Fuat Köktaş bırakıyor; Samsunspor Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor...

Başlatan samsunmania, 10 November 2008, 18:42:27

« önceki - sonraki »

jean

bu takim kayyuma kalirsa hazirda kitabimiz cikiyor onunla yetiniriz bir zamanlar takimimiz vardi en azindan ikinci ligde oynuyodu diye okuruz kayyumla olacak is degil bu kimin ne goturdgunu baska turlude buluruz nasils aonemli olan ciddi bir degisim parali bir baskan

METE_55

Kaya

Alıntı yapılan: Lazoli - 11 November 2008, 20:32:41

neymis ampül atatürk düsmaniymis da armasinda atatürk olan tek takima yok etmeye ugrasiyomus
ya sacmalamayin allahinizi severseniz
dediklerinize kendiniz inaniyormusunuz? bu kafayla daha cok yolunuz var sizin

neyseki samsun halkinin yarisi oy verdi akpye
gelecekten tam olarak umudumu kesmis degilim yani....

Birincisi bu kafayla çok yolunuz var sizin derken siz kim oluyor SAMSUNSPOR traftarı mı ? yoksa sadece ampül diye belirten arkadaşlar mı ? eğer sadece onlara da diyorsan bence yanlış yapıyorsun çünkü çok haklılar bu hükümet döneminde çoğu takıma karşılıksız destek sağlanırken bize hep köstek olundu bazılarına bazı fonlardan para ayrıldı stadlar yapıldı futbolcular alındı (es-es trabzon en büyük örneği) yeri geldi bir bakan özel uçakla bazıların maçlarına uçtu eee bize gelince ne oldu 3 ün 1 i oldu sen şimdi bunlara rağmen kalkıp ampülleri eleştiremezsiniz diyorsun ya ben de buna çok gülüyorum bu ülkede hükümeti eleştirecek bir takım taraftarı varsa oda teşvik ten yaralanamayan samsun insanı ve SAMSUNSPOR taraftarıdır bu böyle biline

İkincisi siyaset yapmayalım denmiş ama ALLAH tan samsun halkının yarısı oy vermiş akepe ye diyorsun bir de üstüne gelecekten hala umudum var diyorsun ya burası hükümetin konuşulduğu siyasi bir site değil ki burda insanların tek amacı SAMSUNSPOR eğer senin hala umudun varsa SAMSUNSPOR umuz için bu hükümetten yana sana helal olsun diyorum yolunuz açık olsun durmak yok SAMSUNSPOR u küçültmeye devam

red_white

Yalnızca BİZ

SAMSUNSPOR'umuzu bu hale getirenler hesap vermedikçe hiçbirşey olmaz... SAMSUNSPOR'umuzun başına geçen insanın nasıl alacağı olur bilmiyorum. Bilen varsa açıklasın?

kuzey55

bu başkan ilk geldiğinde tereddütlerimizi söylemiştik.siyasi çıkarları olabileceğini dile getirmiştik...bekleyelim bakalım önümüzdeki süreçte yerel secimlerde nelerle karşılaşacağız.iyice oyuna çevirdiler bu işi.güya samsunspor bu sene ilk 10 da olacak seneye süper lige çıkacaktı.noldu önümüzdeki seneyi de yediniz...topunuzun ALLAH BELASINI VERSİN..yeter ismail uyanık yeter büyük başkan kurtar bizi bu sahtekarlardan trabzonlulardan,beceriksizlerden....

Nuri Asan

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 11 November 2008, 18:53:58
1- Az ama öz yazıyorum arşivlerden bulsak keşke Trabzonlu adam geldi samsunspora başkan oldu,kaldık rumların eline diye! Oysa kötü biz olduk millet davul zurna çalıyordu başkan bulundu diye!
2-Bence Akp ülkeyi yiyormu bilemem,yerlerken yanlarına benide çağırmıyorlar gözümle görmedim!Ama tanıdığım iş adamları ve abilerimden öğrendimki türkiyede futbol sadece sahada oynanmıyor ve birileri skorlara zamanı gelince etki ediyor!
3-Buna gerçekten inanmaya başladım;
Armasında formasında atatürk resmini taşıyan tek takım samsunspor,ve atatürk düşmanı bu iktidar sırf bu yuzden samsunporu yok etmek ıcın cabalıyor!
4-Kayyuma kalalım,amatore duselım,hatta ıkıncı amatore,bolgesel lıglere duselım bız her zman asıgı oldugumuz bu renklerın pesınden gıderız ama bılelımki ıcımızı karartan borclar,hersene tekrarlanan kongre senaryoları,sureklı yenılen ve az parasını alamayıncada federasyona sıkayete kosturan futbolculardan kurulu bır takımımız olmasın!

Bız her zaman samsunporluyuz!

Büyük başkan İsmail Uyanık! Dön dicem dönmücen,ağa dedik paşa dedik baba dedik! Ailemizin bir parçası gibi seni gönülden sevdik!
Su halımızı gorupte bıze yardım elini nasıl uzatmıyorsun!
Bende bunu anlamıyorum!

Şu sayfaya 50 sefer yazdım sildim ne demeliydim de derdimi anlatabilmeliydim bir türlü yazamadım.Yazdıklarınla aslında içimizdeki durumu dertlerimizi özetlemişsin.Sen nicine Kotu Çocuk demişşin ama sen kötüysen,bu taraftar kötu ise bizi bu hale getirenler en adi o.çocuğu.

Biz Kotü Çocuklar bu takım halı sahada maç yapsada peşine gideriz ya diğer çocuklar siz hangi reklam yapacanız yere gidersiniz?

HER ZAMAN SAMSUNSPORLUYUZ...

seckin55

Alıntı yapılan: Lazoli - 11 November 2008, 20:32:41
Dostum isi gine politikaya getirdiniz ya size helal olsun
demekki bazilarinin köpek kadar degeri yok
köpek bile ekmek yedigi yere ihanet etmez
bazilarinin zamaninda agzi acliktan kokarken
bu adamlar cikip devlet terledi toparladi ve bu noktaya getirdi siz hala nankörlük yapiyosunuz
allaha bela icin yalvariyosunuz yani
neolursun benim belami ver bana rahat ettirme bu dünyada diyosunuz

köktas bu isin basina gecerken iylik saglikti
güllük gülistanlikti nezaman ki isi AYNI DIGERLERI GIBI DEVAM ETTIREMEDI !!!!!!,
hemen herifi ampülcü yaptiniz
neymis ampül atatürk düsmaniymis da armasinda atatürk olan tek takima yok etmeye ugrasiyomus
ya sacmalamayin allahinizi severseniz
dediklerinize kendiniz inaniyormusunuz? bu kafayla daha cok yolunuz var sizin

neyseki samsun halkinin yarisi oy verdi akpye
gelecekten tam olarak umudumu kesmis degilim yani....
akp lilerin %95 i Atatürk duşmanıdır...bunu cümle alem biliyor....kimse inkar edemez...çok iyi tanıdık akpliler var ve kendileri de zaten kabulleniyorlar......akp bu ulkeyi bitirmiştir...ama gun gelecek onunda bir sonu olacaktır...edison da kendisine şuan okadar kızııyormuşki niye diye sorarsan ampulu icaat ettigi için...bu devirde cebi dolanlar akp ci..zengin daha da zengin...gariban daha da gariban..alttaki resim anlatır heralde....

cgr

akp lilerin %95 i Atatürk duşmanıdır...bunu cümle alem biliyor....kimse inkar edemez...çok iyi tanıdık akpliler var ve kendileri de zaten kabulleniyorlar......akp bu ulkeyi bitirmiştir...ama gun gelecek onunda bir sonu olacaktır...edison da kendisine şuan okadar kızııyormuşki niye diye sorarsan ampulu icaat ettigi için...bu devirde cebi dolanlar akp ci..zengin daha da zengin...gariban daha da gariban..alttaki resim anlatır heralde....

hoCam edison kesinlikle pişmadır ampülü bulgdu icn cok dogru demissin ... :) Sporun icinde %50-60 siyasetin oldugu bi gercek... Ornegin; Büyüksehir Belediye Baskanı... hatta Ornegn son macta Giresun Belediye Baskanı... Her neyse konu baslıgı neee konustugumuz konu nee... Cok farklı yönlere saptı konu...

celebi

beyler iş siyasate kaymış gibi. yeri değil sanırım burası ;)

kuzey55

burası SAMSUNSPOR forumu beyler bir futbol forumu..takımımızı siyasete bulaştırmayalım diyoruz yaptığınıza bak siyasetin daniskası...lütfen bu salakça politika muhabbetlerini başka platformlarda yapınız...

Lazoli

cvp verirsem olay politikaya dönecek ve admin yine basacak kilidi

AntZ

Beyler şu konuda anlaşalım, evet Samsunspor için yapmadıkları için YZY yi sevmeyenlerimiz, Samsun a yaptıkları içinde sevenlerimiz var. Eleştirelim ya da savunalım ama siyasi tartışmalara girmeyelim. Sadece spor a siyaseti bulaştırmamak için değil, YZY ile AKP arasında ilişki kurmak doğru olmaz diye süşünüyorum. Zaten Anap tan seçilemeyeceğini anladığı için AKP ye geçmişti uzaktan yakından olumlu ya da olumsuz yönde AKP politikalarıyla alakası yok zaten. Siyaseti sevmeyen ve hiç bir partiye yakınlığı olmayan birisi olarak söylüyorum. Yazılanlara bakıyorum da olay AKP savunmasına ya da karalamasına dönüyor yavaş yavaş.

METE_55

arkadaşlar vrmıyız mitinge allah aşkınaya biz bunu para için değil samsunsporumuz için yapıyoruz haydi el ele

jean

ss55 abi dediklerine katliyorum bizim bilmedigimiz cok is donuyor sonumuz hayirli olsun