Orhan Gencebay, Samsunspor Kitabı gecesine söz verdiği halde gelmedi

Başlatan mehmet yılmaz, 13 January 2009, 13:23:17

« önceki - sonraki »

55samsunlu55

dün gibi hatırlarım, orhan gencebay yıllar önce kendisine "nerelisiniz?" diye sorulduğunda "ben Türkiye'liyim" diye cevap vermişti. daha sonra samsun kamuoyundan kendisine gelen yoğun tepkilerden sonra nihayet "ben Samsun'luyum ve gurur duyuyorum" diyebilmişti. yani herşeyi politika icabı yapıyor. kimse orhan gencebayı gözünde büyütmesin. ismail türüt ondan 1000 kat daha fazla adam. memleketinin her türlü problemini programı vasıtası ile yetkililere seslenerek bu konuda kamuoyu oluşturuyor. rizede kurulması düşünülen barajın inşasını bile bağıra çığıra engelledi. orhan baba dediğiniz zat da 3 senedir "bıyıklarımı kesmek istiyorum ama sevim hanım kestirmiyor" diyor. kes orhan efendi kes.. kes de bitsin bu muhabbet. aman samsundan ve samsunspordan uzak dur. senin yerin bjk kokteylleri.

jean

orhan gencebay arabada sadece seni dinliyorum ama yaptigin hareketler biraz soguttu beni senden memleketinin takimi seni cagiriyor gelmiyon otele gidip yalakalik yapiyon bjk lileirn orda vallahi cok yazik

ÇaÇa

Seninde canın sağ olsun Orhan Baba !!! Kimlerden darbe yemedik ki

arena55

ben ve gurubum onun programına gıttık ıstanbula okadar  ona bız sevgımızı gosterdık tezahuratlarımızla o samsunsporun atkısını bıle almadı bızde programı terkederken yaptıgımız tek tezahurat samsunlu dogduk samsunlu olecegız samsunlu olecegız samsunlu olecegız samsunluuuuuuuuuuu yorumu sız yapın arkadaslar

Sercan

europe_55

Sende böyle yapiyorsan, BATSIN BU DÜNYA ORHAN BABA!!!!!!!!!!!!!!!!

FUAT ACAR

ya arkadaşlar baba SAMSUN dan ve SAMSUNSPOR dan çok uzak daha SAMSUN a gelip bir konser bile vermedi.bu kadar yıllar üzerine tek yaptığı okul oda bu kadar eleştiriye karşılık yazlığıda oradaya ondandır herhalde

FUAT ACAR

baba baba dedik ne gördük zaten ezelden beri SAMSUN ve SAMSUNSPOR için ne yaptıki bizler hep onu ölesiye sevdik ama o hiç zannetmiyorum ama inşallah böyle değildir ve bu açıklamanın orhan baba tarafından okunmasını çok isterdim bir SAMSUN lu ve bir SAMSUNSPOR lu olarak

55samsunlu55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 February 2009, 23:32:26
Bu adam hiçbir zaman değil Samsunsporun , Samsun'un bile reklamını yapmamış bir adamdır .. İbrahim Tatlıses , Urfaya neler yaptı , gece kulubune club 63 adını verdi ; Yılmaz Erdoğan zamanında Hakkarispora yardımlarda bulunuyordu , Nihat Doğan bile Malatyaspor maçına gitti , Onurşan bile Sivasspor gecesinde söyledi , bu adam bir kere Samsuna gelmedi , maça gelmedi , Yıldıray Çınar'ın bile cenazesine gelmeyen adamdan ne beklenir !

kaldı ki Yıldıray Çınar'ın cenazesine, Samsunspor'umuzun gecesine tenezzül etmeyen zat-ı muhterem, -popülerliğini korumak için olsa gerek- bilumum sanatçı, sanatçı anne-babalarının cenazelerine, film galalarına (en son recep ivedik 2'nin galasına da teşrif eylemiş), bjk kokteyllerine vesaire gidiyor. bazı arkadaşların "belli ki bir mazereti vardı" avuntularına da gülüp geçiyorum bu yüzden. mazereti olsa dahi bir not gönderebilirdi. kısacası orhan efendi, YAZIKLAR OLSUN.........sen yine iki nonoşla beraber kolkola postarlara devam et. o nonoşlara layıksın sen.....

Tribün_ali

Bunların alayı kolpa samsunsporumuzun gercek sahibi yagmur çamur denemden tribünde olan insanlardır gerisi yalan bu takım iyi olsa şampiyonluga gitse herkez samsunsporluyum der ama takım kötü gittimi asıl sahipleri bize kalır gerisi yalan orhan gencebay samsunlu deil benim gözümde millet memleketini söylerkene adete bagrıyor ben bizim sanatcılardan bir memleketini söyleme tenezzülü bile duymuyor