Orhan Gencebay, Samsunspor Kitabı gecesine söz verdiği halde gelmedi

Başlatan mehmet yılmaz, 13 January 2009, 13:23:17

« önceki - sonraki »

tanju55

ya arkadaslar her taraftarin yorumuna saygi duymaniz lazim...
iyi olsun kötü olsun...
ne var samsunsporun kötülügünü mü istiyor...
biraz birbirinize saygili olun ya... lütfen...
sonucta hepimiz samsunsporluyuz...

Kaya

bu ne şimdi oldu mu yani biz hangi taraftara saygısız davrandıkta saygı duymanız lazım diyebiliyorsun ben zannetmiyorum bu sitede SAMSUNSPOR luyum diyen kişilere saygısızlık yapıldığını bence bir daha düşün
saygısızlığı hakeden isimlere saygısızlık yapılmıştır ve hakettikleri içindir bugün ilhan tümer gibi isimlerin tekrar konusu açılsın saygısızlık sınırını sonuna kadar zorlarım onlar ın bize yaptıklarını daha dün gibi hatırlıyorum onlar yüzünden alamadığımız oyuncular hala gözümün önünden gitmiyorum ve ertesi sene nasıl düştüğümüzü o zaman o terbiyesiz ve karektersizlerden para kazanmış olsaydı bu klüp güçlü transferlerle lig de kalacak belkide hala süper lig de mücadele edecekti.....

Mert

Beyler o zaman efsane meskenler adlı arkadaşı linç edelim ne dersiniz? Bu kadar uzattığınıza şaşıyorum doğrusu.Sadece öneri yapmış adam ne varki bunda ?

red_white

kapatalım arkadaşlar . noktayı koyduk devam edelim orhan baba geliomuş :)

55.hakan

orhan baba gelecekte samsunspor a başkan olur mu acaba  :D 

sadece55

Alıntı yapılan: iak5529 - 17 January 2009, 01:32:30
bu ne şimdi oldu mu yani biz hangi taraftara saygısız davrandıkta saygı duymanız lazım diyebiliyorsun ben zannetmiyorum bu sitede SAMSUNSPOR luyum diyen kişilere saygısızlık yapıldığını bence bir daha düşün
saygısızlığı hakeden isimlere saygısızlık yapılmıştır ve hakettikleri içindir bugün ilhan tümer gibi isimlerin tekrar konusu açılsın saygısızlık sınırını sonuna kadar zorlarım onlar ın bize yaptıklarını daha dün gibi hatırlıyorum onlar yüzünden alamadığımız oyuncular hala gözümün önünden gitmiyorum ve ertesi sene nasıl düştüğümüzü o zaman o terbiyesiz ve karektersizlerden para kazanmış olsaydı bu klüp güçlü transferlerle lig de kalacak belkide hala süper lig de mücadele edecekti.....

Asla böyle Düşünme Samsunspor çok büyük bir camia.Tümermiş,İlhanmış bunlardan gelen paralar çokta önemli değildi o zamanlar.Zaten düştüğümüz sene iyi de bir kadromuz vardı.Ancak sizde biliyorsunuzki federasyon tarafından bizim ismimizin üzeri çizilmişti.O sene için gerçekten elden gelcek pek bişey yoktu.Ne ilhan ne de tümer samsunun çocuğudur.Yani gitmekte onlara bişey diyemeyiz tabiki gidiş olayları hoş deil ama unutmayın ya caner ya celil sorarım size adnan,Bunlar samsunun öz çocukları ama bunlar ilhan ve tümer kadar da para kazandırmadılar klubümüze.Ama şunu asla unutmayın Samsunspor her zaman büyüktür ve büyük kalacaktır.Samsunsporluk ise hakaretle değil çözümle sevgiyle olmaktadır.Bunun en büyük örnekleri Mehmet yılmaz ve Rahmetli Teoman Taştır.Onları örnek alalım zaten samsunsporluluğun doruğuna ulaşacağız demektir.Rahmetliyle 3 sene önce msnde tanışmıştık.Bak şimdi gene gözlerim doldu.Mekanı cennet olsun

Kaya

Alıntı yapılan: erdo55 - 17 January 2009, 16:24:04
Asla böyle Düşünme Samsunspor çok büyük bir camia.Tümermiş,İlhanmış bunlardan gelen paralar çokta önemli değildi o zamanlar.Zaten düştüğümüz sene iyi de bir kadromuz vardı.Ancak sizde biliyorsunuzki federasyon tarafından bizim ismimizin üzeri çizilmişti.O sene için gerçekten elden gelcek pek bişey yoktu.Ne ilhan ne de tümer samsunun çocuğudur.Yani gitmekte onlara bişey diyemeyiz tabiki gidiş olayları hoş deil ama unutmayın ya caner ya celil sorarım size adnan,Bunlar samsunun öz çocukları ama bunlar ilhan ve tümer kadar da para kazandırmadılar klubümüze.Ama şunu asla unutmayın Samsunspor her zaman büyüktür ve büyük kalacaktır.Samsunsporluk ise hakaretle değil çözümle sevgiyle olmaktadır.Bunun en büyük örnekleri Mehmet yılmaz ve Rahmetli Teoman Taştır.Onları örnek alalım zaten samsunsporluluğun doruğuna ulaşacağız demektir.Rahmetliyle 3 sene önce msnde tanışmıştık.Bak şimdi gene gözlerim doldu.Mekanı cennet olsun

eğer tümer ve ilhan dan gelen paralar önemli değildi diye düşünüyorsan yorum bile yapmıyorum ve saygılar diyip kapatıyorum

SerhaT55

Gerçekten helal olsun ORHAN BABA.........!!! :-*

berkay55

bırak helal olmasın ona gelmedı artık babalıgı da kalmadıı bıde arkadaslara kesın gelıcem demıss okadar bekledık ama bızı sattı

beşnumara

Alıntı yapılan: erdo55 - 17 January 2009, 16:24:04
arkadaşım sen celil diyorsun ama celilin fenere gittiğinde samsunspora trilyonları kazandırdığını bilmiyorsun heralde

beşnumara

Alıntı yapılan: berkayy_55 - 20 January 2009, 01:42:05
bırak helal olmasın ona gelmedı artık babalıgı da kalmadıı bıde arkadaslara kesın gelıcem demıss okadar bekledık ama bızı sattı
yaptığı üzücü bir olay ama en iyi açıklamayı sevgili samsuni yapar o daha iyi bilir gelmeme nedenini

serkancengiz

Orhan babanın şarkılarıyla büyüdüm samsunlu olmasıyla gurur duydum popstara bülent ersoyla çıktığında sana yakıştıramadım. Bu önemli gecede senide orda görmek isterdik.. gönlüm gene sana söz diyemiyor biz sevdikmi senin dediğin gibi yürekten severiz...

METE_55

arkadaşlar bakın orhan gencebay yine yaptı yapacağını  ve kandırdı bizi ama olsun biz onun samsunlulara karşı vefasızlığını daha öncede gördük rahmetli yıldıray çınarın cenazesinede gelmemişti zaten artık orhan gencebay için vefa sadece istanbulda bir semt adı olmuş ,artık ben ona samsunlu orhan değil sözünü tutmayan  sahtekar orhan diyorum niyemi bakın açıklim orada dün akşam kimler vardıda o yoktu aklıma gelenler şunlar , ayhan bermek,tanju çolak,emin kar,ertuğrul sağlam,şeytan metin, şafak gedikoğlu,sezgin gümüş,ercan koloğlu,engin karataş hani kartalda  polis tarafından darp edilen arkadaş,serkan aykut,celil sağır,atvde oynayan dizideki samsunlu aktör arkadaş,daha neler neler, ee o zaman nerede kaldın sen gencebay yani ben  sana bir samsunlu ve samsunsporlı olarak yuh sana yazıklar olsun diyorum...55

selahattin55

20 January 2009, 14:12:10 #43 Son düzenlenme: 20 January 2009, 15:40:41 Amsterdamli
gelmese gelmesin.gelenler yetti.

jean

anlam veremiyorum istanbulda yasayan adam niye gelmiyor iki saat kalacagi bir yerde bu kadar vefasizlik olamaz dogrusu