Fuat Köktaş bırakıyor; Samsunspor Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor...

Başlatan samsunmania, 10 November 2008, 18:42:27

« önceki - sonraki »

METE_55

evet sevgili veis kardeşim ersözün mektubunu okuduk ve diyorimki samsunspor sayesinde zengin olanların listesini  aslında maliyenin vergi yüzsüzleri gibi açıklayıp caddelere asmak lazım bakın neler oluyor ondan sonra takımın temlikleri nasıl kalkıyor ... ayrıca  seninde dediğin gibi bşze efsane başkan İSMAİL UYANIK VE ÇOK İYİ BİLİYORİMKİ BAŞKANIMIZI KENDİSİNE HER ŞEYİYLE ÖRNEK ALAN ŞAFAK GEDİKOĞLU VE ONUN  GİBİ SAMSUNSPORLULAR  LAZIM.. 55 ;)

GençKozluklu

Olacak iş değil ya. Bu başkana güvenmek istemiştik, destekte verilmişti. 4 Ay mıydı bütün bu ümitler. Sezgin Gümüş dahi hiç bir maddi manevi destek almaksızın takımı sezon sonuna kadar götürdü.

Takımı yarıyolda bırakanlar utansın. Yazıklar olsun.

İsmail Uyanık her zaman bu takım için umut olmuş bir isim. Sebepler ne olursa olsun büyük insanlar zor zamanda insiyatif alabilen insanlardır. Büyüklük kolay olmuyor. İsmail Uyanık'ın bu hengamede masaya elini vurup insiyatif almasını beklerim. Şartlarını düzelmesi beklemesi hiç anlamıyorum. ŞArtlar düzelmiyorsa düzeltme yeteneği ve gücü olanlar gelip düzeltecekler. Bunu yapabilecek güç te inanç ta Sayın Uyanık'ta olduğunu düşünüyorum. Bu kadar insanın umudunu boşa çıkartmamalıdır.

İçinde zerre kadar SAMSUNSPOR aşkı var saki buna hiç şüphem yok, artık yapabileceği bir şeyler varsa gelip insiyatif alsın ve yanlışlıkların üzerine gitsin.

Saygılarımla

yusuf celebi

Kongre döneminde Fuat Köktaş İsmini duyduğumda Samsunspor camiasının kabüllenmeyeceğini umuyordum fakat çok cılız tepkiler hariç çoğu kimse sesini çıkarmadı başkan bulmuşuz bunada şükür denildi.
Hem siyasi geçmişinin olması hemde Samsunspor'lu olmaması Fuat Köktaş'a karşı olumsuz bakmama neden oldu ve bu mesafemi hep korudum.
Ben bırakmasına üzülmedim zaten gelmemesi gereken bir kişiydi.

Taraftardan ricam kişilerin kökenini hedef almadan eleştirilerimizi yaparsak daha sağlıklı olur,Rizeli,Amasyalı,Gresunlu,Trabzon kökenli olmasının hiç bir önemi yok önemli olan Samsunspor'lu olup olmaması,hareket noktamız bu olsun lütfen.

İkinci rahatsız olduğum konu Hayrettin Gümüşdağ'dı oda olmadığı için biraz daha ileriye dönük umutlarım artmış durumda.

Yönetim içinde bulunan Tahsin Kosif,Ömer Çoruh gibi isimlerin Samsunspor'luluğundan zerre kadar şüphe duymadığım gibi büyük bir heyecanla Samsunspor'a hizmet etmeye çalıştıklarını biliyorum yanlışlar ve eksiklikler mutlaka yapılmıştır ama iyi niyetlerinin hep muhafaza ettiklerini o nedenle komplike bir karalama kampanyası içine girmemeliyiz bu insanları Samsunspor'dan soğutmamalıyız.

Fuat Köktaş yerine Turgut Tüfenk olmuş olsaydı futboldan anlamamasına rağmen çok farklı olurdu ama onun takındığı uslup nedeniyle ve başka faktörler nedeniyle olmamıştı bu nedenle Fuat Köktaş koltuğa oturmuştu.

Bundan sonra neler olur hep birlikte göreceğiz.

Gönül isterki Samsun'da belli bir oranda destek konsensusu sağlansın ve İsmail Uyanık'ta karar kılınsın ama bu maalesef mümkün olmuyor.

Kongre tarihine kadar çok hengame yaşayacağız gibi görünüyor ama kazanan kişiler değil Samsunspor olsun.

merkez

Samsunsporu küme düşürüp  yalnız bırakan,kaderine terkeden,üvey evlat muamelesi yapanları yerel gazetelere ilan vermek sureti ile deşifre etmek boynumuzun borcu artık.
Yeter artık,yeter..

pitbul055

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 November 2008, 21:01:43
Sevgili Samsunlular reklamları izlediniz...
Programımıza horon ile devam ediyoruz.
budur işde.samsunsporumuz kulüplükden çıkmış çıkarcı tarabzonlu rumların reklam kaynağı haline getirilmişdir..

seckin55

Alıntı yapılan: veis - 11 November 2008, 08:13:09
ismail uyanık şafak gedikoglu gerisi yalan olur bu saatden sonra bu kulube.
aynen veis...buyuk başkan ve şafak başkan...donun artık...

jean

kotu zamanda gorevi kabullendi somut adimlari fena atmadi bence yanliz bu zmaanda birakmasi cok kotu oldu

Lazoli

ben sezon basi bu senaryolari anlatirken bazi arkadaslar tepki göstermisti
bu filimleri maalesef cok izledik
fuat köktas ,m. basoglu ve digerleri hepsi ayni nedenlerden dolayi gitmedimi?
karadenizin sanayi baskenti takimina sahip cikamiyor dedi hepsi
yeni yönetimlere hep umut bagladik ama artik ne umudum kaldi nede istegim
ya bu takimi kayyuma biraksinlar devlet biseler yapar ozaman
yada adam gibi tutup kaldkindirsinlar bu takimi

1 degil 1000 tane yönetim gelsede bi cacik olmaz
sehir matalitesi degismeden bu senaryolar hep tekrarlanir

guvensolmaz

Artık dibe vurduğumuz ortada,, bakalım bu sefer ne yöne sürükleneceğiz.. Emeği geçen herkeze teşekkür etmiyor artık bu taraftar,, lanet ediyor.. hepinize lanet olsun, bu günleri de gördük ya, küçük bir çocuğun zihninde kalan tahribatlar gibi yıllar yılı unutulmayacak içinde bulunduğumuz bu vahim durum.. Bizler utandık SİZ de utanınnnnnnn !!!

cgr

kayyum'dan başkası Samsunsporumuzu kurtarmazzz...
Olalım Adanaspor gibi başlayalım herşeye sıfırdan ama en azından kim ne yemiş , kim ne götürmüş bilelim...
Ama iş kayyum zamanına geldimi de kulüp başkanlığını birine yama yaparlar yinee....
Olan yine Izdırap , Stres çeken Samsunspor Taraftarına olur....

vanlioglu

sahtekarlar ve şerefsizler bu takımı kayyuma felan bıraktırmazlar her zaman maşalarını son gün çıkartırlar ama bir gün tarih sizden bunların hesabını soracak. Bunca taraftarın laneti üzerinizdeyken nasıl rahat uyuyosunuz bilemiorum ama yukarıda allah var bir gün hepsi sizden fitil fitil çıkacak.

HEP ÜZÜLMEYE MAHKUM SAMSUNSPOR TARAFTARI.

vanlioglu

ülkeyi yediler bitirdiler. koyun gibi bizide uyuttular. lanet olsun hepinize.

KotuCocuk55

1- Az ama öz yazıyorum arşivlerden bulsak keşke Trabzonlu adam geldi samsunspora başkan oldu,kaldık rumların eline diye! Oysa kötü biz olduk millet davul zurna çalıyordu başkan bulundu diye!
2-Bence Akp ülkeyi yiyormu bilemem,yerlerken yanlarına benide çağırmıyorlar gözümle görmedim!Ama tanıdığım iş adamları ve abilerimden öğrendimki türkiyede futbol sadece sahada oynanmıyor ve birileri skorlara zamanı gelince etki ediyor!
3-Buna gerçekten inanmaya başladım;
Armasında formasında atatürk resmini taşıyan tek takım samsunspor,ve atatürk düşmanı bu iktidar sırf bu yuzden samsunporu yok etmek ıcın cabalıyor!
4-Kayyuma kalalım,amatore duselım,hatta ıkıncı amatore,bolgesel lıglere duselım bız her zman asıgı oldugumuz bu renklerın pesınden gıderız ama bılelımki ıcımızı karartan borclar,hersene tekrarlanan kongre senaryoları,sureklı yenılen ve az parasını alamayıncada federasyona sıkayete kosturan futbolculardan kurulu bır takımımız olmasın!

Bız her zaman samsunporluyuz!

Büyük başkan İsmail Uyanık! Dön dicem dönmücen,ağa dedik paşa dedik baba dedik! Ailemizin bir parçası gibi seni gönülden sevdik!
Su halımızı gorupte bıze yardım elini nasıl uzatmıyorsun!
Bende bunu anlamıyorum!

Kürsat Berrak

SAMSUNSPOR HESAPLARI INCELENMELI....ERSÖZ ÜN 17/7/2007 HABER 7 DEKI RÖPORTAJI
Ersöz: Samsunspor´un hesapları incelenmeli
17 Temmuz 2007 14:20
Bir dönem Samsunspor yönetiminde bulunan İbrahim Ersöz, takımın hesaplarının incelenmesini istedi. Ersöz, ´Sorumluları hesap vermeli´ dedi.
İbrahim Ersöz, Samsunspor´un içinde bulunduğu çıkmaz durumun üzücü olduğunu belirterek, ´Samsunspor gibi bir marka kolay oluşturulmaz´ dedi.

İbrahim Ersöz, Samsunspor´da sessiz bir bekleyişin olduğunu belirterek, söylenen edilen rakamlara dikkat çekti. Samsunspor´un son zamanda çok yara aldığını söyleyen Ersöz, ´Böyle bir markanın kolay oluşmaz´ dedi.

ÖYLE RAKAMLAR UÇUŞUYOR Kİ

10 milyon YTL gibi rakamların neye dayandırılarak söylendiğinin açıklanması gerektiğini belirten İbrahim Ersöz, ´Şimdi bakıyorum, başkan olacak kişi gelsin 10 milyon YTL getirsin filan deniliyor. Niye kime bu para. Samsunspor´da hangi yetkili bu parayı hangi hakla talep ediyor, anlaşılır değil. Başkan olmak için talipli olacak varsa da bu rakamları duyunca olmaz. Ne olmuş da Samsunspor´a, bu kadar borç batağına girmiş, rakam kolay da nedeni de açıklanmalı´ diye konuştu.

BORÇ VAR DA PEKİ KİME, NEDEN?

Samsunspor´da şimdi yardım için toplanan paraların bile yerlerinin hesaplandığını ileri süren Ersöz, ´Samsunspor´un hesapları tamamen incelenmeli ve bu alacaklar gerçek mi değil mi ortaya konmalı. Gerçek ise kime kim için ve neden?. Samsunspor iyi yönetilmemiş ve bu nedenle batağa sürüklenmişse, bunun sorumluları da ortaya çıkıp hesap vermeli. Kayyum belki işleyiş olarak ürkütücü görülebilir ama hesapların incelenmesi açısından da çok önemli. Çünkü Samsunspor´un gerçek borcunu, kaynağını kimse bilmiyor. Böyle bir kapalı kutu olabilir mi?´ diye konuştu.

BELİRSİZLİK HERKESİ ÜRKÜTÜYOR
Ersöz, şunları söyledi:

´Ancak Samsunlu hemşerilerime ve taraftarlara bunu söylemek isterim ki; Bu takımın adı bir markadır. Bizler Avrupa´da Samsunspor´un başarılarıyla seviniyor, başarısızlığı olduğu zaman da üzülüyoruz. Bu nedenle bir dönem yönetime girdim. Ama işte bu belirsizlikler yine vardı. Ama Samsunspor gibi bir marka, bu kentin takımı her şeye rağmen istediği yere gelecektir. Buna inanıyorum. Samsun Valisi´nin verdiği çaba kadar bu kentin ´söz sahipleri verseydi´, böyle bir sorun kalmamıştı zaten.´

Bu haber 2486 okundu.

YORUMLAR
Toplam 4 yorum / 1. sayfadasınız
ömürcan ekinci tarafından 2007-07-18 01:07:00 tarihinde yazılmış
samsunsporr
ve şunu da eklemek istiyorum.samsunspor merhum başkan hasbi menteşoğlu zamanında borç batağından kurtulmuş ve borçsuz bir samsunspor olmuştu.samsunspor daha sonra kaza geçirmiş ve bir çok futbolcu hayatını kaybetmişti.işte o zamandan sonra samsunspor borç batağına girmeye başladı. bu zaman zarfında sırasıyla ismail uyanık, yusuf ziya yılmaz, adnan ölmez ve mazhar başoğlu başkanlık yaptı.borç şimdi 27 trilyon lira! kayyum olursa,'yargı' yoluyla hesaplar incelenecek ve takımı 'yiyenler' bir bir ortaya çıkacak
ömürcan ekinci tarafından 2007-07-18 00:49:00 tarihinde yazılmış
samsunspor
ve şunu da eklemek istiyorum. merhum eski başkan hasbi menteşoğlu takımı borç batağından kurtarmış ve takımı refaha kavuşturmuştu. şimdi ise takımın durumu içler acısı. son 10 yıl içerisinde takımın geldiği hale bakın. bu dönem içerisinde ismail uyanık, yusuf ziya yılmaz, adnan ölmez ve mazhar başoğlu bu takıma başkanlık yaptı.şimdi ise takımın kayyuma kalması dahilinde hesapların yargı yoluyla incelenmesi gündemde.. hesaplanmalar incelenirse suçlular bir bir ortaya çıkar.. adalet mülkün temeli!..
ömürcan ekinci tarafından 2007-07-17 23:58:00 tarihinde yazılmış
samsunspor
evet bence de hesaplanmalar incelenmeli. bu röportajı ibrahim beyle ben yapmıştım.daha sonra sitede yayınlandı. ben gazeteciyim ve samsunsporun içindeyim. ibrahim bey yaptığı açıklamalar ile son derece haklı.bende aynen kendisi gibi düşünüyorum..ibrahim bey yöneticilik yaptığı zamanda da haklıydı.bu yönetim önce kökünden temizlenmeli ve sağlam bir yönetim oluşturulmalı.dilim el vermiyor ama yoksa samsunspor bu gidişle lig b ye düşerr...'ibrahim ersöz' gibi biri takımı almalı diye düşünüyorum...
hasan ay tarafından 2007-07-17 14:32:00 tarihinde yazılmış
kesinlikle
samsunsporun hesapları kesinlikle incelenmeli kazadan sonra sıfır borç ve epeyce toplanan yardımlardan sonra samsun futbolcularını hep iyi fiyatlara satmış ancak hiç pahallı transfer yapmamıştır peki paralar nereye harcanmıştır sorumlular hesap vermeli

Lazoli

ulan isi gine politikaya getirdiniz ya size helal olsun
demekki bazilarinin köpek kadar degeri yok
köpek bile ekmek yedigi yere ihanet etmez
bazilarinin zamaninda agzi acliktan kokarken
bu adamlar cikip devlet terledi toparladi ve bu noktaya getirdi siz hala nankörlük yapiyosunuz
allaha bela icin yalvariyosunuz yani
neolursun benim belami ver bana rahat ettirme bu dünyada diyosunuz

köktas bu isin basina gecerken iylik saglikti
güllük gülistanlikti nezaman ki isi AYNI DIGERLERI GIBI DEVAM ETTIREMEDI !!!!!!,
hemen herifi ampülcü yaptiniz
neymis ampül atatürk düsmaniymis da armasinda atatürk olan tek takima yok etmeye ugrasiyomus
ya sacmalamayin allahinizi severseniz
dediklerinize kendiniz inaniyormusunuz? bu kafayla daha cok yolunuz var sizin

neyseki samsun halkinin yarisi oy verdi akpye
gelecekten tam olarak umudumu kesmis degilim yani....