Fuat Köktaş bırakıyor; Samsunspor Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor...

Başlatan samsunmania, 10 November 2008, 18:42:27

« önceki - sonraki »

ahk34

yeni belediye başkanımız hayırlı olsun,
zaten en kafadan belliydi başkasının paralarıyla başkan mı olunur ya. cebinden beş kuruş vermeden başkan oldu.
anti pontus diyince bazıları tiriplere giriyordu bakın işde kapak olsun

samsunmania

Samsun'da kongre ve değişim!

Bank Asya 1. Lig'de kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Samsunspor'da teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yolların ayrılmasının ardından göreve Ercüment Coşkundere getirilirken, Karadeniz ekibinin yönetim kurulu 27 Kasım Perşembe günü olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, yönetim kurulu üyeleri ile Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında, bir süredir ekonomik sıkıntı içinde bulunan kulübün önünün açılması adına bu kararı aldıklarını söyledi.

Görevde kaldıkları yaklaşık 4 aylık sürede kulüp adına birçok olumlu gelişmeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Köktaş, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile bugünkü toplantımız yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantı sonunda ise radikal kararlar ortaya çıktı. Bu kararlar doğrultusunda kulübe daha fazla faydalı olamayacağımız sonucundan yola çıkarak olağanüstü kongre kararı aldık" dedi.

Köktaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Göreve geldiğimiz tarihte Samsunspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun borçlular listesinde yer almaktaydı. Takımın lige çıkıp çıkamayacağı bile şüpheliydi. Yönetim kurulu olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda ise kadrosunda şu an itibariyle 35 lisanslı oyuncuya sahip bir Samsunspor var. Geçen 4 aylık sürede oyuncusundan teknik ekibine varana dek tüm kulüp çalışanlarının da bizlere verdiği destek göz ardı edilemez. Ancak gelmiş olduğumuz noktada ülkenin ve Samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik kriz ortada. Yönetim kurulu olarak Samsun'un dinamiklerini harekete geçiremediğimiz düşüncesinden hareketle bu kararı almak zorunda kaldık. Yara kangren olmadan bu kararı almak durumundaydık."

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU
Teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile geçen hafta yollarının ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları doğrultusunda da bir karara vardıklarını ifade eden Köktaş, "Takıma önemli katkıları olan değerli hocamız Hayrettin Gümüşdağ ile yollarımızı ayırmamız sonrası teknik direktör arayışlarımızda da bir sonuca ulaştık. Toplantıda teknik direktör Ercüment Coşkundere'yi sezon sonuna kadar takımın başına getirme kararı aldık" diye konuştu.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20081110/samsunda_kongre_ve_degisim.html

ugrass

seckin55

bırakın gidin zaten.Samsunspor' u sizin ellerinizie kucagınıza verenlerde kabahat..sizden de sizin Akp zihniyetinizden de kurtulalım..  En iyi reklam yapanlar sizle degılmısınız...ha Akp ha Fuat... neolacak...Çok guzel reklam yaptınız.inş bogazınızda kalır hepsi...

Ladikli

helal olsun iyi reklam kaynağı buldunuz kendinize (SAMSUNSPOR başkanlığı )bukadar ucuz basit olmamalı bu işler.Sokaktan birini koysak oda yapardı bukadar başkanlğı.Para yok,borç çok,oyuncu alamıyoz,hedefimiz yok yok oğlu yok,ozaman ne diye geldin be yazıklar olsun.bakalım şimdi sırada hangi bombalar var

Kadir ÇELEBİ

Suat kılıç gibi isimlerin önerdiği başkanlık için biçilmiş kaftan gibi gösterlen balon patladı..

Bu sonuca üzülmediğimi belirtiyim üzüldüğüm nokta Fatih Öztürk gerçek Samsunsporlu bir insanın olağan üstü bir çaba göstererek işaret ettiği bir isim vardı ve bu isminde kısa zamandada olsa Samsunsporluluğundan  hiç şüphe duymadığım Turgut Tüfenk çok önemli bir projeyle birlikte aday olacağını açıklamıştı bu proje bilmeyenler için söylüyorum eski yöneticiler tarafından Temlikler kaldırılsın bende 8 tirilyon bütcemle Samsunsporumuzun başkanlığını yapmaya adayım demişti. ne yazıkki sözler verdiler vaatlerde bulundular hiçbiri yerine getirilmedi ve böylelikle çok daha değişik bir süreç başlamış oldu rica minnet birileri çıktı ortaya içimiz sinmesede sahipsiz kalmamak adına yönetim içinde bulunan icraatlarıyla ve samsunsporluluklarıyla bildiğimiz isimler hatrına olumsuzlukları bir kenara bırakıp destek vermeye çalıştık..
Karın ağrılarıyla başlayan bu süreç ishal ile sonuçlandı..

mehmet yılmaz

Sonra da İsmail Uyanık, Samsun'da sevilmiyordu deniliyor. Kulübü siyasetçilerin, bürokratların reklam kaynağı yapmadığı için sevilmez o şehrin önde gidenleri tarafından.

Normal vatandaşların taş çatlasa 10 ay  dayanabildiği o ortamda, kimseden yardım almadan, Samsunspor sevdasıyla, azimle, inançlar, fedakarlıkla 10 şeref dolu yıl geçirdi başkan. Kendi başı da dik dolaştı, biz taraftarların başını da dik dolaştırdı.

Slogan atmak pek tarzın değil ama "Alemin kralı İsmail Uyanık, o kadar...."
Samsunsporluluk konusunda tartışmam bile.

Baskent_Samsunspor

köktaş büyükşehir için önce  parti il başkanlığı görevini usulca terketti sonra bi süre ortalıkta görülmedi ardından samsunun kanser diye atılacak bir organı samsunsporun başına geçti düzeltmeye çalıştı baktı olmadı ankaradan aday sinyalini aldı hiç düşünmedi anında görevi bıraktı.belki daha güçlü geri gelmek için ve  köktaş geri gelecektir buna inanın ama bu sefer samsunspor başına değil samsunun başına hadi hayırlı olsun

celebi

Baskent_Samsunspor

la çelebi şu resmi gördükçe geceleri uyuyamıyorum ya ;D ne o öyle karabasan gibi hepimiz sonunda öyle olacağız galiba

seckin55

belli olmaz dedıgınız gibi fuat koktaş buyukşehire yada alt kademelere başkan olarak aday çıkabılır..yusuf ziyanın yedıgı haltlar boyunu geçti..aday çıkarılcagını sanmıyorumm..

bi bakımdan sewındım..en azından şu akp nin elinden kurtulduk..mahvettiler ulkeyi..satıp satıp yediler..bakalım satıcak bişe kalmşmı acaba...Atatürk olsa da hepinize hesap sorsa...Ah ATAM Ah:......

europe_55

Yeter artik Ismail baskan kurtar bizi...

Bu gurbet´de derdimizi paylasamiyoruz ama artik yeter !!!!!!!!!!!!!!!! :(

Artik iyi bir yönetim gelsin ve güzel günler geri dönsün insallah!!!!!!!!!!!!

gozgoz yýlmaz

Sevgili Samsunlular reklamları izlediniz...
Programımıza horon ile devam ediyoruz.

ahk34

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 November 2008, 21:01:43

sözün özü bu işde haberexendede yorum yapmışsın ama birileri rahatsız olmuş kesin oda pontusludur

seckin55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 November 2008, 21:01:43
gerçekten ole..agzına saglık gozgoz...