DÜĞÜN DAVETİM(TEŞEKKÜR)

Başlatan OKTAY DELİBALTA, 28 December 2008, 22:19:32

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

28 December 2008, 23:08:25 #15 Son düzenlenme: 28 December 2008, 23:22:39 GençKozluklu
Sevgili Oktay kardeşim, Düğününe davet ederek nezaketini gösterdiniz. Biz SAMSUNSPOR taraftarı olarak, cansiperane ve takımı için adeta terinin son damlasına kadar müğcadele eden ve her şeyini ortayan koyan bir futbolcumuza, bu zamana kadar nasıl sahip çıktıysak düğünde de aynen sahip çıkılmştır.

SAMSUNSPOR taraftarı, vefakar futbolcusunu her zaman el üstünde tutmuş, heryerde savunmuş ve korumuştur. Kısa sürede SAMSUNSPOR taraftarının gönlünde mücadeleci oyununla taht kurdun.

Özverili oyununa devam ettiğin sürece, hataların dahi olsa ki olacaktır, bu taraftar bugün olduğu gibi  yarınd a arkanda olacaktır. BAzı sevgili futbolcu kardeşlerimiz gibi cin olmadan adam çarpmaman dileklerimle ;D

Mine Yenge hanımın da ifade ettiği gibi sen ASİL SAMSUNSPOR TARAFTARININ sevdiği bir futbolcusun.

Allah mesut bahtiyar etsin. SAMSUNSPOR la birlikte süper ligde nice başarılara ulaşman dileklerimle....

Saygılar Sunarım

YaşarDoğu

biz sana teşekkür ederiz Oktay Delibalta bizi düğününe davet ettiğin için.Allah birömür boyu mutluluk nasip etsin uzun ömürler versin.

Samsunspor umuzda unutulmazlar altında senide görmek isteriz.Şu Sefa ile Sercan'a - 'büyük cücelere' - örnek olman dileğiyle

beşnumara

öncelikle mehmet abi oktaya kıyak yaptığınız için sizi kınıyorum.her samsunsporlu eşit bizim gözümüzde.en azında ihraç yapmasan da 1 hafta uzaklaştırma verseydin :D ama benm söyleyeceklerim oktay kardeşimize.ALLAH mesut ve bahtiyar etsin.bir yastıkta kocayın inşaallah.inşaallah performansın artarak devam eder.eğer yarın bir gün başımıza bir şeyler gelirse gemiyi ilk terkedenlerden birisi olmazsın inşaallah.her şey gönlünce olsun.bir de ALLAH  bizim yönetime yardım etsin ki sizler daha mutlu olasınız.

bu arada mehmet abiye karşı bi saygısızlığımız olamaz ;).saygılar abi...

veis

görevimizi yerine getirmenin mutlulugunu yaşadık bizler dügünde.ayrıca oktay olsun gelinimiz olsun özellikle babası bize örnek bir misafirperverlik gösterdiler bizler kendilerine sıcak ve dostane ilişkilerinden dolayı çok teşekkürler ederiz.

celebi

oktay kardeşim tekrardan Rabbim mutluluklar versin her ikinize de. bunun yanında zaten senin bizleri davet etmen ayrıca bir inceklikti.

mehmet yılmaz

Taraftarlar Oktay'ı yalnız bırakmadı!
28 Aralık 2008 / 23:58

Samsunspor'un başarılı futbolcusu Oktay Delibalta'nın İstanbul'daki düğününe Samsunspor taraftarları damgalarını vurdu.

Daha önce yaptığı açıklamada 'taraftarımızı düğünümüze bekliyoruz' diyen Oktay ve Mine Delibalta çiftinin bu çağrısı karşılıksız kalmadı. Grup İstanbul 55'e mensup olan Samsunsporlu taraftarlar yaklaşık 30 kişilik bir grupla düğüne iştirak ederlerken kırmızı-beyaz kravat, atkı ve formalar düğüne damgasını vurdu.

Oktay ve Mine çiftine de Samsunspor atkısı veren taraftarlar, yeni çifte düğün hediyesi olarak takı takmayı da ihmal etmediler. Taraftarların düğün salonuna, toplu halde ve tezahürat yaparak girmeleri güzel görüntüler oluşturdu.

Grup adına bir açıklama yapan Veis İlhan, "sahada yüreğiyle oynayan ve Samsunlu olan Oktay kardeşimizin davetine icabet ettik. Eşine ve kendisine mutluluklar diliyoruz. İnşallah Süper Lige çıkışımızı da böyle coşkuyla kutlarız; ayrıca Oktay'ın babası ve düğün sahiplerine de bize gösterdikleri yakın alaka için teşekkür ederiz" dedi.

Taraftarları düğününde görmekten dolayı çok mutlu oldukları gözlenen genç çiftin bu güzel gününde yanlarında bulunan bir başka isim ise Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş idi. Taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan başkan Köktaş, Delibalta çiftine mutluluklar dilerken, Oktay'ın zaten iyi olan futbol performansının daha iyi olacağına inandığını ifade etti.

http://haberexen.com/news_detail.php?id=7617

pitbul055

gönlümüzde taht kurdun oktay kardeşim.allah bir yastıkda kocatsın.seni bizden hiç ayırmasın.

kumköylü ahmet

resimler ve video icin tesekkurler
Allah tekrardan mesut etsin....
Dügün fazla kalabalikmis gibi gelmedi bana ama hayirlisi

Recep

OKTAY kardeşime eşi ile birlikte dünya ve ahiret saadeti diliyorum
Cefakar Samsunspor taraftarı yapılan iyiliği hiç bir zaman unutmaz ve her zamanda hakkını verir bu takım için böyle yürekten oynayan bir futbolcu için muhakka ki yapılabileceklerin en iyisi yapılacaktı vede Allahın izni ile yapıldı
bizlere düğün salonunda gerek sen gerek eşin vede babanın göstermiş olduğu candan sevgi için teşekür ediyor ev sahipliğinizden çok memnun kaldığımızı belirtmek istiyorum
Bundan sonrada seni sahalarda eşinin desteğiylede daha da savaşırken görmek istiyoruz

mehmet yılmaz

Arkadaşlar

Yarın 17.30 idmanından hemen önce Oktay kardeşimize küçük bir hediye vermek istiyoruz. Katılmak isteyen arkadaşımız olursa, yarın 17.15'te tesislerde, idman sahasının orada olsun.

Atkılarınızı unutmayın, taraftar olduğumuz belli olsun!

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 29 December 2008, 17:22:02
Arkadaşlar

Yarın 17.30 idmanından hemen önce Oktay kardeşimize küçük bir hediye vermek istiyoruz. Katılmak isteyen arkadaşımız olursa, yarın 17.15'te tesislerde, idman sahasının orada olsun.

Atkılarınızı unutmayın, taraftar olduğumuz belli olsun!
aaa sen hala Samsundamısın ben valizini toplayıp yola çıktın sanıyordum :) :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: recep55 - 29 December 2008, 17:25:29
aaa sen hala Samsundamısın ben valizini toplayıp yola çıktın sanıyordum :) :)

Cevap1 - Abi sağolsun, Hakkari Milli Eğitim Müdürü Kavaklı çıktı, Kavak Konfedrasyonu üst düzey başkanı imiş. Sen gelme buralara kadar, biz köyü senin ayağına getiririz dedi. Böylece kaldım burada.

cevap2 - Yok, ben Hakkarisporlu Oktay için yazmıştım. hakkarispor.biz olarak yarın idmana gideceğiz de, gelecek olan varsa buyursun diye şeyettirdiydim...

mehmet yılmaz

17.30 antrenmanı kar sebebiyle iptal edilmiş.

Takım 2 gün izinli imiş, oradan Antalya'ya geçeceklermiş.
Bu nedenle Oktay'a hediye verme işimiz yatmış oldu. :(

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 30 December 2008, 12:54:24
17.30 antrenmanı kar sebebiyle iptal edilmiş.

Takım 2 gün izinli imiş, oradan Antalya'ya geçeceklermiş.
Bu nedenle Oktay'a hediye verme işimiz yatmış oldu. :(

olsun geç olsun temiz olsun güç olmasın

esedullah

Allah hayırlı etsin keşek bizde olabilseydik