Samsun'lu Rap şarkıcısı ÖZGÜÇ ve ''Samsunspor gol gol gol''

Başlatan merkez, 04 February 2009, 03:25:08

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

05 February 2009, 19:15:27 #15 Son düzenlenme: 05 February 2009, 19:17:11 SADECE SAMSUNSPOR
evet bu şarkı eski ikaz grubu söylüyordu bu parçayı

hatta bu konuyu ben eskiden açmıştım

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3818.0

ama link kırılmış

ÇaÇa

Bir düzeltme yapmak istiyorum.İkaz dediğiniz kişi zaten şuan yarışmadaki arkadaşımız Özgüç ''Özgüc den daha profesyoneldir..'' aynı kişi olduğu için değişen bir şey yok Nuray_55 ;)

furkan5534

Helal Olsn be Süper =)) Gungoren macına gelsın arkadas barı çoşarız bıraz =))

Fecr_55

Alıntı yapılan: ÇaÇa - 05 February 2009, 20:14:57
Bir düzeltme yapmak istiyorum.İkaz dediğiniz kişi zaten şuan yarışmadaki arkadaşımız Özgüç ''Özgüc den daha profesyoneldir..'' aynı kişi olduğu için değişen bir şey yok Nuray_55 ;)

insan önceden uyarir be CaCa :)
hatta bu sarkiyi taa zamaninda senden duymustum, ama Özgüc ü hic görmedigimden onun Ikaz olabilecegine de ihtimal vermedim..performanslarinda ise amatörlük vardi bana göre  :P olsun yine de Sagopa 1 numara rap'te  ;)

Sadece Samsunspor

06 February 2009, 11:32:51 #19 Son düzenlenme: 06 February 2009, 11:36:04 SADECE SAMSUNSPOR
Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 February 2009, 11:29:11
Bu şarkıyı stadda çalsalar ne olur sanki , saçma salak pop şarkıları dinleyeceğimize , kardeşimizin hakkını verirdik ..

yok bence düm tek tek tek daha iyi ;D kartal maçında maçtan önce hep düm tek tek çaldı insanları havaya sokuyor, bizim taraftar zaten oynamaya eğilimli insanlar bi oynak bişe çıkıyor milleti görcen gülmekten ölüyorum valla bazen roman, çingene falan oluyor ne oynuyarlar onlar öyle yaaa ;D bide kartal maçında golllerden sonra hep düm tek tek çaldı çokda uyumluydu yani ;D düm tek tek samsun

sakın yanlış anlaşılma olmasın romanları falan çok severim çok güzel oynuyorlar o yüzden yazdım ;)

Fecr_55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 February 2009, 11:29:11
Bu şarkıyı stadda çalsalar ne olur sanki , saçma salak pop şarkıları dinleyeceğimize , kardeşimizin hakkını verirdik ..

bence de cok güzel olur..emege saygi duymak lazim, ki statinda havasi degisirdi..yaslilar bile genclesir bu sarki da  ;) bambaska, degisik bir mars..

Tribün_ali

helal sans süper olmus birde arabeksi olsa asmsunsporumuzun süepr olurdu

HoliganSamSunLu

parça ve klip 10 numara tebrik ediyorum kendisini inşallah yarışmada 1. olur ve samsunu ve samsunsporu gurulandırı.

Kadir ÇELEBİ

Özgünç Kardeşimiz Rapstar yarışmasında kendisine jüri tarafından yapılan  eleştiride Şivesini düzeltmesini istedi Özgünç Samsunlu olduğundan böyle olduğunu ve bununlada gurur duyduğunu söyledi yine Jürilerde Fuat Özgünçten ElliBeş demesini istedi..

Sevdim ben bu arkadaşımı yaklaşık 1 Yıldır  Telefonumda Samsun Yeni Babanızın Adı Kalacak diyor :)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 07 February 2009, 01:12:55
Özgünç Kardeşimiz Rapstar yarışmasında kendisine jüri tarafından yapılan  eleştiride Şivesini düzeltmesini istedi Özgünç Samsunlu olduğundan böyle olduğunu ve bununlada gurur duyduğunu söyledi yine Jürilerde Fuat Özgünçten ElliBeş demesini istedi..

Sevdim ben bu arkadaşımı yaklaşık 1 Yıldır  Telefonumda Samsun Yeni Babanızın Adı Kalacak diyor :)

bende programı demin izledim bizim samsunluyu görmedim ama 106 nolu yarışamcı jürideki fuat'a iyi gider yaptı

mctlçy

kardeşimiz bu hAftada 1.oldu inş dewamıı gelir..tbrikler özgüç GÜLER

CurvaSudSamsunspor

özgür 55 mütiş dedei harbi samsunlu bu çocuk ellibeş" her dile geldiğinde samsunlu olduğunu söylür

Akyol

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 06 February 2009, 11:32:51
yok bence düm tek tek tek daha iyi ;D kartal maçında maçtan önce hep düm tek tek çaldı insanları havaya sokuyor, bizim taraftar zaten oynamaya eğilimli insanlar bi oynak bişe çıkıyor milleti görcen gülmekten ölüyorum valla bazen roman, çingene falan oluyor ne oynuyarlar onlar öyle yaaa ;D bide kartal maçında golllerden sonra hep düm tek tek çaldı çokda uyumluydu yani ;D düm tek tek samsun

sakın yanlış anlaşılma olmasın romanları falan çok severim çok güzel oynuyorlar o yüzden yazdım ;)

%100 katılıyorum stadımızda daha hareketli ve güncel şarkılar çalınmalı SAMSUNSPOR marşımız çalınmalı sonra bu kardeşimizin müthiş şarkısı çalınmalı ve süper lig maç skoru yapılmamalı!!! Bize ne gs den fb den yaa kendi işimize bakalım biz şu anonsçuda değişsin bence ;)

55.hakan

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 07 February 2009, 12:33:12
%100 katılıyorum stadımızda daha hareketli ve güncel şarkılar çalınmalı SAMSUNSPOR marşımız çalınmalı sonra bu kardeşimizin müthiş şarkısı çalınmalı ve süper lig maç skoru yapılmamalı!!! Bize ne gs den fb den yaa kendi işimize bakalım biz şu anonsçuda değişsin bence ;)
anonsçunun sesi gayet uygun bence etkileyici bir sesi var gollerden sonra golu atanı taraftara söyletmesi sırasında ses iniş çıkışlarını iyi kullanıyor

Akyol

valla arkadaşım yıllardır aynı kişi yapıyor sanırım artık kan değişikliği lazım bayanlar allstar'da ki gibi bir anosçumuzun olmasını istiyorum senin kişisel görüşündür saygı duyarım ..