Orhan Gencebay, Samsunspor Kitabı gecesine söz verdiği halde gelmedi

Başlatan mehmet yılmaz, 13 January 2009, 13:23:17

« önceki - sonraki »

Cadde55

Acaba sevim yengeden mi izin alamadı  ::)

berkay55

20 January 2009, 15:40:04 #46 Son düzenlenme: 20 January 2009, 15:40:58 Amsterdamli
gelenler bıze yettı selahattın abının de dedıgı gıbı gelmese gelmesin.gelenler yetti.

Sempatik Bengülü

gördük orhan babanında büyüklüğünü geceye katılmayaraktan.İstanbulda yaşıyorsun ve geceye katılmıyorsun bence sen sadece kimlikte samsunlusun senin özünde samsunluluk yok samsunlu olmak öyle kolay değil işte >:(

europe_55

Orhan Gencebay in gercekten bu yaptigi kendisine yakismadi...

Biz kendisini BABA siye bagrimiza bastik ama o istanbul da oldugu halde 1 saat de olsa gelmedi.

BATSIN BU DÜNYA!!!!!!!!!!!!

sezgin

GEÇEN SENE BİR DEMECİNDE SAMSUN SPORA SAHİP ÇIKIN DİYOR KENDİSİ YARDIM ETMİYOR BAŞKASINDAN BEKLİYOR

deli 55

bu adamı oldum olasılı hiç sevmedim.samsuna ve samsunspora doğru dürüst hiç faydası olmayan insanlardan biri.öle bi okul yaptırıp da vergiden kesilmesiyle olmuyo bu işler gencebay.sen saçını başını tarayıp karı gibi popstarlarda jurilik yap.******* seniii.şu samsunun bile doğru dürüst reklamını yapamadın.bizim gerçi reklama ihtiyacımız yok ama.samsunlu olup da kimin elinden tuttun >:(

Kais

hıc sevmezdım ama geceye gelecegı ıcın bıraz yumusamısdım sımdı super bır nefret duyuyorum zaten SAMSUN'lu ama oyle oldugunu dusunmuyorum.zaten adam olsaydı verdıgı sozde dururdu karaktersız herıf yalvar yakar 1 okul yapdırdı ondan sonrada ayagını ıyıce cekdı namıksız

hakan55

Büyük bir orhan GENCEBAY hayranıyım;
      İzlemediğim filmi dinlemediğim şarkısı kalmamıştır.
      Ama bu yaptığı davranışını ben bile yakıştıramadım.Gelmeme sebebini bilmiyoruz belki geçerli bir sebebi vardır lakin bildirmesi gerekiyordu.
      Samsuni abi gelmeyeceğiyle ilgili birşey söyledimi?
      Eğer gerçekten sebebsiz yere gelmediysen cok büyük ayıp ettin orhan baba.

delikurt 55

Ayıp ayıp arkadaşlar çok ayıp hem sanatçısın hemde Samsunlusun çok ayıp çooook..!

Sadece Samsunspor

kumköylü ahmet

orhan gencebayin muzikleriyle buyudum ben ama taki bulent ersoyla program yapana kadar sonrada ne var ne yok herseyini aldim cope attim...
sonra zaman gecdi benim ilk takimim gs dedi ikincisi samsun dedi o an yapdigim hareketin dogru oldugunu anladim ve kendimle gurur duydum.....
is orda orhan gencebay benim icin bitti.

benim gorusum bir kalpde iki sevda olmazz ya sev ya terk et okadar...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 22 January 2009, 01:21:28
orhan gencebayin muzikleriyle buyudum ben ama taki bulent ersoyla program yapana kadar sonrada ne var ne yok herseyini aldim cope attim...
sonra zaman gecdi benim ilk takimim gs dedi ikincisi samsun dedi o an yapdigim hareketin dogru oldugunu anladim ve kendimle gurur duydum.....
is orda orhan gencebay benim icin bitti.

benim gorusum bir kalpde iki sevda olmazz ya sev ya terk et okadar...
bulent ersoy bile orhan gencebaydan daha merttır hiç olmazsa verdıgı sözde dururdu

YaşarDoğu

yazıklar olsun hemsehrinin  böylesineeeeeee yazıklarrrrr olsunnn  dat diri dum tıs tıs gerisini siz devam ettirin >:(

METE_55

arkadaşlar artık ismini bile anmak istemediğim bu  karaktersiz adam için lütfen bu kutsal sitemizde daha hiç bir şey yazmayalım çünkü o hiç bir şeye layık değil yazıklar olsun senin gibi samsunluya....not. sevgili admin ne olursun bu konuyu kilitle sevgili kardeşim..55

red_white