Samsun'lu Rap şarkıcısı ÖZGÜÇ ve ''Samsunspor gol gol gol''

Başlatan merkez, 04 February 2009, 03:25:08

« önceki - sonraki »

emre

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 February 2009, 01:20:22
Her yerde Samsunun sesi Erhanın fotosunu gördüm , ama onun ağzından ne Samsunla nede Samsunsporla ilgili bir kelime duyduk ..

Bence Özgüç kardeşimizin reklamını yapalım , bugun Şirinlerin derneğinde resmini gördüm çok güzeldi , desteğimizi verelim ..

haklısın kardeşim ama erhan da yarışmada ben samsunluyum benim kıbrıstan katıldığım doğru ancak ben samsunluyum dedi erhanın kendisi ancak özgüç diyorum ben de

red_white

ÇaÇa

Dün gece Samsunluların gecesiydi resmen Önce Özgüç Sonra Erhan En sOnunda Ceza Yerli Plaka adlı şarkıyı sölerken oda 55 34 dedi :D anladı yerli 55 olduğunu İki arkadaşımızı tebrik ederim inşallah ikiside finale kalır.

16 SS 1965

bu özgüç gecekondu mahallesinden katılıyormuş

Ayrıca Erhanda var kıbrısta yaşıyormuş ama samsunlu önceden samsunda futbol oynamış ama samsunspor da değil ve ankaragücüne transfer olmuş ordada sakatlanmış futbol hayatı bitmiş...         

dün geceki programda erhan şarkısını bitirdikten sonra  seyircilerde samsun seninle gurur duyuyor diye bağırıyodu

16 SS 1965

samsunspor gol gol u ikaz diye biri söylüyor eğer doğruysa özgüçün söylediği sahne ismide ikaz o zaman

**KaR6**

yaa bu özguc mpal mezunu olan ozguc mu, benzetiyorum ama karar veremedim hala..

emre

beşnumara

istanbul grubuna sesleniyorum.durum çok ciddi. erhana destek vermek için gidenlerin oraya nasıl gittiği dilden dile dolaşıyor ve bu durumda has samsunsporlu kardeşimiz özgüç taraftarsız durumda. hatta erhan için gidenler ve erhan da dahil özgüçün üstüne oynama gibi durumlar sözkonusu.ne yapın ne edin özgüçü desteklemeye gidin.hafta sonu organize olun da gerçekleştirin şu işi. bir de çakma samsunlu erhan'a da dersini verin. >:(

kuzey55

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 February 2009, 17:18:33
istanbul grubuna sesleniyorum.durum çok ciddi. erhana destek vermek için gidenlerin oraya nasıl gittiği dilden dile dolaşıyor ve bu durumda has samsunsporlu kardeşimiz özgüç taraftarsız durumda. hatta erhan için gidenler ve erhan da dahil özgüçün üstüne oynama gibi durumlar sözkonusu.ne yapın ne edin özgüçü desteklemeye gidin.hafta sonu organize olun da gerçekleştirin şu işi. bir de çakma samsunlu erhan'a da dersini verin. >:(

bu hafta cuma günü için böyle bir düşüncemiz var.oraya gidenler özgüç için tek kelime etmemesi çok üzücü.sonucta o da samsunlu..cuma günü desteği görecekler.

red_white

cuma ordayızz inşallah Samsunspor u unutmayanı bizde unutmayızz

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 15 February 2009, 18:00:49
bu hafta cuma günü için böyle bir düşüncemiz var.oraya gidenler özgüç için tek kelime etmemesi çok üzücü.sonucta o da samsunlu..cuma günü desteği görecekler.

Alıntı yapılan: red_white - 15 February 2009, 18:03:41
cuma ordayızz inşallah Samsunspor u unutmayanı bizde unutmayızz

inşaallah istanbul grubu. özgüçün yalnız olmadığını gösterin.

Sercan

Bu yarışma izlenir o zaman boynuna da Samsunspor atkısı takarsınız öyle söyler şarkısını...

beşnumara

bu hafta özgüçün sözleri gerçekten anlamlıydı ve de söylemek istediği yerlere de gitmiştir umarım. benim çok hoşuma gitti sözleri. bir kısmını sizlerle paylaşmak istedim.

KALBİN TAM BİR HAYAT EVİYMİŞ
ÇOK SONRADAN ANLADIM

BEN BİR KAMYON ŞÖFÖRÜYDÜM
SADECE GEÇERKEN UĞRADIM

AZAMİ SÜRAT 50 KM MİŞ
İNAN TAKMADIM

DİREKSİYONU KIRIP SOLA
EN YAKIN UÇURUMDAN ATLADIM

ARTIK ÖLDÜM EWET...
BEN BİR ÖLÜYÜM SANIRIM

BEDENİM OTOBANDA ÜZERİMDE BİR GAZETE KAĞIDIM

" YOL ORTASINDAN YÜRÜDÜM BEN
BANA GÖRE DEĞİL KALDIRIM "

İÇİMDE YAŞAYAN ÖLÜ ÇOCUKLARI KÜRTAJLA ALDIRIN!

istanbul grubuna söylemek istediğim bir şey var.inşaallah gidersiniz desteklemeye.eğer gidecekseniz önce nasıl gidileceğini öğrenin.belki rezervasyon yaptırmak gerekiyordur.sonra aksilik çıkmasın. bir de kardeşimiz duygusal bir arkadaş ve bir beste yapın.mesela sözlerin içinde şu olabilir: sen samsunsporlusun başı dik durmalısın falan filan.

ÇaÇa

Bu hafta sonmuş Final yani yapımcılar falan anlaşamamışlar Program bitiyor İstanbuldan gidecek arkadaşlar varsa destek verebilirler yalnız bırakmayalım bu gecesinde