DÜĞÜN DAVETİM(TEŞEKKÜR)

Başlatan OKTAY DELİBALTA, 28 December 2008, 22:19:32

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıKapılarını Haber´e açtılar

Kırmızı-Beyazlıların iki yıldızı Oktay Delibalta ve Veysel Aksu, yeni yıl coşkusunu çiçeği burnunda Delibalta çiftinin evinde eşleri ile birlikte başadılar.Samsunsporlu futbolcular Veysel Aksu ve Oktay Delibalta, 2009 yılına eşleri ile birlikte ´Merhaba´ dediler. Ataşehir Sitesi'nde aynı blokta oturan Delibalta ve Aksu aileleri, yeni yıla Oktay Delibalta'nın evinde eğlenerek girdiler. Geçtiğimiz hafta sonu evlenen Oktay-Mine Delibalta çifti, Veysel-Elif Aksu çifti ile onların sevimli çocukları Yunus Emre'yi evlerinde ağırlamaktan ve yeni yıla onlarla birlikte girmekten mutluluk duyduklarını söylediler.

MÜTHİŞ ÇEKİŞME
Yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşayan Delibalta ve Aksu çifti, çeşitli aktiviteler yaparak keyifli dakikalar geçirdiler. Özellikle Veysel ve Oktay, play station ve tavlada kozlarını paylaştılar. Genç futbolcular arasında geçen oyunlardaki rekabet ise neşeli anların yaşanmasına sebep oldu. Veysel-Elif çiftinin 1.5 yaşındaki çocukları Yunus Emre, sevimliliğiyle adeta yeni yıl coşkusunu paylaştı.

İnşallah hem Veysel için hemde Oktay için 2009 yılı çok iyi geçer, sizlere güveniyoruz veysel az daha kendine gelse çok iyi topçu, oktay ise bu istikrarını artırarak devam ettirir

nomak55

böyle takılmalar olmasa zaman geçermi yaaaaaaaaa :)

kadifekaleli

Tebrik Ederim kardeşim bi yastık da kocayın inş. Oktay Samsunsporun seninle birlikte süperlige çıktığını görürüz inş. İnşallah başka biyere gitmeden Samsunsporlu Oktay olarak Türkiye kamu oyuna damganı vurursun.

fanatik55

ben de düğündeydim çarşı iznimdeyken haberim oldu hemen düğün salonuna gittim çok güzeldi düğün başkanımızla sohbet etmek samsunsporlu abilerimizlen arkadaşlarımızı orda görmek çok mutlu etti beni.
ALLAH MUTLU BAHTİYAR ETSİN OKTAY KARDEŞİMİZİ..

O ŞİMDİ ASKER 

özkan

bugun tempo tvde sans eserı bı klıp ızlerde yahya bırıncının ıkı bucuk adlı klıbınde oyuncumuz oktay delıbaltanında oynadıgını gordum yanılmıyor hatrlıyorsam kemence calıyorduu bu bılgı dogrumudur yoksa goz aşinalıgı olabılırmı okytay abi eger okuyorsan bu sayfayı cevap beklıyorum ;)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: özkan17 - 03 February 2009, 12:36:41
bugun tempo tvde sans eserı bı klıp ızlerde yahya bırıncının ıkı bucuk adlı klıbınde oyuncumuz oktay delıbaltanında oynadıgını gordum yanılmıyor hatrlıyorsam kemence calıyorduu bu bılgı dogrumudur yoksa goz aşinalıgı olabılırmı okytay abi eger okuyorsan bu sayfayı cevap beklıyorum ;)

harbiden yaaa bu oktay ;D

süpersin oktay abi ;D

http://www.youtube.com/watch?v=tNUvQvuTPbo

özkan

oktay abı yaksıklısın karızmatksın ama ne ısın var yaw orda:D bu arada abı yakısıyor sana bole faalıyetler söz ıstıyorum senden dugunume gelmen ıcın :D

never.55

evet bende rastladım karadeniz tv de..bızım oktayada bak kliplerde bile oynamış:) you tube ye gırip bakmıştım hatta o mu dıye gerçekden oymuş çok şaşırdım.ama hoşuma da gıttı harbı karadeniz çocuğuymuş.:D:D ayakları kadar elleride marıfetlıymış:D:D gerçekden çalıyorsa..??

jean

samsun dogumlu olsada nede olsa rize asilli kulturunu koruyoyor allah mutlu etsin

mehmet yılmaz

Basında bugün okuduğumuza göre Oktay kardeşimiz baba olacakmış. Yeni çiftimiz bir bebek bekliyorlarmış. Yeni bir Samsunsporlu daha dünyaya geliyor, Allah hayırlı uğurlu etsin.

İstanbul Grubu toptan amca oluyorsunuz!  ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 24 March 2009, 00:02:35
Basında bugün okuduğumuza göre Oktay kardeşimiz baba olacakmış. Yeni çiftimiz bir bebek bekliyorlarmış. Yeni bir Samsunsporlu daha dünyaya geliyor, Allah hayırlı uğurlu etsin.

İstanbul Grubu toptan amca oluyorsunuz!  ;D

evlilikten sonra performans dustu, yeğenden sonra eskisi gibi olur inşallah :) Allah sağlıklı dogum nasip etsin :)

**KaR6**

ayrıca sanırım klipte Oktay abimizin babası da oynamakta, yanlış görmediysem baba oğul beraber oynamışlar :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 March 2009, 00:04:24
evlilikten sonra performans dustu...

Son maçın en iyilerinden biriydi Oktay. Ben formunun halen iyi olduğu kanısındayım. Takımı hücuma olumlu taşıyan tek isim.

Ayrıca Burhan da baba olacakmış. Penaltı golü sonrası sevinçte Burhan'la Oktay'ın beşik sallamaları bundanmış.

**KaR6**

ben anlamam, ben ordayken performans dusuktu, bakıcam karabuk macında ;D

serdaryavuz

allah analı babalı büyütsün ne diyelim hayırlı olsun lar inşaalah.