Samsun'lu Rap şarkıcısı ÖZGÜÇ ve ''Samsunspor gol gol gol''

Başlatan merkez, 04 February 2009, 03:25:08

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Maalesef programı seyredemiyorum ama oyumu gönderdim şimdi. Sonucu da paylaşırsanız forumda iyi olur.

Anti çakmasamsunlu forza Özgüç!

kuzey55

aks tv de akrabaları olan erhanın devamlı reklamı yapıldı ama samsunsporlu özgüçü samsunlu olarak hiç duyurmadılar...atkımızı boynuna takan gerçek samsunlu ve samsunsporlu kardeşimiz inşallah 1. olacak...hiç aklıma gelmezdi bu tür programlara oy göndereceğim :D

merkez

celebi

bekliyoruz bakalım özgüçün boynunda şirinler atkısı gerçekten parlıyor adeta

Recep

özgüç 1.oldu sen zaten bunu hakettin
o boynundaki atkının renklerine asaletine kurban senin sen bizim kalbimizde 1 numarasın

merkez

özgüç kazandı,samsunun gücünü herkes gördü dedi ve atkıyı erhanla beraber tutarak ekranda birkaç saniye açık tuttular

bunlar gurur verici şeyler,tebrikler özgüç

Amsterdamli

55.hakan

Alıntı yapılan: merkez - 21 February 2009, 02:51:12
özgüç kazandı,samsunun gücünü herkes gördü dedi ve atkıyı erhanla beraber tutarak ekranda birkaç saniye açık tuttular

bunlar gurur verici şeyler,tebrikler özgüç
evet gururlandık biz de... 1. ve 2. bizden show yaptık resmen..süper

kuzey55

evet muhteşem bir görüntüydü...İşte Samsunun Gücü..1. ve 2. Samsunlu...

Tebrikler Özgüç...

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 21 February 2009, 03:08:40
evet muhteşem bir görüntüydü...İşte Samsunun Gücü..1. ve 2. Samsunlu...

Tebrikler Özgüç...

ÇaÇa

Bu Zamana Kadar Sözde Samsunlu Sanatçılarımıza Büyükşeehir Beledeye Başkanımıza O Samsunspor Atkısı O Atatürklü Logomuz Kapak Olsun Kapak Olsun Kapak Olsun Helal Olsun Sana Özgüç

atakumlueray

ben de izledim programın tamamını.gurur duydum gerçekten...samsun harekete geçmeye başladı sanki sonunda...

Mert

mctlçy

forza özgüçç!!SAMSUNumuza yakışan bir final oldu..helal olsun demekten başka bişe bulamıorz..

Sadece Samsunspor

bu programın bie video görüntüsü var mı merak ettim doğrusu