Bank Asya 1.Lig 18.Hafta | K.Erciyesspor 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 11 January 2009, 18:23:20

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: Kais - 17 January 2009, 20:11:19
ben bu maçı bu gün sandım yanlış anlaşılmasın cunüb değilim ama gusul abdesti alıp maçı izlemeye çıkacakdım o kadar heyecanlıydım gittim ki maç yarınmış :D

süpersin  ;D

HoliganSamSunLu

evet 2 yarıya merhaba diyoruz inşallah puan yada puanlarla güzel bir açılış olur...

**KaR6**

yarın sabah 8.40 ucagı ile inşallah 9 arkadasımız ve abimizi yolluyoruz.. az önce helalleştik, 3 puan sözu verdiler ;)

**KaR6**

pazartesi gunu kitabın tanıtımı oldugu için mecbur ucakla gidip gelecekler, bugun sabah 6.30 dan gece 12.30 a kadar tum grup artı samsuni abi beraberdik.. lazigo yılmaz ı ziyaret ettik.. mukemmel bir adam.. yakında fotograf ve videoları paylasacagız..

Kadir ÇELEBİ

18 January 2009, 12:23:53 #79 Son düzenlenme: 18 January 2009, 12:45:35 SamsunSpor_34
Taraftar Kayseriye çıkarma yapacak

Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynanacak olan maç için Samsunspor'u desteklemeye 3 otobüs dolusu taraftar gitti.

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar Samsnuspor'a Kayseri deplasmanında da yalnız bırakmayacak. Takımlarına destek vermek isteyen Samsunsporlu taraftarlar dün 3 otobüs ile Kayseri'ye gitti. İkinci yarıya 3 puanla başlamak istediklirene belirten taraftarlar, Kayseri Erciyesspor'u yenerek Samsun'a mutlu döneneceklerini söylediler.

http://www.samsun.net/haber/taraftar-kayseriye-cikarma-yapacak-3035.htm

Baskent_Samsunspor

haydi çocuklar yeni sezon yeni hayaller sevindirn be bizi

ölümüne samsunspor

harbisamsunsporlu5517

maca son 45dk kayserı radyolarını aramaya basladım

selahattin55

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 16 January 2009, 22:11:42
Lige başlamadan önce küçük bir antreman yaptık taraftar olarak.
SAMSUNSPOR tararftarı oğlum Mehmet Saygun.

http://video.google.com/videoplay?docid=6816104198540859199&hl=en

genç kozluklu.konu samsunspor olunca sende benim gibi normal değilsin.helal olsun sana ve seningibi samsunsprlu kardeşlerimize.aslını inkar eden .........olsun.bu tür oluşumlarla samsunsporluluğun ölme diğini bu kahpe aleme gösteriyoruz.özellikle samsunlu olupta dünki basket maçında gs lileri destekleyenlere lanet olsun diyorum.BU ALEMDEKİ İSTANBUL YALAKALARINA İNAT SADECE SAMSUNSPORRRR.

Baskent_Samsunspor

genç kozluklu Allahına köle senin yaa sizn gibiler oldukça bu sevgi hiç bitmeyecek

daha evleencez oğlumuz olcak yaş oldu 30 hemen yeetiştirmek lazım :)

harbisamsunsporlu5517

18 January 2009, 13:58:56 #84 Son düzenlenme: 18 January 2009, 14:00:31 harbisamsunsporlu5517
http://www.kaytv.com.tr/ bırtek burayı bulabıldıgım mac saati tekrar bakacagım inş verırler macı

**KaR6**

merak etmeyin, saniye saniye baglanıcam kayseriye telle, direk yazarım ne var ne yok ;) haberexenden hızlı olmaya calısıcam ;D

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 January 2009, 14:01:51
merak etmeyin, saniye saniye baglanıcam kayseriye telle, direk yazarım ne var ne yok ;) haberexenden hızlı olmaya calısıcam ;D

şüphemiz yok zaten inşallah samsunspor gol haberlerini ilk senden öğrenicez...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 January 2009, 14:01:51
saolasın kardesım allah razı olsun senden  ;)

**KaR6**

eyvallah kardeşim ;)

inşallah abicim, bol bol goool yazarız inşallah..

selahattin55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 January 2009, 14:14:21
eyvallah kardeşim ;)

inşallah abicim, bol bol goool yazarız inşallah..

bol gol yaz ama atan biz olalım karrrrrrrrrr6666666.mustafa.