Fuat Köktaş bırakıyor; Samsunspor Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor...

Başlatan samsunmania, 10 November 2008, 18:42:27

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 November 2008, 21:01:43
Sevgili Samsunlular reklamları izlediniz...
Programımıza horon ile devam ediyoruz.

abi ağzına sağlık yaa

ali ihsan

Yazık be.Bu kadar kolaymı ya.gel başkan ol,reklam yap millete caka sat sonra ilk fırsatta vınnnn.Bunların adamlığı bu kadar işte.

İsmail Uyanık seneler önce ''Samsunsporu şehir kulübünden yönetmediğimiz için destek bulamıyoruz '' demişti.Çok doğru söylemişti Büyük Başkan.Kulübü siyesetçilerin reklamlarına alet etmediği için hep yalnız kaldı.O ise gücünü taraftardan aldı ve bu takımı ligte tutup başarıya koşturdu.Canımız yanıyor artık ve İSMAİL UYANIK'I İSTİYORUZ.Onun Samsunsporluluğunun KDV'sine sahip bir başkanımız dahi olmadı ondan sonra.

Şimdi o siyasetçiler gene ortaya çıkıp günü kurtaracak demeçlere başlarlar.Lanet olsun be.

SAMSUNSPOR TARİHİNDEN VE SEVGİSİNDEN MAHRUM BİRİLERİ O KOLTUĞA OTURMASINLAR ARTIK.YETERRRRRRRR

ugrass

red_white

Sadece Samsunspor

yazıklar olsun size yazıklar olsun, güzel bi reklam amacı olarak kullanıldık yine

biz safız arkadaşlar saf her gelene inanıyoruz daha 1 hafta önce bu kulüp daha başkanaramayacak istikrar sağlanacak diyen kendisi değilmiydi

lan öss ye hazırlanıyorum eve gelmişim moralimde iyi, bi internete bakayım dedim olaya bak yönetim istifa etmiş, hayatım sizim yüzünüzden batıyor bee moral bitti zaten, sırf şu samsunsporum yüzünden hayatımın 4de 3 ü mutsuz geçiyor her hafta olumsuzluk yeter lan

arkadaşlar içimi dökmek zorundaydım

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: ahk34 - 10 November 2008, 21:28:25
sözün özü bu işde haberexendede yorum yapmışsın ama birileri rahatsız olmuş kesin oda pontusludur

Haberexende de yazdım, rahmetli Gozgoz Yılmaz'ın kim olduğunu bilmeyen adamlar gelip de bize Samsunsporluluk dersi vermeye kalkmasınlar. Beni eleştireni tanımam, etmem ama dedim ki sen trabzonsporlusun galiba, git TS sitesinde yaz ( ynlış anlaşılmasın, Samsunspor'u tutan Trabzon kökenli kardeşlerim başım gözüm üstünedir!) adamların meşhur lobiciliği çıktı hemen ortaya, Nasıl da kolluyorlar birbirlerini.

Fuat Köktaş'a destek verdik, inandık, güvendik, bazı şeyleri görmezden geldik. Ama o bizi aldattı. Eğer sözünün eriyse çıktığı bu yola devam eder. Yoksa biz de lafımızı sakınmayız.

Pergani 55

İsmail UYANIK'ın degeri gidince nasıl da anlaşıldı ama. şimdi gelirse büyük bir hava yakalarız herkes onun sıradan bir adam olmadıgını biliyor artık inşallah geri gelir. buradan bir selam versek duyar mısın sesimizi İSMAİL UYANIK sen bu camianın en büyügüsün seni üzdük, kırdık, destek vermedik bagışla bizi geri dön ne olur layık oldugun yere büyüklük sende kalsın büyük başkan

HaSaNCaN

europe_55

Haydi Ismail baskan gün senin günündür, artik zamani geldi...

Yeniden baskan ol bizi bu duruma düsürenlere inat yeniden cikalim Süper lig´e yaparsan sen yaparsin...

!!!!!!!!!!!!Lütfen!!!!!!!!!!!

Bitsin artik acilar  :( , dönsün EFSANE BASKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

**KaR6**

Madem gidecektiniz kafanızda vardı takımın hedefi ilk 10 diyip te küçültmeseydiniz bizi.. Adam olsaydınız keşke biraz.. Giden adam niye hocayla anlaşır? nasıl bi çelişki bu ben anlaöadım ki..

sbc_emir

arkadaşlar konuşlcak bişe yok bu baştan belliydi siyaset primi yapmak gösteriş yapmakdı amaçları onada ulaştılar ama bakarsınızda bu adam belediye başkanlığına aday olurda oy werirseniz oda sizin insafiyetinize kalmış

veis

önümüzdeki sene güçlü bir samsunspor olucakdı dimi sayın köktaş.busene ligde kalıp seneye süperliga şarkıları söyleyecekdik.helal olsun sana ya biz bu yalana senden çok inanmışdık ama asıl yalan sen çıkdın.hayatım boyunca samsunspora yararlı iki insan tanıdım.1.İSMAİL UYANIK.2 ŞAFAK GEDİKOGLU.ben bu saatden sonra samsunsporun bu kişilerce kurtulacagına inanıyorum ve onların samsunsporluluklarını biliyorum.vede bizi maskara etmelerine izin vermeden gelin diorum artık şu kulübe.bizi bizler yönetsin artık.

cem 55

bir adnan ölmez daha yap reklamı git bu kadar basit yazıklar olsun hepinize size güvenen bizlerede yazıklar olsun yok bu sene geçiş senesi seneye hedef süper lig bu sene borçları kapatıcaz lafları hepsi hikaye güzel oyunculuk helal valla  samsunsporumuzun üzerinden rant saglayan herkesten allah fazlasıyla cıkarsın bunları

cembaba

yazıklar olsun sizlereeee!!!! İSMAİL UYANIK GERİ DÖNNNN.. SAMSUNSPOR UN SANA İHTİYACI VAR.. :( zaten bu kadardı yanı pes derler.(

since1965

Bakın hemen gemileri yakmayalım.Bunlar 3 ayda büyük bir miktar borç ödedi takım transfer yapamazken çıktılar en az 2 senelik sözleşmeleri olan takım kurdular.Verilen sözler tutulmadı.Sıra bizde artık kime ne gerekiyorsa tepki verilip verilen sözler yerine getirilmeli.En büyük etken taraftarlar.Öyle bırakıp gitmek nerde. Ama o insanlarıda anlamak lazım.Onlara sahip çıkmayanlar biz tepkimizi verecez ve herşey daha iyi olacak.

Hemen bıraktı gitti kaçtılar demek bize bişey kazandırmaz.Biz nereye gidiyorsunuz size destek olmayanlara haddimizi bildirmek bizim görevimiz demek düşer.