Bank Asya 1.Lig 18.Hafta | K.Erciyesspor 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 11 January 2009, 18:23:20

« önceki - sonraki »

europe_55

Haydi BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM!!!!!!!!!!!!!!

Ikinci yari Samsunsporumuza insallah basarilar getirir ve bize Süper Ligi görmeyi nasip eder...

nilsah

Gaziosmanpaşalı3455

Dk4. Karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. üst üste kazandığı kornerlerde Samsunspor kalesinde Tehlikeli olmayı istemesine karşı Samsunspor defansı bu atakları önledi.ALLAHIM SEN YARDIM ET

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 18 January 2009, 14:36:38
ya bu olayda çelişki yokmu aynı haberde bir üst sütunda taraftarlar arasında dostluk köprüsü diyor altta olay diyor biz köprüleri kavgayla atıyoruz herhalde :)

maç öncesinde bi gerilim olduğunu söylemiş sonrasında tatlıya bağlanmış :)

selahattin55

ALLAH sonumuzu hayır etsin.şu çelebiyede akıl versin.adam tam bir sabıka oldu.artık taraftarlık  hayatı bitecek.

HoliganSamSunLu

nilsah

55.hakan

zemin kötüyse golü atan kazanır inşallah biz atarız

harbisamsunsporlu5517

ercıyes saglı solu gelıyor sanırım inş  toparlanırız

Gaziosmanpaşalı3455

allahın izniyle bu baskı kırılacak . ilk 10 dakka sabır sonra gümmm patlama:)) ;Dsamsunum atacak

**KaR6**

orta sahamız fena sayılmaz aslında ama ömur un performansı merak uyandırıcı..o iyi oynarsa sağlam oluruz.. ara da iyi çalıştı demek ki 11 basladı, umarım utandırmaz..

nilşah abicim, sağol aktarımların için..

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 18 January 2009, 14:41:38
allahın izniyle bu baskı kırılacak . ilk 10 dakka sabır sonra gümmm patlama:)) ;Dsamsunum atacak
Samsunspor savunama dörtlüsünde Veysel, Kenan, Turgay, Can yeralıyor. orta beşlide Oktay, Murat, Hakan, Ömür ve Sercan mücadele ediyor. Burhan ise tek forvet oynuyor.

maço

allah yuzumuzu guldurur ınsallah.

bu omur u geldıgınden berı bı turlu sevemedım ne buluyo bunda hocalar anlamıyorum.top kesemıyo topu ılerıye tasıyamıyo ılerıye top atamıyo.

defansta ıse gokhan daha ıyı olurdu sankı.

hadı oktay ve murat

nilsah

Gaziosmanpaşalı3455

bir kaza golü yemez isek sorun olmaz bu erciyes bi cacık yapamamz bize