DÜĞÜN DAVETİM(TEŞEKKÜR)

Başlatan OKTAY DELİBALTA, 28 December 2008, 22:19:32

« önceki - sonraki »

OKTAY DELİBALTA

cumartesi günü istanbul'da dügünüme yanımda olan bu mutlu gunumde benı yanlız bırakmayan Öncelikle degerli baskanımız Fuat Köktas'a ve siz degerli taraftar grubumuza  cok tesekkür edereim.Özellile taraftar grubumuz sayesinde ömrümüzün sonuna kadar unutamayacağımız bir düğün yaşadık.bana uzak ve yakın olan herkesin gözleri doldu sayenizde.ayaklarınıza ve yüreğinize sağlık..hediyeler için de ayrıca teşekkür ederiz...bu sevginize her zaman layık olmaya çalışacağım..

OKTAY DELİBALTA

red_white

çok güzel geçti bizim için umarım Oktayımızda mutlu olmuştur tekrardan mutluluar kardeşim seviyoruz senii

ahk34

asıl biz sana teşekkür ederiz senin sayende samsunspor ruhunu tekrar yaşatacagız
Allah senden razı olsun Oktay DELİBALTA

Sadece Samsunspor

allah mutlu etsin oktay abicim, bu taraftar seni seviyor, inşallah süperlige beraber çıkacağız, tekrardan tebrik ederim

ahk34

mehmet yılmaz

Öncelikle mevcut bir konu bulunduğu halde yeni konu açan Oktay Delibalta adlı kullanıcımıza, site kurallarını ihlal ettiği için forumdan ihraç cezası verdiğimi belirteyim. :)  :)

Dün akşam site yönetimi adına Oktay kardeşimizi arayıp tebrik ettim. Bir aksilik olmaz ise salı günkü idmanda da biz ziyaret edip, küçük bir hediye vermeyi düşünüyoruz.

Yarın için Halk Gazetesine de küçük birşeyler karaladım.

AlıntıMutluluklar Oktay

Oynadığı yürekli futbolla ve Samsunsporluyum açıklamasıyla gönlümüzde yer edinen Oktay kardeşimiz, geçen gün dünya evine girdi. İstanbul'daki düğüne Oktay'ın davetlisi olarak Grup İstanbul 55'e mensup 30 kadar taraftarımız da katılmış ve hem düğün yapmış hem de elleri dolu gitmişler. Fotoğrafları gördük, imrendik, sevindik...

Oktay ve eşinin düğün boyunca Samsunspor atkılarını boyunlarından hiç indirmediklerini görmüş olmak da ayrı bir mutluluktu. Başkalarının düğünleriyle kıyaslamak istemiyorum zira Samsunspor taraftarı unutmaz; herkese hak ettiği değeri verir.

Cenab-ı Hak, bahtiyar etsin yuvanızı; mutluluklar dilerim. Süper Lig görelim hep birlikte inşallah...

red_white

Oktay kardeşim SAMSUNSPOR taraftatı vefalıdır unutmaz seni o formanın hakkını verip ağırlığını taşıyabilen nadir insanlardansın Oktay taraftar el ele hep beraber süper lige  ;)  yengemize selamlarımızı iletirsin Allah ondanda razı olsun büyük SAMSUNSPORUN büyük taraftarı demesi yetti bize kalın sağlıcakla

ahk34

Abi sen oktayımızı ihraç etmede siteden, bi anlaşma yapaılım erciyese 2 kartala 3 atarsa sorun olmaz
yap bu kıyagı oktayımıza :) :) :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ahk34 - 28 December 2008, 22:29:36
Abi sen oktayımızı ihraç etmede siteden bi anlaşma yapaılım erciyese 2 kartala 3 atarsa sorun olmaz
yap bı kıyagı oktayımıza :) :) :)

Valla bilmem, kurallar herkes için geçerli. Ayrıca ne kadar ceberrut bir yönetici olduğumu bilirsiniz. Diğer yöneticilere benzemem.  ::)

Ama madem kardeşimiz yeni evlenmiş, iyi de bir Samsunsporlu, şimdilik hoş görelim.

Yalnız akılnda olsun Erciyes ve Giresun maçlarında orada olacağız inşallah, golü atıp bize koşsun. Tüm iç saha maçlarında ise maratonun sol üst tarafındayız. Beyefendi kılıklı, atkılı, formalı deliler görünce tanır zaten bizi.   ???

ali ihsan

Büyük Samsunspor taraftarı hak edene hak ettiği şekilde davranır .Sen daha fazlasını hak ediyorsun Oktay kardeşim.Bir ömürü mutlu geçirmeniz dileğiyle...

Akyol

oktay abi teklif güzel kabül et admin silmesin seni  :) şaka bi tarafa çok benimsedik seni inşallah diğer futbolcularımızla birlikte bizleri çok daha iyi temsil edersiniz hayatının iki alanında da sağlıklı,mutlu,huzurlu ve başarılı olursun...

gozgoz yýlmaz

Savunmayı koysun
Üstüste altalta
Trabzon'a taksın
Oktay Delibalta
Oktay Delibalta Oooo...Oooo...

( İnşallah )

Mutluluklar kardeşim.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 28 December 2008, 22:39:07
Savunmayı koysun
Üstüste altalta
Trabzon'a taksın
Oktay Delibalta
Oktay Delibalta Oooo...Oooo...

( İnşallah )

Mutluluklar kardeşim.

Bunu ilk Erciyes deplasmanında söylemek lazım. Maçtan önce Oktay'ı tribüne çağırıp... Eskiden Trabzon maçlarında çok yapardık.

Ertuğrul buraya,yumruk havaya...

Oooo.. Oley.. oley... oley...

Peşinden Trabzon tribününe dönüp

İşte babanız, işte babanız :)

Valla Oktay, sen biraz geç doğmuşsun. O zaman bizim takımda olsan ne güzel olurdu. Ama senin gibi Murat Yıldırım gibi iyi ve yürekli futbolcularla geleceğe daha ümitle bakıyoruz.

55.hakan

sevgili oktay delibalta seni ve eşini tebrik ederim bu evliliğin sana ve samsunspor a hayırlı olmasını dilerim...

ahk34

Alıntı yapılan: samsuni - 28 December 2008, 22:42:40
Peşinden Trabzon tribününe dönüp
İşte babanız, işte babanız :)

bunu biliyorum ben ya süperdi bu