Fuat Köktaş bırakıyor; Samsunspor Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor...

Başlatan samsunmania, 10 November 2008, 18:42:27

« önceki - sonraki »

samsunmania

Samsunspor olağanüstü Genel kurula gidiyor!
10 Kasım 2008 / 16:52

Samsunspor Yönetim Kurulu, bugün olağanüstü Genel Kurula gitme kararı aldı.

Samsunspor Yönetim Kurulu bugün yaklaşık dört saat süren toplantı sonrası olağanüstü Genel Kurula gitme kararı aldı. İlk Genel Kurul 27 Kasım tarihinde Kutlukent Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılacak. İlk toplantıda Çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 4 Aralık'ta tarihinde gerçekleştirilecek.

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz hafta Teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayıran Samsunspor Yönetim Kurulu, bu hafta sonu oynanan Karabükspor karşılaşmasından da istenilen sonuç alınamayınca olağanüstü Genel Kurula gitme kararı aldı.

Başkan Fuat Köktaş şuan kulüp binasında basın toplantısı düzenliyor.

Haberexen.com

samsunmania

Açıklamalarını merak ediyorum. Ya yeni ve paralı bir yönetim ya da sahipsizlik. Hay allahım ya bir gün de rahat edemeyecek miyiz biz?

mehmet yılmaz

İyi senaryo: Bence çok da sürpriz olmadı. Yönetimin içinde farklılıklar baş göstermişti. İstenen ahenk sağlanamamıştı. Şimdi daha net ve bütüncü bir yönetim oluşabilir.

Kötü senaryo Geçmiş olsun... Bu sezon da böyle kaosla, rica minnetle geçecek. Küme düşmeye kadar varan bir süreç yaşayabiliriz.

Sonuç: Ömrümüzü yedin be Samsunspor!!!

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 10 November 2008, 18:46:51
İyi senaryo: Bence çok da sürpriz olmadı. Yönetimin içinde farklılıklar baş göstermişti. İstenen ahenk sağlanamamıştı. Şimdi daha net ve bütüncü bir yönetim oluşabilir.

Kötü senaryo Geçmiş olsun... Bu sezon da böyle kaosla, rica minnetle geçecek. Küme düşmeye kadar varan bir süreç yaşayabiliriz.

Samsuni şu senaryo bir kere de iyi olsa değil mi kardeşim. Harbiden çürttü beni ve bizi bu takım. İşime bile konsantre olamıyorum vallahi. Aklıma abuk subuk verdiğimiz son 3 maç geliyor. Bıktım artık yahu yeteeerrrrrrrr.

mehmet yılmaz

Aynen öyle üstadım...
Çok mu şey istiyoruz bilmiyorum ki? Bir kere de yüzümüz gülse.
İnşallah iyimser senaryo tutar, tek ümidim yaklaşan yerel seçim nedeniyle siyaseten bir destek sağlanabilir olması. Sahte de olsa, gayrısamimi de olsa versinler artık birşeyler.

Çok mu safdilleştik bilmiyorum ama duyduğumuza göre yönetimdeki bazı kişilerin varlığı nedeniyle belli yerlerden destek gelmiyormuş. Samsunspor'u kişilere göre destekliyorlar maalesef...

samsunmania

10 November 2008, 19:00:10 #5 Son düzenlenme: 10 November 2008, 19:01:51 samsunmania55
Alıntı yapılan: samsuni - 10 November 2008, 18:55:45
Aynen öyle üstadım...
Çok mu şey istiyoruz bilmiyorum ki? Bir kere de yüzümüz gülse.
İnşallah iyimser senaryo tutar, tek ümidim yaklaşan yerel seçim nedeniyle siyaseten bir destek sağlanabilir olması. Sahte de olsa, gayrısamimi de olsa versinler artık birşeyler.

Çok mu safdilleştik bilmiyorum ama duyduğumuza göre yönetimdeki bazı kişilerin varlığı nedeniyle belli yerlerden destek gelmiyormuş. Samsunspor'u kişilere göre destekliyorlar maalesef...

Yüreğim yanıyor be kardeşim yeter artık gurbette kimseyle de paylaşamıyorum, paylaşsam adamlar manyak mı ne gibi bakıyorlar. Herkes, her takım bir şeyler alıyor. Biraz da bize artık . Bu para ne değerli şeymiş be kardeşim adam %1 ini bile öz kimliğinin en büyük sermayesi Samsunspor'a harcamaya tenezzül etmiyor. Lanet olsun.FAzla bir şey değil ya artık gülmek istiyoruz. Hakkımız bizim de bu.

MeL_55

Alıntı yapılan: samsuni - 10 November 2008, 18:46:51

yazilacak birsey kalmamis herseyi söylemisin

samsunmania

Fuat Köktaş: "Bırakıyorum!"
10 Kasım 2008 / 17:54

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından görevi bırakma kararı aldığını açıkladı.

12 Temmuz 2008 tarihinde yapılan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Samsunspor'a Başkan olarak seçilen Fuat Köktaş, bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda alınan Olağanüstü Genel Kurul karının ardından başkanlık görevini bırakma kararı aldığını açıkladı.

Haberexen.com

Evet.Buyrun burdan yakın şimdi. Bakalım neler olacak. Allahım kurtar bizi bu azaptan.

mehmet yılmaz

AlıntıFuat Köktaş: "Bırakıyorum!"
10 Kasım 2008 / 17:54
Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından görevi bırakma kararı aldığını açıkladı.

12 Temmuz 2008 tarihinde yapılan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Samsunspor'a Başkan olarak seçilen Fuat Köktaş, bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda alınan Olağanüstü Genel Kurul karının ardından başkanlık görevini bırakma kararı aldığını açıkladı.

Haberexen.com

İçimden geçenleri yazsam kendimi forumdan ihraç etmem gerekir herhalde. 200.000 liraya bu kadar iyi reklam yapamazdı zaten. Bakalım siyasi macerası nasıl olacak?

Bıkmadılar mı duygularımızla oynamaktan?..

tuzlalı

10 November 2008, 19:19:29 #9 Son düzenlenme: 10 November 2008, 19:28:11 tuzlalý
Bir süredir yaşadığımız Türkiye gündemiyle paralellik gösteriyor bu şehir ve takımın durumu.
Yönetimden biri öksürse, takımın ekonomisi, yapılan planlamalar alt üst oluyor.
Sanki gizli eller var takımın üzerinde ve ne yapılırsa yapılsın karşı atağa geçip düzlüğe çıkmak adına düşünülecek hedeflerin önü tıkanıyor.

Nasıl bir organizasyon bu. Bu nasıl bir kinmiş böyle. 

bluegreen55

yani bir maçtamı karar verdiler buna.
bence kaçmak için bahane arıyolardı belki takım düzelir diye korktular fırsat bu fırsat kaçtılar...

METE_55

evet ve bomba patladı hemde ne bomba beyler  3 ay sürmedi ne tesirliymiş ama başkan gitti hataya işlerinin başına yattı kalktı düşündü dediki artık ben yokum ne güzelya beyler. şimdi gelelim geçen sene parasızlık yüzünden yerden yere vurulan sezgin gümüş yönetimine,  pardon fuat köktaşta parasızlıktan istifa etmiş öyle demiş basın toplantısında  ee o zaman gelelim bu konuya şimdi hak verdinizmi sezgin gümüşe sevgili samsunsporlular bir tarafta dünyanın yardımı yapılan ve para yok diye istifa eden bir başkan ve yönetim kurulu bir yandada  1.2. kişi haricinde bırakın  yardımı hep köstek olunduğu halde bile sezon sonunu az kalsın playofa bile kacakken getiren  segin başkan  ve 8.10 kişi kalan gerçek  samsunlu ve samsunsporlu  ekibi bir yandada zorla başka nedenlerden dolayı getirilen başkan şimdi anladım bazı maçlarda fuat köktaşın neden taraftara el salladığını  en büyük samsunspor ve gerçek taraftarı  kalın sağlıcakla...55 ;)

Recep

zaten teknik direktörün istifası olayında bellidi
başkan olaylardan bi haberdi yakışıkolmadı diyordu hayrettinin bırakması için
sayın türedi ise oturup konuştuk diyordu başkanımız bayadır ortalardada yoktu
kim ki SAMSUNSPORUMU reklam amacıyla kullanıp bir yerlere gelmeye uğraştıysa veya uğraşıyorsa Yüce RABBİM ömür boyu yüz üstü süründürsün
benim kendi kentimin insanı bu şehrin en büyük markasına sahip çıkmıyorki başka kentten gelmiş ve başka takımı tutan bi insan niye sahip çıksınki
afedersiniz ama el şeyiyle gerdeğe girmeye kalkrasak olacağı buydu

METE_55

zaten başımıza ne geldiyse sözüm samsunsporda başkanlık ve yöneticilik yapan içimizdeki irlandalılara o trabzonlu ve trabzonsporlulara  bırakın gidin artık sizden ben kendi adıma bişey istemiyorum sizden gelecek hayır allahtan gelsin düşün yakamızdan.. ORTALIK KARŞTI DÜZEN BOZULDU YETİŞYA  EFSANE BAŞKAN İSMAİL UYANIK  sana eskisinden daha çok ihtiyacımız var..... beyler çok mutluyum efsane bu hafta içi samsuna geliyor... ;)

samsunmania

Bu durumda insanın aklına farklı şeyler geliyor. Başkan 1 haftadır kayıp. Nedeni:
a) Takımı gerçekten iyi bir başkan ve yönetim kuruluna bırakmak için görüşmeler yaptı ve bir sinyal alarak görevi bıraktı.
b) Siyasete belediye başkanı olarak devam etmek için Ankara'ya çağrıldı, seçimi kazanırsa dışarıdan destek için bıraktı.
c) Reklamını yaptı ve bizi yüzüstü bırakıp kaçarcasına gitti.

Acaba doğru cevap hangisi? Bunun cevabını da yakında alırız.