Orhan Gencebay, Samsunspor Kitabı gecesine söz verdiği halde gelmedi

Başlatan mehmet yılmaz, 13 January 2009, 13:23:17

« önceki - sonraki »

eLLis

bjk nin süleyman seba kompleksi açılışına katılmış orhan BABA ne de mutlu...

Ajansspor dan alıntıdır.

harbisamsunsporlu5517

vaybe bjk için kendisinin sevmediği cumhurbaskanımızla bile biraraya gelmiş

Yalnızca BİZ

pitbul055

34_55

bluegreen55 gördünmü arkadaşım savunduğun samsunlu dedğin orhan gencebayı  bjk nin gecesinde nede mutlu daha buna bişe denmez albuda sana ve çok sevdiğin orhan babana kapak olsun.. bir sevdadır samsunspor.55

berusa55

31 yaşındayım sevgili kardeşlerim ve saygıdeğer büyüklerim... Yıllardır, kendimi bildim bileli Orhan Gencebay dinlerim. Çok da severim ama şu sahneden sonra içimdeki burukluğu anlatamam. Utandım. Gerçi ben mi utanayım yoksa Sayın Gencebay mı utansın!!!! :(

bluegreen55

Abartıyorsunuz yine. Şimdi bir açılışa çağrılmış ve gitmiş. Samsunspor kitabı gecesine gelmemesinin bir mantıklı nedeni vardır elbet. Ne zaman Samsunspor gecesi ile ilgili tvde görüntü gördüysem hepsinde vardı Orhan Gencebay bunda belkide davetlilerin hepsinin kitapta yeralıp kendisinin yeralmamasıda rol oynamış ve gelmemiş olabilir.Bilmiyorum ama mantıklı bir açıklaması olduğuna eminim. Neyse birgün çıkar elbet.

berusa55

Yukardaki fotonun aynısını Samsunspor gecesinde görmek istemek abartmak mıdır? Gelmediyse neden gelmediğini bir telgraf cekerek en azından geceye iletmesi hoş olmaz mıydı? Sorun da zaten sebep belirtmemiş olması hala. Burdaki tepkiler Samsunspor'luluk hassasiyetinin getirdiği tepkilerdir ve Orhan Baba'mız aynı hassasiyetini ne yazık ki gösterememiştir.

celebi

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 February 2009, 19:17:16
31 yaşındayım sevgili kardeşlerim ve saygıdeğer büyüklerim... Yıllardır, kendimi bildim bileli Orhan Gencebay dinlerim. Çok da severim ama şu sahneden sonra içimdeki burukluğu anlatamam. Utandım. Gerçi ben mi utanayım yoksa Sayın Gencebay mı utansın!!!! :(

sen üzülme kader utansın  :D

ali ihsan

VAZ GEÇ GÖNLÜM SEN BU AŞKTAN
SANA KIYMET VEREN Mİ VAR

BİZİM AŞKIMIZ SAMSUNSPOR ORHAN BABA
BİZ SENDEN VAZ GEÇTİK

Sercan

Unut dertten zevk almayı...

Hep yanlışa uğrayan biz olduk...

Kaya

Sadece Samsunspor

Mert

Boşverin arkadaşlar o gece ben az kaldım ama gelenler bize yetti.Biz orhan gencebayı değil orhan gencebay Samsunsporluları kaybetti.