü yedik. Ercüment Hocanın yanlışı var bunda ve delikanlı gibi söyleyin, siz yönetici olsanız bununla ilgili birşeyler konuşmaz mısınız hoca ile? Ben konuşurum ama ilk cümledeki gibi konuşurum.

Takım iyi giderken bırakmak yakışmaz. Fazlı Abdik gibilerin tarzıyla ilgili sorunun varsa aile içinde halletmek lazımdı.

Samsunsporluluğundan şüphe duymadığım ve kesinlikle devam etmesi gerektiğine inandığım hocama tek birşey soruyorum.

Bu gelişme Samsunspor'un menfaatine mi oldu?

Cevabını ve kararını ver.

Not: Tolga akbabası yine geldin mi? Leş var, buyur.. Red Kitteki cenazeci demiştim ya senin için, aynen öylesin. Zaten Tolga'yı görünce diyorum ki yine bir entrika var. Hayırsız şey.

34_55

evet ben buradan büyük aslan yürekli  kışın,yağmurda, çamurda, yazın 40 derece sıcakta takımını hem içerde hemde dışarıda destekleyen, söğütlübahçeye,şirinlere,mekansızlara,forzaşimşeklere,arenaya,yeniden varolan 55 gençliğe , bursalı bengülülere, tüm arkadaşlarıma,abilerime,kardeşlerime kısacası yolu samsunspordan geçen herkeze sesleniyorum lütfen ama lütfen gelin bu olayda hocamıza sahip çıkalım hemde sonuna kadar, dışardaki gizli güçlere yani samsunspor düşmanlarına bu fırsatı vermeyelim,, özelliklede tahsin kosife ve fazlı abdike...55

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: 34_55 - 09 February 2009, 13:48:41
dışardaki gizli güçlere yani samsunspor düşmanlarına bu fırsatı vermeyelim,, özelliklede tahsin kosife ve fazlı abdike...55

saçmalama...
tahsin kosif'in samsunsporluluğunu tartışmak aptallıktır! bilmeden sallamayın insanlar hakkında.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 34_55 - 09 February 2009, 13:48:41
evet ben buradan büyük aslan yürekli  kışın,yağmurda, çamurda, yazın 40 derece sıcakta takımını hem içerde hemde dışarıda destekleyen, söğütlübahçeye,şirinlere,mekansızlara,forzaşimşeklere,arenaya,yeniden varolan 55 gençliğe , bursalı bengülülere, tüm arkadaşlarıma,abilerime,kardeşlerime kısacası yolu samsunspordan geçen herkeze sesleniyorum lütfen ama lütfen gelin bu olayda hocamıza sahip çıkalım hemde sonuna kadar, dışardaki gizli güçlere yani samsunspor düşmanlarına bu fırsatı vermeyelim,, özelliklede tahsin kosife ve fazlı abdike...55

Sevgili kardeşim..
Eğer bildiğin somut birşeyler varsa bizlerle de paylaşırsan seviniriz ama aylardır çaba harcayan, uğraşan ve Samsunsporluluğu defalarca tescillenmiş bir Tahsin Kosif hakkında birşeyler yazarken daha makul olmanı tavsiye ederim.

Evet, bu şehrin değerlerine sahip çıklaım, Ercüment Hocamıza da sahip çıkalım ama onca emek harcamış bir Samsunsporluyu da pat diye karalamayalım.

Bu kadar ucuz olmamalı bu işler.

Varsa bildiğin bir düşmanlığı(!) , yazarsın biz de biliriz.

34_55

kardeşim goz goz senin yazılarını ve demeçlerini çok beğenerek ve severek takip eden biriyim ama ilk defa sana katılmıyorum çünkü bazı gerçekleri gerçekten bu sefer görmezlikten geliyorsun bence sen akşam futbolcular maçtan sonra kaptan kenan önderlinde tabiki bütün futbolcuların isteği üzerine yapılan toplantıyı bir araştır bak neler çıkıyor meydana samsunsporlu kardeşim benim allaha emanet ol..

gozgoz yýlmaz

Ben araştırmacı gazeteci ya da hafiye değilim. madem biliyorsun yaz o halde. tahsin kosif peygamber değil, o da hata yapar, yapmıştır, ben de eleştiririm ama tahsin kosif yanlış yaptı demekle samsunspor düşmanı demek arasında dağlar kadar fark var. benim kızdığım şey bu, nasıl ki ercü hoca bırakarak samsunspor düşmanı olmuyorsa tahsin kosif gibi çakma yönetimin içinde canla başla çalışan 2-3 kişiden biri olan bir yönetici de hata yapmış olsa bile düşman ilan edilmez.

özetle, bu ülkede bu kadar çabuk kahraman ve hain üretilmesine karşıyım ben.

hocamızın da bu sorunu önce yönetimle konuşması lazımdı, kim ne derse desin mesleği adına saygın ama uygulama bakımından sakat bir davranış olmuştur. 

cembaba

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 09 February 2009, 13:50:16
saçmalama...
tahsin kosif'in samsunsporluluğunu tartışmak aptallıktır! bilmeden sallamayın insanlar hakkında.

Arkadaşlar yaftalamadan düşünüyorsunuz.. Bencede yani insanları tanıyıp ondan sonra konuşmak daha yerinde olur...

pitbul055

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 09 February 2009, 13:58:31
Ben araştırmacı gazeteci ya da hafiye değilim. madem biliyorsun yaz o halde. tahsin kosif peygamber değil, o da hata yapar, yapmıştır, ben de eleştiririm ama tahsin kosif yanlış yaptı demekle samsunspor düşmanı demek arasında dağlar kadar fark var. benim kızdığım şey bu, nasıl ki ercü hoca bırakarak samsunspor düşmanı olmuyorsa tahsin kosif gibi çakma yönetimin içinde canla başla çalışan 2-3 kişiden biri olan bir yönetici de hata yapmış olsa bile düşman ilan edilmez.

hocamızın da bu sorunu önce yönetimle konuşması lazımdı, kim ne derse desin mesleği adına saygın ama uygulama bakımından sakat bir davranış olmuştur. 

merkez

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 09 February 2009, 13:58:31

Güzel yazmışsın kardeşim tebrikler.

Yok şurda toplantı oldu ama siz bilmiyorsunuz,yok şu şöyle ama ben söylemem,varsa bişey söyleyin kardeşim.Nedir bu gizemli haller,yoksa birileri sadece bu kadarını söyleyin ortalığı karıştırmaya bu kadarı yeter mi diyor ?